Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@slavenka83
V podstate to,co Ti napisala ninimini.Ja k tomu pridam este kvaku,ak to poznas.No a baklazan ,tekvicu,zelenu fazulku.Malo mrkve,ale aj tu. 🙂
@silvia123 Ja som čítala, že sa môže dve žĺtka za deň a bielok neobmedzene. V žemlách vajcia nerátam 🙂 Ale zas keď si to vezmeš tak neješ každý deň vajcia teda aspoň ja nie 🙂 Ale ak jedávaš vajcia každý deň tak si to vyrátaj v jednej žemle máš asi štvrť vajca, ak robím polievku kde použijem dve vajcia tak ju jedáva aj manžel takže jedno ja jedno on 🙂 Teraz som si robila veľkú hrubú palacinku a dala som iba jedno vajce 🙂 Zajtra idem robiť lečo a tam dávam veľa vajec a ešte budem k tomu žemlu kde je tiež vajce, ale dnes som zjedla iba jedno 🙂
izba uprataná,jeden kôš prádla ožehlený a už môže drahý doniesť z vonku to naše malé tornádo a zajtra sa maminka znova nudiť nebude
@penelope111 penelopka,ja tiež nepočítam vajíčka...ja keď robím napr. praženicu,tak mi vždy malý polovičku odje..robím ju z 3 vajec väčšinou
@zuzu188 Zuzi čo zajtra varíš? Ja si dám zajtra BZD a potom si dám 3 BD a víkend 2 BZD 🙂
@slavenka83 no neni ani medzi povol.mozu sa len otruby 2 pl denne 🙂
@slavenka83 moze sa aj mrazena zelenina...
@slavenka83 mrazenu mas aj brokolicu,spenat...,karfiol
@penelope111 ja mám zajtra BD a asi si upečiem alebo udusím filé,dnes som si ku tej cukete ugrilovala morčacie párky 😀
@alen24 no a ja mam mrazene len zakazane veci,resp.zeleninu ☹ uz len koli drobcovi
@zuzu188 Ja som si uvarila na obed hydinové párky a keď som ich išla jesť tak som zistila, že už nemám žemličku takže som ich zjedla samotné 😀
baby kolko ste schudli pri dukanovej?
@penelope111 ja tak párka jedávam bežne...aj môj malý ich tak ľúby 😀...potom musím doňho nasilu rožok tlačiť 😀
@zuzu188 Ja som predtým jedla k jednému párku dva rožky 😀 Ja som pečivová a to je to čo mi najviac chýba pri tejto diete 😀
@penelope111 mne vôbec a to som tiež rada rožky vyjedala 😀..mne chýba hlavne sladké a slané 😀
@zuzu188 Jaj to ani nerátam to aj mne 😀
@penelope111 škoda,že dukan nemá také fajnotky a keď má,tak iba obmedzene 😔
@zuzu188 Však to 😀 No nič musíme vydržať nič iné nám neostáva 😀
@penelope111 no jo...som radšej sladkosti povyhadzovala,keď som upratovala,aby ma nelákali..ale psst,aby sa to môj chlap nedozvedel,lebo ma zabije 😀...asi by som týždeň v kuse počúvala,ako by ich mohol on zjesť 😀
@zuzu188 😀 Pekne pekne, ale keď to tak láka keď je to doma. To poznám 😀
Baby, uz som tu, piiiiste co mate nove, nestiham citat 😀 😀
@nicky182 No že sa tu aj ukážeš 😀 Ja nové nič 🙂 Ty sa pochvál 🙂
@penelope111 😀...škoda peňazí 😀
@penelope111 ahoj Penelopka mojaaa, ja nic nove, ale asi pjdem od strtku do sobotu na podhajsku sa okupat kus s dochodcami 😀 😀 😀 ty hovor, ako sa drzis ??? asi by sa mi zisli 2 BD dni ....

@ninimini neni to týranie...aj v knihe Dukan odporúča po hrešení dať si pár dní čisto len B a mne to vychádza akurát utorok,streda,štvrtok, piatok a sobota...v nedeľu je už BZ...alebo si ich dám utorok-štvrtok