icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
5. aug 2012

@penelope111 dala som rozmraziť kur. prsia,tak ich asi len tak na prírodno urobím..nechce sa mi vôbec variť

matatina
5. aug 2012

ahoj môžeš mi napisat všetko o tej diete čo môžem a čo nemôžem jest diky 😵

eala
5. aug 2012

@matatina ahoj, aj ja idem na ňu od zajtra. Všetko máš napísané na www.dukanovadieta.sk.

vancouver
5. aug 2012

@zuzu188
Ani sa Ti Zuzika necudujem,ani mna nebavi varit na dvoje.Tak vsetko prisposobim DD. 🙂 Ty si jednicka postupujes dobre. 😵 Uz ani nezavidim,ked mam stale prehresky.Nuz co.. 😖

zuzu188
6. aug 2012

@vancouver o to ani tak nejde...mňa to nebaví,keď je takto teplo a občas už neviem čo vlastne navariť...ja ich mám hlavne cez víkendy

alen24
6. aug 2012

dobre ranko dievcence,tak ja dnes rano -0,8 kg 😀

zuzu188
6. aug 2012

po víkende +0,3 kg..nie je to až také zlé

alen24
6. aug 2012

tak a mam po obede fajne kur.rolky plnene vajickom a sunkou 🙂 a k tomu cervena kapusta ...co ste papali?dajte inspiraciu na zajtra

ejuskaaa
6. aug 2012

Ahojteeeeeeeeeee,ja som dnes len zemlu a mozarellu inak nic a docapem to do vecera len s mliekom..hadam prvy den co mi jest nechuti:.))asi za teplo.. @eala ta ako ti ide prvy den?.🙂))

ninimini
6. aug 2012

@alen24 ty sa máš ako to ty robíš

ninimini
6. aug 2012

ja to zase nechápem ale to mne robí váha stále mám o kg viac a to som včera jedla naposledy o druhej potom sme boli vonku a s mm sme makali na záhrade a ešte som sa tešila a hovorila že aspon spálim tých 0,6 čo som pribrala a ráno o O,4 viac asi ma švihne 😠 už nemakám a nepotím sa ved viac priberám 🙂 alebo som mala v tele ešte vela vody včera som jej vypila strašne vela

alen24
6. aug 2012

@ninimini aj mne vaha skace hore dole teraz konecne sla dole ...a nedaj boze dojst do ciela 😀 asi mas vela vody v tele a naraz ti spadne vaha uvidis 😉

ninimini
6. aug 2012

@alen24 tak jej dohovor 🙂)) nech už spadne do dovolenky chcem aspon 75 a na dovolenku ideme asi 25

nicky182
6. aug 2012

@penelope111 ahoj mpoja, no nespievala som 😀 celu sobotiu som stravila v bufete vonku a chlipkala som capovanu chladenu kofolu, tak asi za to ...bolo horuco ako v pekle, dnes som si uz kupila kalciovy sirup a je mi lepsie, no horsie je, ze ma boli ucho a nemam doma ani "strafik" ...dcerke sa vcera zase zahnisali ocka, tak sme s nou boli doobeda u lekarky, no des, chudatko, ma to este horsie ako minuly tyzden, este aj tie zuby ...za viknd som schudla skoro pol kila a dnes to isto bude pol kilo spat, obedovala som u uja MC Donalda 😀 chcem siu dnes este upiect pazitkove buchticky ....a ty teda ako ?? klesa ta vaha nepodarena ? uz je tam 6 na zaciatku ?

nicky182
6. aug 2012

@ejuskaaa ahoj, ja som uz v 3 faze, nechudnem "zamerne" ...obcas sa mi podari nejest somariny a drzat sa "jedalnicka" a ide to....take zdravotne 1 kilo hore dole mi neuskodi 😀 Moja povodna vaha bola 68 kg, schudla som 8kg za 2 mesiace, no boli aj nejake prehresky 😎 v tretej faze budem zhruba do polky septembra, ale ak mam byt uprimna, jem kadeco, a vaha hore nejde, nastastie 😀 uvidis, aj ty budes zachvilu v "mojej" skupinke 😀 drziiiiim palce

eala
6. aug 2012

@ejuskaaa ahojkaj, no celkom dobre. Už dva týždne sa snažím tak striedmo stravovať, tak asi mám troška stiahnutý žalúdok 🙂 Ejuskaaa, prosím ťa a môžem aj mozzarelu v 1. fáze? A koľko mám držať tú prvú fázu, keď chcem schudnúť 8 kg? Stačí 3 dni, alebo dlhšie? A ešte sa chcem spýtať, môžem zjesť nízkotučné biele jogurty aj 3 za deň? Ďakujem ti vopred za odpovede. Musím sa troška zorientovať 🙂

janulikko
6. aug 2012

Ahojte tiež som začala držať túto diétu chcem sa opýtať môže sa pri nej piť káva 2v1 ? 🙂

ejuskaaa
6. aug 2012

@eala tak ja som jedla mozarellu nizkotucnu viackrat za tyzden 😀 v prvej faze ale tu ma baby vyhresili ze max 1 za tyzden,ze uz radsej cottage ked mas chut,ale teraz jem aj viackrat aj dvakrat do tyzdna asi preto tak malo chudnem 😀 ale daj si v prvej si daj teda ze raz mozarellu raz cottage a potom zas nieco ine,ja som naprikla dryby vobec nejedla ja som vzdy striedala kuracie meso,sunku kuraciu,vajicka,tie syry takto som fungovala mesiac,teraz druhy mesiac jem uz aj ine to co pisem a navyse zeleninu,leco,polievky...ja som bola v prvej faze 10 dni lebo ja som za tie prve dni ani gram neschudla..snad tebe to pojde lepsie,prvy mesiac som bola uuuuuuuuplne bez prehreskou,tento mesiac a tato druha faza to je uz horsie hresim dost..ta drzim palce,takze sa budeme trapit spolu:.)))ty 8 ja 5🙂))))do konca mesiaca snad dame aspon 3 ustalene.🙂)) @janulikko 2 in mozes ked zvyne s mliekom tak nizkotucne amozes..))aky mas ciel? 😉 @nicky182 to mi dako uslo ze si uz za vodou a v tretej faze 😀 teda sme chudli zo skoro rovnakej vahy,ja este zotrvam 5 kil v druhej a potom hor sa do tretej a ako prve si dam celu velikansku bagetu lososovu,ked aj 5 naspet priberem 😀 Ozaj dievcata to som chcela ja si tie zemlicky vzdy robim ztvarohu a vy si niektroa robite z cottage?ktore su lepsie?

silvia123
6. aug 2012

Ja nechápem, čo som včera spráskala sladkého, dnes sa postavím na váhu a -0,30 dkg dolu 😕 som vypleštila oči...to nejaký opačný efekt malo 😀 . Ale možno to bolo tým, že som celý deň bola na nohách a vydala veľa energie, ale čakala som po včerajšku, že priberiem a zrazu to šlo konečne trochu dolu.

eala
6. aug 2012

@ejuskaaa to myslíš vážne, že si za prvých desať dní útočnej fázy nič neschudla? No, to nie je moc povzbudivé...Uvidím, ako sa bude dariť mne. A teraz si na tom ako? Koľko si schudla? A ako dlho ju držíš?

penelope111
6. aug 2012

@nicky182 Ahoj. Ale kdeže 6 stále mám rovnako okolo 73 kg a môžem ti povedať že už ma to nebaví asi sa na to vykašlem lebo stále žerem sladké neviem sa s toho nejako vymotať 🙂 Chudiatko malinká čože má stále stými očkami aj ty si chudatko to je tá kofola 🙂

ninimini
6. aug 2012

@nicky182 skoré uzravenie 🙂)
@penelope111 ja som na tom rovnako celý den som vonku málo jem vela robím a nič vody pijem na hektolitre a váha ide hore

penelope111
6. aug 2012

@ninimini Neviem asi sa budem musieť zmieriť s touto váhou nech mi to aspoň ostane do dovolenky a potom asi dlabem na to 😒

alen24
6. aug 2012

@penelope111 ale prestan 😉 urcite este schudnes aj ked mas prehresky ved kto ich nema 😀 asi mas len blbe obdobie

ninimini
6. aug 2012

@penelope111 no ja si zase hovorím že na dovolenke určite priberiem a po dovolenke to možno pojde lepšie dole ale nie som si istá chcem začat behat tak uvidímeči sa to pohne

penelope111
6. aug 2012

@alen24 Ďakujem 🙂 Ale fakt ma to už prestáva baviť 🙂 S jedlom to nieje až taký problém, ale to sladké to je moja droga 🙂

penelope111
6. aug 2012

@ninimini No o teba sa nebojím že by si na dovolenke pribrala 🙂 Ty si šikovnica 🙂 Mne sa behať nedá ináč by som už po večeroch behala 😠

nicky182
6. aug 2012

@ninimini dakujem ti, no myslela som, ze uz je mala v poriadku a vidis, douzivali sme kvapky a vratilo sa to zase, a este horsie 😠 ty ako ???

ejuskaaa
6. aug 2012

@eala vravela som ti ze ja som zly priklad..)))))))na kila som vtedy tusim neschudla ale problem bol v tom ze som zacala s dietou pred menzesom tesne vtedy to ide tazsie dole..ale na cm som schudla ,kila sli az potom dole ale ako z chlpatej deky..zacala som ju drzat peresne 1.6.a k dnesnemu dnu som schudla 8 kil teda da sa povedat za 2 mesiace,prvy mesiac 5 a druhy 3,koliiiiiiisave,do ciela mma ale este stale 5 a ide to velmi tazko ale na sto percent to nevzdam,zvykla som si,v podstate to nie je dieta vsetko jem dost jem,len tiez to sladke mi chyba ale co uz,,,drzim ti palce..)

alen24
7. aug 2012

dobre ranko 😉 ,pozeram ze je tu 2 dni nejak mrtvo 😒 ,co dnes idete varit na obedik?