Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@ninimini
Dakujem.No az 1 kg ceresni nakolko som bola hladna som nemusela zhltnut.No a dnes som si dala na ranajky okrem pazitkovej zemlicky aj kusocek cierneho chleba so syrokremom./Priprava na 3 fazu,ktora je este vo hviezdach 😝 /,no a kavu bez sladidla.Ale ide to pomaly.Ale hovorim si,pomaly dalej zajdes a nebudes mat vrasky. 😖 🙂 No a Ty mas peknu vahu.Chcela by som tam mat uz 7 aj ja.
@zuzu188 Ja som vypila dnes už asi 2,5 l vody a zjedla som toľko, že to inokedy nezjem za dva dni 😀
@penelope111 ty si inak hladná 😀
@zuzu188 Som ale hrozne normálne mi zviera žalúdok od hladu 🙂 To keby som sem napísala čo som zožrala tak by mi odporučili stránku, že ako pribrať 😀
@penelope111 pošlem ti asi môj makrelový šalát 😀..ja som dnes zjedla až 2 kuracie stehná,pohár cvikle a ešte si idem dať ten šalát z makrely a vypila som min. 4l vody..som si povedala,že vždy keď budem smädná musím vypiť 2 poháre vody
@zuzu188 Pošli pošli všetko pošli všetko zjem 😀 Idem si uvariť párky 😀 Ja sa snažím tiež veľa piť aby som nejedla a nepomáha 😀
@penelope111 vidíš...párky nemáme 😀..musím mame pripomenúť,nech nezabudne kúpiť zajtra 😀
@zuzu188 Už mám uvarené a idem zase papať 😀
@penelope111 treba treba 😀...veď nemáme hladovať 😀
@penelope111 zajtra to bude opat tá menšia uvidíš
@ninimini Keby si vedela čo som dnes všetko zjedla 🙂 Takže určite nie 🙂
Prima LOVE musím sa držať lebo hentak vyzerať nechcem 😒
@penelope111 škoda,že mi Primu Love nemáme ☹
@zuzu188 škoda to by si mala vidieť 🙂 čo zajtra varíš?
@penelope111 mám v mrazničke morčacinu,tak niečo z nej vymyslím...ty?
@zuzu188 Ja práveže neviem rozmýšľala som niečo z morčacieho prsa ale neviem čo 😀
@penelope111 ja idem asi soté urobiť..neviem čo to tam mám či prso alebo stehno vykostené..ráno ešte popozerám recepty nejaké
@zuzu188 Zajtra si dávam BD tak neviem ako to spraviť 🙂
@penelope111 ja mám tiež BD 😀
@zuzu188 Už rozmýšľam nad tým dve hodiny a stále neviem 😀
@penelope111 myslis, ze dieta na teba prestava fiungovat ? ten program som nikdy nevidela ...o com je to ? ak ysi mala den ?
@penelope111 ja dajaké soté vymyslím 😀..mám stehno,tak to bude na to akurát 🙂
@nicky182 Neviem čo sa deje stou mojou váhou a to som si merala dnes prsia a že + 3 cm a to mi ms včera skončila 😀 Dnes som bola furt hladná a nič sa mi nechcelo s toho blbého počasia 🙂 A ty si mala aký deň?
@penelope111 je to zahad ...ja som si dnes dala BD den, vydrzala som celkom fajne, az na to, ze som si nemala dat o 18tej parky, dako mi nie dobre travia a cela som nafucana, z mineralky Gemerky ...fuuuj ...cely den riadim, periem, zehlim, balila som a tak klasika dookola ...ja sa citim trochu pribrata, vahou nie, ale v cm ... 😒 presne, to pocasie je otrasne, doobeda prsalo, potom ostalo dost dusno, este aj teraz sa zle dychs a boli mahlava ...to su stavy 😠
@nicky182 Mňa bolela tak hlava včera celý deň ani tabl. mi nepomohla. Ja dnes BD aj zajtra si dám BD 🙂 Len neviem čo budem variť 🙂 Kedy idete do tej Podhájskej?
Ale leje zase 😠
@penelope111 tak dva dni ides dat BD ? odchadzame zajtra rano, okolo 8-9tej ...kym tam dorazime a ubytujeme sa , bude obed 😀 tesim sa, oddychnem si, dcerku opatria nasi a brat 😀 len som zvedava co tam budem jest ...uz dva dni som nejdela nic z otrub, nejak nemam chut ...to je asi chyba, musim si rano spravit aspon 1 chlebik ...
@nicky182 Tak nech vám krásne slniečko svieti 🙂 A pekne si to uži 🙂 Však ty si už v tretej fáze tak to už sa ľahšie bude papať 🙂

@ninimini Veru mala včera, ale neviem prečo sa mi vrátila naspäť 😠