icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

alen24
27. júl 2012

@penelope111 krasne si schudla...🙂

patrulinka
27. júl 2012

Ahoj babinky,aj ja som tu- nešlo a nešlo mi pridávať príspevky- tak som si vás čítala.
Slavenka-urobila si si test teho.?Ak si teho., možno aj preto nechceš nič...Mojim testom je káva- 😀 mám 3 děti, a ešte ma nesklamala 😀 Ani ovoňať v inkrim. dobe!!!
Písali ste o chlebe- ja som zatiaľ nevyskúšala tie pažitk. húsky- asi pojdem večer skúsiť- lebo je tu nenormálne horko, a ešte piecť- mužíček to neznáša 😖
Inak tie CIBULOVNÍKY sú fajné a super rýchlé.neni treba čakať, než vybehnú.
Čo sa váhy týká- včera koonečně 72,9kg...dnes som sa nevážila....kooonečne dorazila Ms, tak sa mi to zdá zbytočné- a aj porušujem, lebo neviem toto obdobie preklenúť, ke´d mám ,,Své dni,,som malátná...a potrebujem sladkééé- tak aspoň melonujem/menšie zlo...

patrulinka
27. júl 2012

@alen24
super!

patrulinka
27. júl 2012

@penelope111
Penelopka, jak Ti to ide s mazaním?

patrulinka
27. júl 2012

jáj, píšete o takých dobrých detičkách 😀 ....já bláhová som si myslela, že ke´d dvoch starších pošlem k babičke, ako budem relaxovať- hahaha- dobrý nápad- chytila som sa šitia, a šijem a šijem a zašívám, a dnes zase periem a žehlím- tejto roboty neni konca kraja- musela by som vypadnúť z domu, aby som ju nevidela-tu mrchu jednu! 🙂
Ale, zase budem mať pošité....lebo neznášám ten bordel...chlapi myslia, že skrině sú na každom rohu, hahahaha. 😀 a ešte do toho vytiahnuť šitie- dobrý bolehlav!

ejuskaaa
27. júl 2012

Baby to chcem,ked fakt nikde nemaju tie ovsene otruby mozem si upiect zemlicky zo psenicnych?aspon docasne kym nedostanu?inak uz pekne dlho vaha stoji,to strasne demotivuje 😝 Priklad kolko tych kuracich parok by sa malo za den?ja som dnes 3 to je vela ze?

patrulinka
27. júl 2012

@ejuskaaa
Ejuskaaa- to je normál! Keď sa budeš vážiť len ráno, budeš kludnejšia.Možno potrebuješ rýchlo zhodiť....Vieš, dnes som mala k obedu 2 kur. stehná-údené a manžel na mna kukal- že či to neni vela?-Boli malinké a potom- kožu dole ,kosti...fakt sa mi to nezdálo.Tak rozmýšlam, či to s tým množstvom je OK?len DUkanovské?Lebo ak sa nám nestiahne žalúdok, potom v iných fázách nám bude ouvej.prosím, reagujte- či to tak može byť?

patrulinka
27. júl 2012

@ejuskaaa
ozaj, tu majú otruby
aj v globuse v tom dia....a ešte ktovie ako sa volá ten kútik, či aj to máš daleko?

patrulinka
27. júl 2012

@ejuskaaa
asi možeš, ale nebude to také dobré- aspoň mne to nechutnalo.Čo už, keď nemajú.Pozerala si v Dm?tam majú veľa spešl potravín....

patrulinka
27. júl 2012

to je sranda- píšem si sama, baby , ste tam?

penelope111
27. júl 2012

@alen24 Ďakujem 🙂 Len keby sa to tak nezastavilo 🙂

penelope111
27. júl 2012

@patrulinka Ani mi nehovor o mazaní 🙂 Som sa dvakrát nakrémovala a ma to nebaví 😀

patrulinka
27. júl 2012

@vancouver
skúšala si už tú nutelku?pekne zaženie chuť na slAdké- aj ke´d síce v období Ms sa mi zdá, že nič nepomáhá.
z DD som robila i tvaroh. tortu-je skvelá!!!a aj ten mliečny raz bol dobrý!!! skús- či skúšala si,nechutí?

penelope111
27. júl 2012

@ejuskaaa Ja som mala na začiatku tiež len pšeničné tak kľudne si s nich sprav pečivo 🙂 Párky jedávam dva tri ale zas nie každý deň 🙂

patrulinka
27. júl 2012

@penelope111
Tyty, by som bývala bližšie,by som ťa natrela! Ono mna to vzalo až za dlhšie- už mi chýbal ten pocit,,svěžosti,, 😀
Takto, škoda penazí...Ale- pojdu ti cm doleeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

penelope111
27. júl 2012

@patrulinka Ja si dávam jedno stehno na raz viac nezjem, ale myslím si že by to nemalo vadiť veď tam aj tak toho mäsa veľa nieje 🙂 Ja ináč jem stále som nejaká hladná v poslednej dobe. Mne sa žalúdok nestiahol vôbec 😀

patrulinka
27. júl 2012

@patrulinka
prepáč, to čítam- vypadá to tak drze, jak som Ti to napísala- ale -bola to moja robota- kedysi.Keď bol u nás ,,babinec,,(mamina, segra, švagrová, neterka- tak som ich ponatierala s bahnom,igelit, dala do dek ako mumie vyskládala na balkon, a smažily sa- medzitým som im urobila masku na tvár a potom vmasírovala krém na tvár.....- mali sme SPA 😀 😀 😀 a srandy, kolko len chceš, keď naši chlapi z nás nevládali....

penelope111
27. júl 2012

@patrulinka Ja neznášam krémy 🙂 Preto sa neviem do to ho donútiť 🙂 A na tvár a na ruky už vôbec nie 😀

penelope111
27. júl 2012

@patrulinka V pohodičke 🙂 Keby ma mal kto krémovať vôbec by mi to nevadilo 😀

patrulinka
27. júl 2012

@penelope111
vieš čo, toto boli pomenšie stehienka, a ozaj je tam málo masa.a naviac, tie pečené sú fajnejšie.
no práve, ten žalúdok. Po mojich prvých dvoch dětoch som chudla menšími porciami....a tuším som skúšala tu kávovú diétu/neodporúčam/ a ešte raz som skúšala od dietnej sestry- na tú sa chystám po DD, lebo bola ozaj na mieru- koly tomu mlieku a ml. výrobkom.....

patrulinka
27. júl 2012

@penelope111
hahaha, ani jááá.Ale druhých ponatierkam... 😀 Uvediem na správnu mieru- nemám rada tri krémy- ráno, cez deň, na noc.....kú biedu by som robila....prostě ma to nebaví....ale Ty asi potrebuješ niečo, čo sa pekne ihned vsaje a nenechává Film!!!Ja nemám rada ani dermacol.Vďaka Bohu som mtmavšia, nepotrebujem sa malovať!!!!!a som Happpyyyy!!!

patrulinka
27. júl 2012

@penelope111
Ozaj, a čo ten Tvoj mužíček- nedal by sa na to????

penelope111
27. júl 2012

@patrulinka Ja tie udené jedávam kvôli chrenu lebo ten mám rada k tomu 🙂 Pečené som si minule spravila a tie boli mňam mňam 🙂 Ináč pred DD by som stehno do huby nedala neznášla som kuracie stehná vôbec mi nechutili 🙂

penelope111
27. júl 2012

@patrulinka Ja neznášam krém na rukách 🙂 Juj manžel ten asi nie 🙂 Stačí ked ma bolí chrbtica a musí mi ju natrieť 🙂 Určite by sa mu nechcelo každý deň krémovať 🙂 Ja dermacol používam asi dva krát za rok 🙂 Ja sa ani nemaľujem ani nekrémujem 🙂

patrulinka
27. júl 2012

@penelope111
júj, aj ja mám rada chren, len ma vobec nenapadol.!!! ☹
A kuracie ja lúbim- ozaj napadlo ma, babenky- nerobíte si nakládané kuracie prsíčka do jogurt. na tri sposoby- už dávno som to tu čítala- si to robím- supeer.
a s tými krémami sme dve, len ja sa olejíčkujem- s dětským avirilom-celé telo a super/nie každý deň-dle potreby/-mám za to, že nič iné nepotrebujem- len na tvár-ale asi až po lete- vrásky vek vytlačuje na tvár,potvora jedna- ale aj tak- ak mať vrásky, tak tie peknéééé.nO ALE AK SA BUDE DAŤ, ešte trošku budem mazať a hotovo... 😀 😀 😀

ninimini
27. júl 2012

@slavenka83 toto som prežívala aj ja cca 2 mesiace som bola mimo potom som nabehla opat ale trvalo mi kým som začala úplne normálne takže tie 2mesiace boli asi dobré na to aby som to opat skúsila 🙂) ale ked máš toho dost tak sa na to vykašli nebudeme ta nútit ostat ty vieš najlepšie čo ešte vládzeš alebo nie držím ti palce aby si schudla na vysnívanú váhu iným sposobom 🙂) držím palce a ak si tehu gratulujem🙂)

ninimini
27. júl 2012

@renata32 tak čo ako dopadla kontrola

penelope111
27. júl 2012

@patrulinka Tie kuracie prsia som nerobila. Robila som len také, že jogurt horčica grilovacie korenie a to som nechala do druhého dňa v chladničke a potom opiekla na panvici 🙂

zuzu188
27. júl 2012

@ejuskaaa ovsené otruby kúpiš aj v terne..majú ich pri strukovinách

alen24
27. júl 2012

Tak babenky,zbalene...pazit.zemliky a keksiky z otrub napecene...a moze sa ist na dovolenku...tyzden tu nebudem drzte sa a pekne chudnite...aj za mna 😀