icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

penelope111
23. júl 2012

@ninimini Ja si ho dávam aj do kefíru alebo jogurtu 🙂

zuzu188
23. júl 2012

dala som si dve malinky a už ma prepadol hlad,tak idem ugrilovať cuketku a asi aj patizón

budulienka
23. júl 2012

poradte mi môže sa pri tejto diete maces

penelope111
23. júl 2012

@budulienka maces je tuším z múky ak sa nemýlim. Takže sa nemôže 😒

alen24
23. júl 2012

@ninimini ty si opacna postava ako ja ...ja som mala prsia teda este mam len kym kojim ...a uzky pas a siroke boky 😀

alen24
23. júl 2012

@ninimini to fakt ked si okolie vsimne potesi to a veeeelmi 🙂

alen24
23. júl 2012

@22janulienka22 urcite ano ...

alen24
23. júl 2012

@zuzu188 super pekne vidiet ze si schudla ...ale ani by som nepovedala ze mas 80kg ...urcite menej 🙂

alen24
23. júl 2012

@macekova super si schudla daj aj ty foto pred a teraz nech sa pokochame ako dobre si schudla 😉

alen24
23. júl 2012

@slavenka83 ale pohanka sa nemoze .. 😒

slavenka83
23. júl 2012

@alen24 ja som ju medzi zakazanymi potravinami ale nenasla... 😒

vancouver
23. júl 2012

@zuzu188
Je to pekne.Kedze na smolu mas tam popraskanu kozu,chod do lekarne a kup si masticku.Je to z cibule.Meno mi nemoze prist na um,ale ked im to vysvestlis,tak to snad najdu.Pomaha aj cista cibula/ ale to zapacha/.Pomaha to na jazvy po operacii a aj na jazvy po rychlom schudnuti./Mojej klavesn siblo a tak napisem viac,ked sa umudri/ 😀

zuzu188
23. júl 2012

@vancouver bruško mi popraskalo počas tehu z jednej strany na druhú,ale už to nie je také hrozné..vyskúšam tú cibuľu pred kúpaním 😀

zuzu188
23. júl 2012

od zajtra do nedele (minimálne do piatku) si idem dať B dni

vancouver
23. júl 2012

@slavenka83
Mozno vo Francuzsku nepoznaju pohanku. 😀 😀 😀 Ale je to zo zrn,tak sa to asi nema.Ako s dietou?Zdravim Ta osobne. 🙂

vancouver
23. júl 2012

@zuzu188
Masticka nesmrdi,musim ju niekde najst.Ja som to pouzivala po operacii zlcnika a pankreasu.Naozaj je to skoro neviditelne a mam rozrezane brucho v pase 20 cm.Je to aj na stare jazvy. 🙂

slavenka83
23. júl 2012

@vancouver v pohode 🙂 zvladam to na 1*🙂 ta co uz,ked nepoznaju,uz sa vari k dusenej kuracej peceni.neviem aku prilohu by som si mala k tomu urobit a v zdravom obchode mi ju odporucili.dokonca aj pohankove cestoviny.myslim,ze v malom mnozstve neuskodi🙂

vancouver
23. júl 2012

@slavenka83
No v malom mnozstve asi nie,ale pojde to pomalsie.Nuz s prilohami je to horsie pri DD,co tak zeleninka? Ja som uz od maja nezjedla ani 1/4 zemiaka a to som bola zemiakova.Ale co uz.Vcera som bola v obchode a skusala som si plavky c.12 /asi 40-42 europske cislo/.Bola som totalne znechutena a odlozila som nakup na neurcito.Asi tie zrkadla v ochode zvacsuju 🙄 😠 😠 🙄 No a zelenina draha a ide mi krkom. 🤐

slavenka83
23. júl 2012

@vancouver ked ja este nemozem zeleninu,este stale som v prvej faze.az v piatok budem moct a ja uz potrebujem nieco teple do ust....a neviem si predstavit jest pecen len tak bez nicoho

vancouver
23. júl 2012

@slavenka83
Kolko dni si v 1 faze?Jasi robim dukanovske pazitkov buchticky ako prilohu na BD./Boze ta klavesnica,musim si kupit novu./ Dieta nema byt tyranie.Ja som mala prvu fazu 3 dni,ale dodrzala som to poctivo.Ale povedala som si,vsak radsej pomaly.Ked schudem 10 kg,tak si mozem dat dalsiu latku.Zatial tych 10 kg nie je dole,ale co ked su ceresnicky a cucoriedky.Ale ide to sice slimacim tempom,ale ide.No a ceresne v zime nie su/su ale pridrahe/,tak sa pre nejaky ten prehresok nezabijem. 😀 😉

slavenka83
23. júl 2012

@vancouver uz som 7 den v prvej faze,ale neberiem to ako tyranie,zvladam to normalne,ako keby som ani dietu nedrzala,len nejem zakazane potraviny....dala som si zavazok,ze vydrzim v nej 10 dni,co je maximum,pretoze potrebujem zhodit veeeela kil. 🙂 zatial som ziadne prehresky nemala,ale obcas ma chytia take chute,ze sa len tazko ovladam 😀 a co sa tyka druhej fazy,mozem aj mrazenu zeleninu?myslim ako prilohu ku masu.by som ju uvarila bud na pare,alebo vo vode.

ninimini
23. júl 2012

@zuzu188 nepomože ti ked sa bude týrat potom sa ti už organizmus naozaj zblázni papaj stále a pojde to uvidíš ja osm dala kg dole za týžden čo som mala nabraté tak verím že to ide a to som nemala ani vodu ani mliečny den jednoducho som jedla a to skoro stále lebo som bola hladná v stredu mi má príst ms

vancouver
23. júl 2012

@slavenka83
Aj ja potrebujem zhodit vela,ale pomaly dalej zajdes tak si hovorim pre seba.Ja v sezone zeleniny varim radsej cerstvu,ale urcite mozes aj mrazenu.S tym tyranim som myslela moje prehresky co sa tyka ovocia. 😀

penelope111
23. júl 2012

Rajčiny, paprika kúpené a zajtra bude zase lečo 😀

ninimini
23. júl 2012

@slavenka83 neporuš lebo potom už nebudeš vediet z kruhu von 🙂) a možeš aj marazenú samozrejme bez kukurice,hrášku a obmedzené množstvo mrkvy

slavenka83
23. júl 2012

@ninimini tak to v podstate nic nemozem...lebo co je mrazene?prave tato zelenina ☹

slavenka83
23. júl 2012

@vancouver a aku zeleninu jes?

ninimini
23. júl 2012

@slavenka83 brokolica je aj nejaké kung pao zmesi ale v neviem čo všetko obsahujú a či sa možu

ninimini
23. júl 2012

@slavenka83 paradajky, papriku.cuketu,redkovku, šalát,uhorky, kaleráb, karfiol,brokolicu. cibula.cesnak

silvia123
23. júl 2012

Ahojte, mám ešte jednu otázku, ako to robíte s vajíčkami, veď do všetkého čo by mi chutilo idú aj vajíčka, dá sa ustrážiť štyri žltka za týždeň? Veď napríklad každý deń zjem chlieb z otrúb, tam je vajíčko, urobila som si španielske vtáčky tam je vajíčko, chutili mi palacinky...no a už som skončila. Už nemôžem žiadnu takú dobrotku ako palacinky, tortička a tak... ☹