icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

natahli
24. júl 2012

@dafe dakujem idem skusit ☹

zuzu188
24. júl 2012

@vancouver no nemyslím si..určite nie je zdravé jesť 3x denne a sú to dosť malé porcie..keď si vezmeš len to vajíčko a rožok,na ako dlho ťa to zasýti?..na dve,max. tri hodiny?

zuzu188
24. júl 2012

dnes jediný prehrešok borovky a maliny...vždy lepšie ako sladkosti 🙂

patrulinka
24. júl 2012

ahoj babinky,priebežně si vás čítam-
je fajn, ako vám to ide.Mě nějak netrávi mlieko a ml.výrobky...snažím sa, bojujem....naviac ma štve- ani Ms, ani kilá nejdú dole-tieto dva týždně sú nafigu.
Niekto reagoval- že to ludia nepovedia-hm, tiež pravda- aj ke´d u týchto som zaskočená...ešte mám íst bud. týžden na hory- bude tam tchýně s dětmi- uvidím, či zbadá?..dlho sme sa nevideli....
a aspoň to slniečko vyliezlo, nie? Kúpete sa?
ČO dobrého varíte na zajtra?Ja neviem, či si od mlieka nedať pauzu alebo čo, ale nutně chcem na zač. 6!Teda do cieľa mi zbývá zhodiť 3 kilá....bolo by fajn vydržať... ☹

slavenka83
24. júl 2012

nevladzem uz.... ☹

ejuskaaa
24. júl 2012

Ahojte🙂)Dnes som sa vazila a kilo dole,takze celkovo som zatial zhodila 7 kil ale stale je to malo,myslela som ze ked zhodim 7 uz budem chuda ale stale si priadam takmer rovnako..ja v druhej faze ostanem asi do konca zivota 😀nes silne prehreskovy den ako nikdy vela kofoly a pizza u svokry!!!poznate to neda sa povedat nie...zatrestzajtra mliecny den..a vobec pomaha?minule som od neho schudla kilo a teraz naposledy pol kila pribrala..baby a ako si robite paradajkovu polievku? 😝

patrulinka
24. júl 2012

to sme sa teda optimisticky stretli, že?

ninimini
24. júl 2012

@slavenka83 čo sa deje

slavenka83
24. júl 2012

@ninimini uz mi tie vsetky mliecne vyrobky idu hore krkom,aj maso,aj vsetko...nemam z toho ani energiu,neviem co si mam varit.vacsina receptov je pre mna zlozita,este aj drobec ma obdobie vzdoru....nic uz nevladzem ☹ a rucicka na vahe stoji uz dva dni a ani sa nepohla,dokonca by som povedala,ze moja vaha je vyssia...snazim sa vypit denne aspon 2 litre cistej vody a nic...a to ani nemam pred mrchou.dost,ze musim malemu vymyslat jedlo kazdy druhy den a teraz este aj sebe....och,je to tazke ☹

penelope111
24. júl 2012

Prima LOVE aj mi prestalo chutiť som akurát lečo jedla 😀

alen24
24. júl 2012

@slavenka83 vydrz to...tie prve dni su najhorsie...aj ja som myslela ze to vzdam n zaciatku.a nevzdala som to vydrzala a uz som schudla 14 kg,prejdi do 2f.budes striedat bd a bzd mozno ti to pomoze...

slavenka83
24. júl 2012

@alen24 uz som sa rozhodla ze od zajtra idem do druhej fazy.8 dni v prvej faze uplne stacia 🙂

ninimini
24. júl 2012

@slavenka83 jááj ty si v prvej tak šup šup do druhej a budeš na tom lepšie ja mám rada masko upečiem ho v alobale a z bieleho jogurtu a cesnaku si spravím dressing a obed je mna mnam

zuzu188
24. júl 2012

joj..zajtra si dám BZ deň..kašlem na B dni 😠 ..normálne ma tento týždeň prešla chuť chudnúť 😖..mám depku...dala som si piškóty a lentilky pred chvíľou...zajtra si idem upiecť stehná a dám si ku tomu minimálne pol fľašky cvikle..milujem cvikľu

zuzu188
24. júl 2012

@ninimini aj ja si robím taký dressing a ešte dávam do neho čerstvú pažítku a petržlenovú vňať

nicky182
24. júl 2012

@silvia123 ahoj, pernikove korenie mozes 😀

nicky182
24. júl 2012

@slavenka83 ej ej, hlavu hore, vysledok stoji za to !!!! bojuj a vyhras 😀

nicky182
24. júl 2012

@ejuskaaa ahoj, ja si paradajkova polievku robim z lupanych paradjok v konzerve ..povarim to 15 minut, pridam kadejake korenie, cesnak, umele sladidlo, sol, pomixujem a jem 😀

nicky182
24. júl 2012

@penelope111 penelopka tu si ?

penelope111
24. júl 2012

@nicky182 Tu som 🙂

nicky182
24. júl 2012

@penelope111 ja vecne odbieham ....aky bol den ? a co to leco ???

vancouver
24. júl 2012

@zuzu188
Tak na popise diety je napisane,ze sa ma jest tolko,aby si sa poriadne najedla.Ale nemyslim si,ze ked by som zjedla 2 rozky a 2 vajicka a kavu,ze by som nepriberala.Asi je to individualne.Tak po jedno dni BD je -0,70 kg dole. 😀 Neodolala som ,aby som sa na tu vahu nepostavila.Tak sa klepem po pleci sama seba. 🙂

vancouver
24. júl 2012

@slavenka83
Myslim,ze je to rozumne.Treba si dat najprv maly ciel.Schudnut napr 10 kg.No a ked tam budes,tak potom si dat dalsi.Ja tiez dnes nemam energiu.Bola som v obchode a tam mi prislo zle.Zistila som,ze som hladna.Vcera a dnes som mala BD a len tie bielkoviny su pre mna malo.Sice po 1 dni BD bolo dole -0.70 kg,ale neviem,ci to zajtra nenaberiem spat.Poklepala som sa po pleci a teda so si povedala,tak potrebujes asi trochu viac stravy.No a moj nezlnik /nemam zlcnik/ akosi neznasa vela mlieka.Vlastne to viem,ze neznasa,ale som tvrdohlava asi si ublizujem. Tak pekne zacni druhu fazu,uz mas asi mlieka dost 🙂 Citim s Tebou.Chceme sice byt pekne,stihle,ale mali by sme byt aj zdrave.A zeleninka Ti bude teraz chutit. 🙂 🙂

vancouver
24. júl 2012

@slavenka83
Poslala som Ti sukromnu spravu,ale mi to neodoslalo,neviem preco. 🙄 😠

budulienka
25. júl 2012

dnes mam veľmi dobre ráno po 2 BD mam 1,1 kg dole. celkom dobre znašam tuto dietu

alen24
25. júl 2012

@zuzu188 aj ja idem dnes piest kur.stehna...:)

alen24
25. júl 2012

dobre ranko ...tak ja po vcerajsku -0,3 😀

ninimini
25. júl 2012

@vancouver na paráda ide ti to pekne dole
@alen24 aj tebe to ide super aj cvičíš alebo máš to štastie že to ide samé od seba dole.))

ninimini
25. júl 2012

dobré ránko!
tak váha je stále na tom istom 77,8 ale nakolko dnes dorazila ms presne ako hodinky 🙂)) tak som velmi spokojná len dúfam že po nej mi to zlezie dole aspon to za tou čiarkou🙂) to by bolo super🙂) a samozrejme opat je bezbolestná čo ma strašne teší ))
želám vám krásny den i ked u nás prší🙂)

slavenka83
25. júl 2012

@vancouver prisla mi 2x 😀