icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

alen24
2. apr 2012

@daniela85 pekne,ja podobne ...tiez nedodrziavam na 100%...a ide pekne vaha a cm dole...tak len tak dalej... 🙂

zuzu188
2. apr 2012

@viera22 😀..no keď ti váha veľa klesne,tak sa ti nálada určite zlepší a aj únava ťa hneď prejde 😀

lejja
2. apr 2012

Ahojte,popisali ste tu toho dost,mala som toho dost citat. 🙂 Ja som to dnes pokazila,zjedla som zakusky ☹ kolegyna ma dnes narodeniny.Pokracujem dalej,ale neviem ci uz dnes nejest nic ci si dat este veceru.... 😒

zuzu188
2. apr 2012

@lejja ja by som jedla aj večeru

lejja
2. apr 2012

@zuzu188 asi si dam,lebo neviem ci by som vydrzala do rana 🙂

zuzu188
2. apr 2012

@lejja však môžeme jesť koľko chceme,no nie? 🙂 (samozrejme aj prehrešky nejaké musia byť 😀)

lejja
2. apr 2012

@zuzu188 tebe sa ako dnes dari?

lejja
2. apr 2012

zatial pa kočky,idem nieco robit 😀

zuzu188
2. apr 2012

@lejja zatiaľ super...len si mi tými zákuskami narobila chute,tak už rozmýšľam čo by som si dala 😀

lejja
2. apr 2012

ja uz som po veceri,dala som si egchesse 🙂 dufam,ze sa moze,ale som aj tak este hladna.Cez vikend som vobec nebola hladna a dnes....

lejja
2. apr 2012

co si davate ked mate chut na sladke? 😖

viera22
2. apr 2012

@lejja zuzu dala super recept na keksíky z otrúb mrkni stranu-dva do zadu.....alebo baby piju ešte colu light alebo nejakú takú .....

lejja
2. apr 2012

@viera22 asi si budem musiet napiect keksiky 🙂 nemam rada ziadne sladke napoje,ale asi zacnem pit tu colu 😒

viera22
2. apr 2012

@lejja treba skúsiť keď sa zažiada sldkého takdakedy sa ťažko odoláva......viem o tom svoje dnes som neodolala a zjedla som dcérke jeden keksík až mi zle bolo z neho normálne ale ťažké dni som mala tak som nezvládla odolať

lejja
2. apr 2012

nejak mi dochadzaju napady co jest 😒 co dobre si davate?

viera22
2. apr 2012

@lejja och to sa tej nepravej pýtaš lebo ja totalne neviem čo jesť čakám kým dôjdem do druhej fázy aby to bolo pestré som v prvej fáze tak len kuracinka nízkotučný jogurt udena makrela tuniačik vo vlastnej šťave cotagge nič moc ale čo už potom aspoň ta zeleninka bude to bude fajn

lejja
2. apr 2012

tak ja som uz v druhej faze,vcera som mala zeleninku,dnes som mala mat len bielkoviny,ale boli zakusky tak zajtra len bielkoviny.Tuniaka ani makrelu som este nejedla,tak zajtra si dam 🙂

viera22
2. apr 2012

@lejja no vidíš aspoň niečo som pomohla heh 😉 ...... ja mám bielkoviny až do štvrtka tak musím sa držať uvidím či to niečo pomôže

zuzu188
2. apr 2012

@lejja dnes som mala BZ deň,tak som si urobila kuracie prsia s jogurtovou omáčkou a k tomu fazuľku na turecký spôsob..ešte teraz som z toho najedená

viera22
2. apr 2012

@zuzu188 fazuľku na turecký spôsob a to ako je ...prosím prsoím receptík a môžeš aj na tu omáčku 😉 ja som antitalent na varenie ked nemám recept tak nenavarím heh 😀 😀

zuzu188
2. apr 2012

@viera22 presnejšie sa to volá fazuľka po turecky
500-60g zelenej fazuľky
2-3 olúpané paradajky (nemusia byť olúpané)
1cibuľa
1strúčik cesnaku
1čl soli
1čl cukru
mleté čierne korenie
1čl červenej mletej papriky
olivový olej (olej sa nemôže pri tejto diéte,ale čo narobíme 😀)

Fazuľku opláchneme a necháme odkvapkať. Na olivovom oleji udusíme nadrobno nakrájanú cibuľu do sklovita,pridáme nasekaný cesnak a červenú papriku. Pridáme paradajky,soľ,korenie,cukor a fazuľky. Premiešame,zalejeme pohárom vody a udusíme domäkka.

a tie prsia som robila tak,že som si ich nakrájala na pásiky,osolila okorenila a nasucho opiekla na panvici..do bieleho jogurtu som primiešala dva roztlačené strúčiky cesnaku,trochu soli,čierneho mletého korenia a vyliala som to ku mäsu...dusila som to cca 30 min. a nakoniec som tam priliala zátrepku (trošku mlieka + 1 čl majzény)..nechala to ešte chvíľu prejsť varom a hotovo 🙂

viera22
2. apr 2012

@zuzu188 hmmmmm už som zase hladná.....super receptík tak to mäsíčko na zajtra bude fajn a na tu fazuľku nechám na piatokkedy budem už konečne môcť zeeeeeeeeeleeeeeeeeeeninku tešíííím sa ..... koľko málo stačí ku šťastiu 😀

mandylion
3. apr 2012

Ahojte dámy, no ani mne to nedalo, kedže dnes je presne tžden a schudla som nejake 2 kilá celkovo...dufam, ze vydržím sa nevažit a dalsi utorok ma prekvapí váha o dalsie kilecko menej (aspon)

mandylion
3. apr 2012

Ja som vcera robila kuracie prsia...tie som si narezala na velke rezne, potrela som ich syrokremom light, potom na to sunku, na to 2.polovicu toho syrokremu light, zarolovala, opiekla na sucho na panvici a dala piect do truby..k tomu som spravila cuketu a sampiony na vode...z cukety sa dobre ide na wc :P tak odporucam 🙂

mandylion
3. apr 2012

Kočky berete aj nejake vitaminy? ci tie je treba brat celu dietu alebo len v prvej faze? ja som v 2.

mandylion
3. apr 2012

Nerada to hovorim ale fazula je zakazana aj aky kolvek olej...☹

miskadusko
3. apr 2012

@mandylion 2 PL oleja denne sú povolené 😉

zuzu188
3. apr 2012

@viera22 😀..dnes budem mať trošku biednejší obed- šalát s krabích tyčiniek 🙂

koc1nka
3. apr 2012

Ahojte dievcence,chcem sa spytat ci by som mohla drzat tuto dietu,ked stale kojim,mam na sebe este 10kg a otrasne velke brucho,potrebujem do leto cosi poriesit a neviem co,poradite?Dakujem

mandylion
3. apr 2012

@koc1nka Ja neviem, dnes som na to myslela, akoze ja nekojim, ale podla mna je ta dieta malo zasobena vitaminmy preto sa doporuca ich umelo doplnat, ale ved skus vynechat sladkosti a delenu stravu, alebo prejdi rovno na 2-3 fazu...prvu neviem, ked kojis