icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
29. júl 2012

@ninimini dnes si dám cestovinový šalát a potom pošlem chlapa s malým ku mojej babke a ja zatiaľ vyupratujem dom 😀...hádam to spálim 😀

penelope111
29. júl 2012

@zuzu188 @ninimini Tak ja som sa dnes normálneho jedla najedla dala som si rezeň, vyprážaný karfiol a šalát 😀 Už mesiac mám rovnakú váhu ani cm dole nič už aby bol ten vodový deň možno sa to potom konečne zas pohne 😒

zuzu188
29. júl 2012

@penelope111 aj ja už chcem VD

natahli
29. júl 2012

ahojte mam jeden problem padaju mi vlasy uz som to raz mala a bolo to strasne tak som brala 2 PL tekvicoveho oleja keby som to zacala uzivat tak to by uz bolo vela,ze?neviem este co si mam dat ☹ ☹

patrulinka
29. júl 2012

ahojík Baby,mala som návštevu-tak som až teraz tu-
ani mně tento mesiac nejde dole váha.STOJÍ- potvora.Chcela som dať do 1.8.ešte tri kilá, ale čo narobím?Porušujem, lebo to mlieko ma tak neskutočne nafukuje.... a potom- teraz sú tu naj. melony.Lebo už neviem ani, čo tedy jesť.Včera sme grilovali- naložila som ku. prsíčka, cuketu, lilek....super to bolo. Inak večer radšej nejem.
Dnes že 73,3Kg.Som smutná, lebo potom som už chcela nbehnuť na úpravu jedálnička dla dietologičky...verím, že kg by ešte šli dolu. Takže babinky- nie je toto tým letom?Ovocie láká....vela sa pije....ešte mám ms.tak za dva dni sa chcem zvážiť, že či sa to nepohne dolu?Veď až také prehrešky som zase nemala....žeby to ovocie robilo Stop?
Napište niekto, kto ste zhodily tento mesiac 4 kg- prosím.MOŽNO STE i PÍSALI...Ďakujeem.

patrulinka
29. júl 2012

@natahli
Natali, berieš vitamíny, že?Ja som pár dni zabudla- bola somm jak mucha- potom som si vzpomenula, už je dobre...

patrulinka
29. júl 2012

@alen24
krásnu dovču!!!!

patrulinka
29. júl 2012

@vancouver
veď práve, aj mna, ale i zdravotne...potom porušujem, ale i tak sa držím a snažím...teraz to fakt stojí...aj gate sú tesnejšie...nuž, budem bojovať ĎALEJ...

patrulinka
29. júl 2012

@vancouver
robila som to aj zo suš, mlieka sojový zajíc natural/tesco/, a tuším to bolo ešte zaujímavejšie...len neviem, či sa smie...už mám i normál suš. mlieko...to si prisladujem s um. sladidlom...

patrulinka
29. júl 2012

@nicky182
prajem rýchle uzdravenie!!

vancouver
29. júl 2012

@patrulinka
Tak to bude asi tym ovocim.Neporusujem vela,len to ovocie a vaha cely mesiac stoji.Raz som hore,raz dole,ale nie permanentne dole.
Susene mlieko uz mam ,len pohladat recept a do toho.Sojovy zajic nepoznam,no ak to ma nieco so sojou ,to by nebolo pre mna./Mozno to ma len take meno/.Problem s mliekom mam aj ja.Preto ho pijem co najmenej.No a to bez mliecneho cukru je velmi drahe.Z jogurtov je mi zle,zasa ten ml.cukor a umele sladidlo.No tazko je dietovat.Ale so rada,ze som schudla ason tych 7 kg.Chcelo by to vsak viac.Kolko si celkove schudla a ako dlho si na diete? Nemam predstavu.Napis.Zdravim Ta a mohlo by to byt aj horsie,tak vydrz. 😉 🙂

natahli
29. júl 2012

@patrulinka ano beriem...ale po porode som mala problem so stitnou lazou a skoro som prisla o vlasy tak teraz mam stres ked pozeram ako mi padaju...a jedna znama mi vravela ze mam uzivat tekvicovy olej 2x za den ale pri dd sa olej nemoze ☹

vancouver
29. júl 2012

@natahli
Pri DD sa olej nemoze,ale zdravie,alebo dieta? Tak to skus brat 1 x denne .Budes chudnut pomalsie,ale aj tuky su potrebne.Uvidis vysledok.Ak Ti to predtym pomohlo,tak to skus. 🤐 🙂

natahli
29. júl 2012

@vancouver ano budem to musiet nasadit znovu co uz nechcem prist o vlasy ☹

renata32
29. júl 2012

@ninimini Ahojte kocky,tak krasne rastieme,uz som v 15 tyzdni,zatial vsetko prebieha ok.Mam nizky tlak,ale svokra mi ho tak 4tyzdenne dviha.Aj teraz sme boli na chalupe,ale to sa nedalo uz vydrzat,museli sme odist aj o den skor.A VY sa ako drzite,ako chudnete?

ejuskaaa
29. júl 2012

Baby prosimvaszassa idem trestat za prehresky..dam si mliekovy dena to len mlieko ci aj kefir sa moze? 😝

ninimini
29. júl 2012

@penelope111 a zajtra bude menšia váha uvidíš🙂)

ninimini
29. júl 2012

@ejuskaaa to si dávame len tak a ak sa chceš potrestat daj si vodu po tej nepriberieš 😀

ninimini
29. júl 2012

@penelope111
@zuzu188 ozaj voda je 2 že

penelope111
29. júl 2012

@renata32 Ahoj. Tak to je super že je všetko ok len nech to tak pekne ostane 🙂 Svokru pošli do .... nech ti dá pokoj ježibaba 🙂 Juj to chudnutie, žiadna sláva váha stojí a stojí 😠

penelope111
29. júl 2012

@ninimini Potom čo som dnes zjedla asi váha nebude dole 😀 Ano vodu dávame 2.8. 😀

patrulinka
29. júl 2012

@vancouver
to mlieko- ach prepáč- teraz som to vytiahla, mám to v krabici zajíc, ale bola to dokonca SYROVÁTKA./tá je super na trávenie-ak mlieko,ale ☹ pozerám- má 72g cukru.Hm- menšie zlo?
a jogurty tiež nemusím- ALE našla som jediný, kupujem ho v globuse-Silueta od f. OLMA,light jogurt, má 0,1% tuku-natur.Ak potrebuješ dochutiť, prosím- ale tento jediný možem len tak.
A ešte som zistila- skusila som to Bolerko- žial,ja ho nemusím, nechutná mi.... ☹
A ešte z mliečnych výr. možem Acidko....inak ma zo všetkého nafukuje.
Som na diete od 6.6.- dala som dole 6 kil-ale! boli sme v horách(týždeň- pracovali- a super- podarilo sa mi váhu udržať/tam chutná papkať-dobrý vzduch- aj papkáčov je veľa a pripravovala som starvu, tak som veeeľmi rada, no ale odtedy sa to nehlo....teraz ma čakajú hory zase- prý ideme zajtra, práve som sa dozvedela- tak sa musím pripraviť- nemám rada, keď je z toho ,,poprask,,že jem ,,inak,,.
Aj Ty sa drž- veľa šťastiaaaa! 🙂

patrulinka
29. júl 2012

A dakujem za podporu!!! 🙂 potešilo ma!

patrulinka
29. júl 2012

@natahli
jéje, kukám, máš tiež Nicolasa,aj ja mám menšieho- 2,5 ročka....A prepáč- napadlo ma- tvoja dcérka je ešte maličká.Počula som, že do dvoch rokov po porode sa telo navracia do povodneho stavu- krv. obeh....hormony...všetko.
Strata teho hormonov sposobuje mimo iné padanie vlasov.../ja som teho mala vždy super vlasy, a potom ma tiež opúšťali ☹ ,) ale pravda je aj, že ta štítna žl. je velká potvora!4o už- ak Ti ozaj pomohol ten olej, nuž tak sa pripájam aj ja k tomu- radšej chudnúť pomalšie.Veď by ti to potom iste bralo sebavedomie....Veľa šťastia!

ejuskaaa
29. júl 2012

@niniminitakze mleicny den je nanic?teda si ho nemam dat?

patrulinka
29. júl 2012

@renata32
tak nech ste hlavne zdravučký!!!a tu nedobrú svokru, och, máš pochopenie u manžela?Toto by som ťažko znášala.Drž sa, mamina!Nedá sa jej nejako vyhnúť?Alebo si posilniť ASERTIVITU!!! 😀 😀 😀

natahli
29. júl 2012

@patrulinka ano mame doma Nicolasa ale on uz ma 7 rokov 🙂 a dcerka je Natalia a ma 2 roky...ano zacnem uzivat ten olej ...budem mat par kil viac ale aspon mi ostanu vlasy..uz som ich raz skoro stratila ☹ som uz v 3F tak teraz mi len treba vahu udrzat 🙂 a to 2PL uz nepokazia..ved niekedy si doprajem aj horsie ako olej 😀 😀

patrulinka
29. júl 2012

@vancouver
vancouver- teraz som pozrela na tvoj -ani neviem čo- kde máš ,,foto,,- 😀 ,že si z kanady, ani mi to nedošlo,,,
😀 tak sa rehním.pozdrav mi tam sesternicu.Výbornú sesterničku, mooc mi chýba.To je taká baba jedna- velmi aktívna.Ak ju stretneš, budeš určite vedieť, že to je ona 😀 😀 😀 Robím si srandu-spomenula som si na jeden vtip z Prahy-jak zastavila pani v Prahe ludí a pýtala sa, či nastretli,,jožka,,...no, mám tu veselo...Pekný deň!!!!!!! 🙂

zuzu188
29. júl 2012

@ninimini áno 2.8. 🙂

patrulinka
29. júl 2012

@natahli
ano, a náhodou nepojedáš neluskáš dýň. jadierka?To je také slovenské...Tuto to nechápali,/v čechách/, ale naučila som si rodinu, tak teraz chrupkáme a chrumkáme jak vtáčiky....teraz pri DD to krotím, ale inak to úplně milujem.A potom, prý to CHLAPOM pomáhá. na ich výbavu, no tak....keď ich tu mám,nech papkajú, nech sa majú dobre....... 😀 😀