Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 páveže ani jedno...no nevadí,musím to dať do konca týždňa dole
@penelope111 ja som tiez hruska... 😀
@zuzu188 Neboj nič zajtra to budeš mať dole 🙂
tak,dnes som urobila nalet na zdravy obchod a odisla som s ovsenymi otrubami,pohankou,pohankovymi cestovinami a pohankovymi chrumkami 😀 dnes mam v plane si urobit kuraciu pecen s pohankovou cestovinou 🙂 som zvedava,ake to bude.no a samozrejme nechybal k nakupu ani moj oblubeny milovany cottage syr,jogurty,odtucneny tvaroh a acidko 😀 takze som nadmieru spokojna s dnesnym nakupom 🙂
Ahojte ja som sa k vam pridala dnes dufam že vydržim.
ahojte baby, ja sa akosi na tej stránke ducanovadieta.com neviem vysomariť a nikde tam neviem nájsť jedálniček. chcela by som tú dietu vyskúšať, ako čítam vaše skúsenosti, kilá idú naozaj pekne dole a to veru potrebujem 🙂 počas tehotenstva som nabrala pekných pár kíl a moja váha vystúpila do závratných čísel ☹
@budulienka ahoj vitaj a držím palce
@22janulienka22 ahoj na tej stránke je jedálniček http://www.dukanovadieta.com/jedalny-listok/ treba si to popozerat ale myslím že ani jedna sa toto nedržala teda neviem 🙂) vela úspechov a penvú volu
ozaj baby dnes mi moja suseda ktorá ma nevidela poriadne dlho povedala že som dost schudla to naozaj poteší hlavne ked vám to nikto z okolia nepovie a cudzí ano tak ako ste mi to povedali aj vy a naštartovali ma to aby som vydržala 🙂))dakujem
@alen24 to teda hej
@penelope111 asi hej,lebo dneska sa mi vôbec nechce variť ani jesť,tak budem len na vode...vôbec nemám náladu na nič...a keď príde chlap domov,tak budem naňho určite zlá...chudák..už teraz ho ľutujem 😒
@22janulienka22 máš zlú stránku...stránka je www.dukanovadieta.com
@ninimini super, ďakujem, dúfam, že sa mi podarí zhodiť aspoň čosi 🙂
@zuzu188 už som zistila 🙂 tak sa hádam od zajtra do toho pustím 🙂
Tak som si dala hodinku tancovania a skákania 😀 Spotila som sa poriadne 😀
@zuzu188 Musíš pozitívne myslieť lebo keď budeš mať depku tak váha pôjde zle dole. A pekne sa napapaj vodu budeme mať okolo 3.8. ak sa nemýlim 🙂
@penelope111 veď som si ráno urobila praženicu a ešte som najedená...veď to je už za týždeň
@zuzu188 Krásne ti to ide dole 🙂 Gratulujem 🙂 Idem pozrieť kedy máme tú vodu 🙂
@zuzu188 Tak spln je 2.8. som sa o jeden deň sekla 😀
@penelope111 tak si píšem do kalendára VD na vtedy a pekne mi po ňom vychádza BD
@zuzu188 Však to preto aby si to neprehnala s jedením na druhý deň 😀
@penelope111 😀 😀...pravda 😀
Ahojte 😉 ...ja som v sobotu oslávila 2 mesiace na DD .... čiže -16,2 kg, mám ale pocit že tieto posledné pôjdu ťaaaažko .... vážim 73,3 ... cieľ bol pôvodne 70 ...ale asi budem chcieť ísť aj nižšie nakoľko vidím že tie 3 kilá zo mňa modelku nespravia ešte 😀 😀 😀 ... v každom prípade ma prekvapujú reakcie ľudí že ma nespoznávajú a tak ...je to lichotivé ...ale ja si pripadám stále rovnaká 😉 😉 ...asi sa budem musieť menej kukať do zrkadla 😀 😀 😀 .... cez víkend sme boli preč ...niečo som aj porušila ...nakoľko nebolo možné dukanovsky sa stravovať ...ale váha chvalabohu zostala 😎 😎 ...pred sebou mám ešte jeden víkend bez dukana ... tak počítam že nastane stagnácia .... ( bodaj by nie 🙂 ) .... držme si palce 😀 😀
už viem prečo ste tak ospevovali to bolero včera som ho kúpila konečne a možem povedat že asi budeme s tvarohom opat kamošky 🙂)

@zuzu188 vobec nevešaj hlavu ide pribudajúci mesiac a vtedy sa zdržiava v tele všetko takže hlavne nepanikár už si ju tam mala tak tam aj bude držím palce aj 81 je super ked si predstavíš čo si so sebou dokázala urobit je to neuveritelné
@penelope111 ty budeš mat v auguste 65🙂) ked sa budeš každý den pozerat na Shakiru 🙂)