Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Ahojte,popisali ste tu toho dost,mala som toho dost citat. 🙂 Ja som to dnes pokazila,zjedla som zakusky ☹ kolegyna ma dnes narodeniny.Pokracujem dalej,ale neviem ci uz dnes nejest nic ci si dat este veceru.... 😒
zatial pa kočky,idem nieco robit 😀
ja uz som po veceri,dala som si egchesse 🙂 dufam,ze sa moze,ale som aj tak este hladna.Cez vikend som vobec nebola hladna a dnes....
co si davate ked mate chut na sladke? 😖
nejak mi dochadzaju napady co jest 😒 co dobre si davate?
tak ja som uz v druhej faze,vcera som mala zeleninku,dnes som mala mat len bielkoviny,ale boli zakusky tak zajtra len bielkoviny.Tuniaka ani makrelu som este nejedla,tak zajtra si dam 🙂
@viera22 presnejšie sa to volá fazuľka po turecky
500-60g zelenej fazuľky
2-3 olúpané paradajky (nemusia byť olúpané)
1cibuľa
1strúčik cesnaku
1čl soli
1čl cukru
mleté čierne korenie
1čl červenej mletej papriky
olivový olej (olej sa nemôže pri tejto diéte,ale čo narobíme 😀)
Fazuľku opláchneme a necháme odkvapkať. Na olivovom oleji udusíme nadrobno nakrájanú cibuľu do sklovita,pridáme nasekaný cesnak a červenú papriku. Pridáme paradajky,soľ,korenie,cukor a fazuľky. Premiešame,zalejeme pohárom vody a udusíme domäkka.
a tie prsia som robila tak,že som si ich nakrájala na pásiky,osolila okorenila a nasucho opiekla na panvici..do bieleho jogurtu som primiešala dva roztlačené strúčiky cesnaku,trochu soli,čierneho mletého korenia a vyliala som to ku mäsu...dusila som to cca 30 min. a nakoniec som tam priliala zátrepku (trošku mlieka + 1 čl majzény)..nechala to ešte chvíľu prejsť varom a hotovo 🙂
Ahojte dámy, no ani mne to nedalo, kedže dnes je presne tžden a schudla som nejake 2 kilá celkovo...dufam, ze vydržím sa nevažit a dalsi utorok ma prekvapí váha o dalsie kilecko menej (aspon)
Ja som vcera robila kuracie prsia...tie som si narezala na velke rezne, potrela som ich syrokremom light, potom na to sunku, na to 2.polovicu toho syrokremu light, zarolovala, opiekla na sucho na panvici a dala piect do truby..k tomu som spravila cuketu a sampiony na vode...z cukety sa dobre ide na wc :P tak odporucam 🙂
Kočky berete aj nejake vitaminy? ci tie je treba brat celu dietu alebo len v prvej faze? ja som v 2.
Nerada to hovorim ale fazula je zakazana aj aky kolvek olej...☹
@mandylion 2 PL oleja denne sú povolené 😉
Ahojte dievcence,chcem sa spytat ci by som mohla drzat tuto dietu,ked stale kojim,mam na sebe este 10kg a otrasne velke brucho,potrebujem do leto cosi poriesit a neviem co,poradite?Dakujem

@daniela85 pekne,ja podobne ...tiez nedodrziavam na 100%...a ide pekne vaha a cm dole...tak len tak dalej... 🙂