Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@patrulinka ale ano jedavala som to na kila ale teraz som to uz dlho nejedla..a ten olej mi poradila zena ktorej muz ma problem a on to uziva tiez kazdy den ...teraz mi olej nosievala mamka z rakuska je to tam lacnejsie a este bio...tu 2,5 dcl stoji 12 eur a tam 1liter
@zuzu188 Zuzi hríby ste boli pozrieť? My sme dnes boli niečo sme našli ale dubáky unás ešte niesu, ale čo som čítala tam u vás je ich dosť 🙂
@natahli
ano, v tom Rakúsku je to výborné, aj my sme si ho tam nechali kupovať
Babinky, majte sa mi tu krásne, pekne hubnite- manžel mi zahlásil, že zajtra ideme na hory- idem baliť...Zajtra budem chystať a vymýšľAť MENU...dobalím a frčíme...juj, dúfam si aspoň! udržím váhu...tak ahojteeeee a pekne si to užite- či doma....kdekolvek....potom si vás prečítám, budem sa tešiť.ahojík.
@penelope111 ee..neboli...dnes sme sa s chlapom dosť povadili,tak až do teraz sme sa nerozprávali..budúci týždeň sa pôjdeme pozrieť
No čo babuľky čo dnes varíte? Ako ste zvládli víkend?
po včerajšku -0,1 kg 😀
@penelope111 penelopka,ja dnes pečiem kur. štvrte,mám BD 😀
@zuzu188 Ja idem piecť kuracie stehná tiež mám BD 😀
@penelope111 máme rovnaký obed 😀
@zuzu188 Však ked už neviem čo mám variť 😀
@penelope111 ja musím zas pomíňať mäso,čo mám v mrazničke 😀..a potom nakúpim nové 😀
@zuzu188
@penelope111 ahoj nemohla som sem hned ráno príst bola som u lekára tak dnes váha 76,9 a zabila som to mc donaldom 🙂) krása
pene a váha nešla dole po reznoch
@ninimini Pekne pekne si to zabila ako ja včera 🙂 Dnes ráno 73,6 kg čiže - 0,2 kg ale stále +0,8 kg. Ja už to vzdávam 😒 Pekne nechám váhu oddýchnuť a seba tiež takže sa najskôr vážim cez víkend lebo ma to rozčuľuje 🙂 Ale ty ma pekne dobiehaš 🙂
baby,ja som asi závislá na pudingu 😀..dva týždne som si robila kakaový a dnes pre zmenu vanilkovo-smotanový..nech už vychladne,lebo mi sliny tečú 😀
@zuzu188 Asi si spravím aj ja na večeru 😀
@penelope111 tiež ho mám na večeru 😀..teraz som si dala jogurt a malý nechcel jesť taký tvarohový dezert,tak som aj ten zjedla..on má dnes broskyňovú diétu 😀..nič iné okrem broskýň nechce 😀
@penelope111 dakujem ale po dnešnom dni asi aj skončím🙂) no vidíš treba začat narmálne jest potom sa to rozbehne uvidíš
@zuzu188 Zuzi koľko cukru na koľko pudingu dávaš? Ja som zabudla koľko som dávala 🙂 Včera som si robila otrubovú kašu a dala som málo cukru a to bolo bléé 😀 Aspoň malého dobre prečistí 🙂
@ninimini Možno budeš prekvapená a zajtra váha bude ešte nižšia 🙂 No musela som nejako šokovať telo 🙂 A zajtra ho zas šoknem dám si mliečny deň 🙂
@penelope111 dávam sladidlo...mám dr. oetker pudingy a tie robím jednu porciu zo 175 ml mlieka a 1 pl puding.prášku a dávam 3 tablety sladidla
musela som si dať ešte trošku cestovinového šalátu od včera 😀...no neodolala som 🙂
@zuzu188 Ok dík 🙂 Pôjdem si spraviť 🙂 Ja som si dala sójovú tyčinku 🙂
@penelope111 tú som už dlho nemala 🙂
@zuzu188 Mama mi poslala hríby a zajtra si chcem dať mliečny deň juj čo teraz 😀 Ja som si ju po dlhej dobe kúpila teda tri 😀
@penelope111 a načo mliečny deň?..o chvíľu máme vodu

už mám upratané,malý spí a spotená som ako myš..teším sa na sprchu