Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@lejja kuracie mäso udusené na zelenine. a večer volské oko 🙂 a ešte si dám jogurť s otrubami lebo dnes som ich mala máálo... ale zajtra neviem čo. dala by som si mleté mäso- lenže treba ho kúúpiť 😉
syr sa moze? 😉
@mirkalipka gratulujem ku krásnemu úbytku🙂)
jedavate este aj o tomto case? 😉
takze mozem aj ja 😀
@lejja Aj ja jedávam hlavne večer a niekedy aj o dvanástej 🙂
to fakt jedavate aj tak neskoro?ja som sa bala,ze to len ja som hladna vecer 🙂 nezastavi (nespomali) 😉 to chudnutie
Tak ahojte zajtra kočky 🙂 dobru...
Ahojte kočky, mne sa to zastavilo, uz asi 4.tý den som na tej istej váhe ☹
ahojte koceny Dukanovky 🙂
baby nebojte, teraz po splne sa vam vaha zasa rozbehne dolu 😉 treba len vydrzat! ja mam teraz "vodovy" den a potom si dam este 2dni "biele" drzim s kockami na FB detox-dni, tesne pred a po splne. a ozaj to zabera 😵
happysmile ono je to pekné, len celý den treba vydržať na vode
@happysmile ja si dám tiež vodu ale v piatok 🙂 🙂
@ninimini ja si uz niekolko rokov davam na spln vodovy den 😀 ale teraz ked mam DD, tak si ho davam vzdy v stredu. a teraz mi to tak super vyslo, ze zacinam detox pred splnom prave vodovym dnom 😎 😀
@happysmile Ja som tiež chcela byť jeden deň na vode a večer som to už nevydržala a najedla sa jak sviňa 😀 ale to bolo ešte dávnejšie.
@penelope111 ja som sa raz naprogramovala a vydržala som 🙂)tak sa programujem 😀 😀
@ninimini Si píšeme na dvoch stránkach 🙂 Ja a jedlo sme ako jedno telo stále spolu 🙂
@penelope111 aj ja som skusala predtym byt na vode iny den ako cez spln a NESLO TO!!! 😀 😀 😀 ono, pri tom splne, to ide tak neako samo. a hlavne treba stale nieco robit, aby si nemyslela na to ze nejes 😉 😀 teraz po rokoch som si uz asi zvykla, a telo neprotestuje, ked mu nedam najest 😀 ale aby som sa priznala, aj aj mavam obcas take stavy zravosti, ze by som aj chladnicku celu (s obalom) do seba napchala 🤐 😨 😅 😀 😀

uz neviem co jest?co ste dnes jedli ? 🙂