Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Ahojte babulky, dlho som tu nebola nejak nestiham popri novej praci, dnes som si precitala aspon co to nove. Mam teraz pred MS takze zas mam pocit ze som ako slon 😀 do cvicenia sa neviem donutit, ani do posluchania. Teoreticky by som mala mat uz stvrtu fazu (no tretia vobec nebola ako by mala byt), ale chlebik stale peciem a snazim sa jest menej ale teraz to pred-MS obdobie a neda sa to, takze sem tam mam obzerstvo. Co je horsie, citim na bokoch ten 1 cm co sa nalepil a trosicku aj brusko citim ze nieje take ako po druhej faze takze davajte si aj vy pozor aby ste sa potom nerozjedli, lebo sa tazko kontroluje aspon ja mam s tym problem, Drzte sa vsetky a pekny vikend 🙂
@vancouver to fakt nás chceš opustit? ale ked to tak cítiš chápem ta nechcela by si vyskúšat delennú stravu 🙂) je super a tiež chudneš nie rýchlo ale je to super stravovanie len ja som priberala lebo ja vobec nemožem zamiaky ani ryžu s toho priberám 🙂
dakujeme príd nás sem pozriet🙂)
Baby mozem drzat tuto dietu aj ked kojim 🙂 dik
ráno -0,9 kg váha ukazovala 79,2 kg 🙂..teším sa 🙂..dnes na obed tofu-cuketové placky s dukanovskou tatárkou a asi paradajková polievka,ak sa mi ju bude chcieť variť 😀
Zienky, chcem sa spytat, kamaratka zacala 4 dni drzat tuto dietu a vyhadzala sa na ramenach a rukach ma vyrazky? Co mylsite ze z co ho to moze byt? stalo sa Vam to?
Nechápem baby jednu vec... Keď som nastúpila na DD mala som 85 KG, po týždni 1 fázy som mala 79, už len tá 7 na začiatku, och aká som bola happy... Prídem do fittka, odvážiť sa treba odmerať... Ja sa postavím na váhu, že 85,7!!!!!!!!!! Skoro som odpadla, tak som sa v robote vážila a 85????????
@zuzu188 Krásne gratulujem a zase som mala pravdu, že to budeš mať dole raz dva 🙂
@tanija133 Kamoška začala nejakú očistu kde začala jesť sojove veci a stalo sa jej to isté je alergická na sóju. Tak tvoja kamoška môže mať alergiu na nejakú potravinu.
Takže dnes 4 mesiace DD 🙂 Za tento mesiac išla váha dole máličko iba 1,8 kg spolu 11,9 kg Brucho - 1 cm spolu -11 cm, boky - 2 cm spolu - 9 cm a stehno - 1 cm spolu - 8 cm 😀 Keď mi to pôjde takto tak tu budem už asi na celý život 😀
dievčence ja nestiham akosi pisať deti mi nedaju dychat stale niekam podme niečo robme pomoooc 😀 tak len nakuknem prečitam a letim ...
@penelope111 neboj sa nie si sama budeme tu spolu navždy :D mojim kilam sa u mna neskutočne pači 😀 ale konečne sa mi to zase pohlo a tak po dvoch mesiacoch mam dole necele až 3,5 kg 😀 ale tak ja sa až tak moc ani nečudujem ... nanukova torta, melon, slivky, broskyne 😅 tomuto neodolam ostatok mi nevadi chclieb nič kysnute ani ryža zemiaky nič ...ale tak čo pomalinky to dolu ide a raz sa možno aj dočkame tej vysnivanej vahy 😅
@penelope111 za tento týždeň som dala zatiaľ dole až 0,1 kg 😀...aj tebe to ide parádne dole 🙂
inak tie cuketové placky sú výborné 🙂..ostali mi 4 na večeru a aj trochu paradajkovej polievky som si nechala 😀...ja by som ju zjedla celú na posedenie 😀
@zuzu188 Ako si robila tie cuketové placky?
Ahojte žienky! Som mamina 2 ročého dievčetka. Pred 9 - mi mesiacmi som začala s dukankou lebo som sa vypracovala na úžastných 87kg. Dnes mám o 25 kg menej. Čiže to funguje no stále treba mať pevnú vôľu.
@penelope111 podľa tohto receptu
www.dieta-protal.sk/tofu-cuketove-placky-s-tata...
@zuzu188 Je to teda dobré stým tofu? Lebo ja tofu nemusím 🙂
@zuzu188
@penelope111 ale vám to ide ja som dnes ubehaná boli sme malým zobrat pas tak som sa nasmiala🙂)
@alvares6 gratulujem tak o 1kg som mala menej ako ty a tiež sa chcem dopracovat na 60🙂) mám čas🙂) a v ktorej si fáze resp.ešte stále si v 2
baby a viete co?NEZNASAM JOGURTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uz mi lezu hore krkom a aj vsetky mliecne vyrobky!!!!chce sa mi z nich grcat!a padaju mi vlasy,nemam energiu,nic ☹ a kt tomu ani neviem ci niesom tehotna,lebo sa pokusame otehotniet a ja uz nemozem...vymyslite dietu,kde sa mozu jest len vsetky zakazane potraviny,prosiiiimmmm...
@slavenka83 Ak ti padajú vlasy a nemáš energiu tak ti chýbajú vitamíny. Užívaš nejaké? Pokiaľ by si bola tehotná tak už môžeš papať všetko 🙂
@penelope111 beriem vitaminy...take co su tam vsetky.vola sa to Max-multivitamin.a este neviem ci som tehu,ale uz mam toho dost.uz zopar dni sa mi vaha ani nepohla,stracam motivaciu a uz aj chut...prisaham ze uz nic mliecne do ust nevezmem ☹
@slavenka83 Tak to mi je ľúto. Ja som bola hneď na začiatku na tom tak s kuracími prsiami, ale potom ma to prešlo 🙂 A prečo si myslíš že si tehu?
@penelope111 údené tofu je samo o sebe dobré 🙂..biele ani mne moc nechutí
@slavenka83 keď si v 2 fáze,tak môžeš aj 2 ovocné nízkotučné jogurty denne..ja si kupujem jogobelu light..a ak si tehu,tak papaj všetko
@slavenka83 az taky odpor k jogurtom?ale ked si tehu tak prejdi na normalnu stravu...
@zuzkakach jec 5 krat denne a skus vynechat biele pecivo a sladkosti...urcite do septembra schudnes a ked bude malz vacsi prejdes na dukanovu d. Ja ju drzim skoro 6 mes.schudla som 14,kg ide mi to pomaly i e baby schudnu aj viac ...ale som rada ze mam aj o tie 14 menej este 4 a som v cieli🙂...drzim prsty

Vidim,ze taham koniec v tomto chudnuti.Mne po vcerajsku /po tom 1 kg ceresni a zrani/ skocila vaha nahor o 0,70 kg.Asi mozem len snivat o cisle 7.Ale co,ked som sa citila tak nanic.Vsetky krasne chudnete a ja skoro nic.Ale aj to nic mi pomohlo vyzerat lepsie a citit sa lahsie.No prajem Vam to .Budete pekne . 😵