icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

cencula
7. aug 2012

bambule čaute ja prvý den totálne bez perhreškov, a neviem kolko budem v bielkovinovej fáze - chcem schudnúť 10kg, tak asi 3 dni budem či?

ninimini
7. aug 2012

@penelope111 no ja sa bojím taliani majú skvelú pizzu ideme tam bez stravy takže sa boj ja určite naberiem dost🙂
@nicky182 ale hnevá ma občas tá váha .)) čo už kašlat na to ved to pojde dole

ninimini
7. aug 2012

@cencula šikovná len tak dalej a hlavne vyhýbaj sa pokušeniam pojde ti to lahšie

zufzufmeister
7. aug 2012

Ahojte, baby poradte mi ako robíte ten chlieb, resp. nejaké pečivo z ovsených otrúb? Pekáreň nemám. Robíte to niekto klasicky v rúre?

alen24
7. aug 2012

@zufzufmeister ja robim aj na panvici alebo v mikrovlnke...2pl otrub,1 vajce,1pl jogurtu,stipka soli,kusok prasku do peciva a das na 4 min do mikrovlnky potom opiest v hriankovaci 😉

zufzufmeister
7. aug 2012

@alen24 a na panvici ako robíš?

ninimini
7. aug 2012

ozaj už ste si niektorá objednávali s dukanovadieta.com lebo teraz som objednávala veci už by mi mali príst tak som zvedavá čo to bude

ninimini
7. aug 2012

a už to mám aj doma a hned som si dala gumkáčov sú mnam 😀 😔

lucy56
7. aug 2012

ahojte baby chcem zacat s dukanovou dietou a prave studujem info na nete a neviem ci v jedalnicku v prvej faze mozem jest cottage cheese a co sa mysli pod pojmom odtucneny tvaroh a kde kupujete biele jogurty 0% tuku, pripadna aku znacku poradte, lebo si potrebujem urobit nakup a uz zo sebou nieco zacat robit, mam po porode strasnu startovaciu vahu 89kg a nejde to dole vobec,aj ked som uz sladkosti vyradila, vody pijem vela a stravujem sa skoro so samou zeleninou, potrebujem schudnut najmenej 15 a aj 20 kg by bodlo

penelope111
7. aug 2012

@ninimini Neboj nič ja ti verím, že to zvládneš bez ujmy 😀

ninimini
7. aug 2012

@penelope111 jááj dakujem si zlatá no ja tomu až tak neverím🙂

ninimini
7. aug 2012

@lucy56 ahoj ja som začínala na 86,6 takže to určite pojde🙂) cotty možeš nízkotučný a tvaroh máš tiež nízkotučné bud ich kúpiš v tescu alebo v lídli majú 0,5 % tuku a jogurt sa dá tiež kupit nízkotučný rajo ale ja kupujem aj lídli 2 % ked mi už ten nechutí ten rajo

alen24
7. aug 2012

@zufzufmeister tie iste suroviny a dam na papier ...ale je to skor ako placka a nie chlieb 😉

alen24
7. aug 2012

@lucy56 s dukanovou urcite schudnes 🙂 ja kupujem jogurty 0,1% a najdes ich aj v lidli...maju tam aj tvaroh jemny tiez myslim 0,5 %uk,cotage chese,mozes este mlieko ,maso,...tak drzim prsty nech idu kg pekne dole 😉

patrulinka
7. aug 2012

ahojík babenky, už som tu.Zdá sa mi, že leto je hrozné na diety, že?Bojovali ste, ako ste len vedeli....aj ja.Vrátila som sa s rovnakou váhou, ako som odchádzala, a to som jedla- radšej ani nebudem priznávať, čo./ale aspoň som sa snažila dodržovať malé porcie../Od zajtra nastupujem znova na DD, lebo tam to prostě nešlo ☹(
Mala som viac pohybu...
Ozaj- ja nakupujem tvaroh, jogurty, lososa, otruby v globuse....
zatial sa majte- idem povesiť prádlo, a vybalovať....

zuzu188
7. aug 2012

včera doobeda nám vypadol net 😖..večer som pojedla sladké a o 12 v noci som pučila slaninu a dnes ráno -0,5 kg..dnes som nejedla nič iné iba guláš a kukuričné lupienky,teraz aj so zmrzkou...jááj to moje nešťastné PMS

ninimini
7. aug 2012

@zuzu188 a ty čo robíš ved tebe to ide aj so slaninou 😀 😀

zuzu188
7. aug 2012

@ninimini ja neviem 😀..čakala som,že toho pol kila bude hore 😀..a zas som dostala chuť na sladké,tak idem po kukuričné lupienky a zmrzku 😀...sa cítim jak tehotná 😀

ejuskaaa
7. aug 2012

Dobry vecer dievcata..))))chcem sa opytat nemate niektora recept na zemlicky ale tie kde sa dava cottage syr namiesto tvarohu?neviem ho najst ten recept...

penelope111
7. aug 2012

@zuzu188 A nie si tehotná? 😀

ninimini
7. aug 2012

@zuzu188 no ja vyjedám sladkosti čo som si dala objednat mnam sú výborné no len si daj a zajtra o pol kg menej

zuzu188
7. aug 2012

@penelope111 určite nie 😀

zuzu188
7. aug 2012

@ninimini zajtra mám BZD,tak budem vyjedať polievku..idem robiť cviklovú a druhé budú kuracie rolky...kiež by 🙂...takže sú dobré?..lebo tiež plánujem odtiaľ v najbližšej dobe objednať niečo fajne 🙂

penelope111
7. aug 2012

@zuzu188 Ja mám celý tento mesiac pažravý 😀 Asi sa už vykašlem na to a možno skúsim od septembra odznovu alebo ja neviem 🙂

ninimini
7. aug 2012

@penelope111 no toto som mala aj ja presne ako ty a trvalo to 2 mesiace jednoducho telo to potrebovalo začalo úplne blbnút a potom som opat na to nabehla a držalo sa to lepšie 🙂)
@zuzu188 sú výborné tie gumáče sú super a čokoládová nátierka je mnam chutia ako normálne z obchodu 🙂)

zuzu188
7. aug 2012

@penelope111 ja mám tiež už chuť vykašľať sa na to..ale musíme vydržať 😉

zuzu188
7. aug 2012

@ninimini presne to si chcem objednať 😀...a ževraj v Lidli je čokonátierka,čo má podobné zloženie a že niektoré sladkosti z e-shopu obsahujú cukor a nie sladidlá 😒

penelope111
7. aug 2012

@ninimini @zuzu188 Asi to tak veru aj spravím alebo budem jesť všetko len si to trochu upravím jasné že nebudem teraz do seba džgať hranolky a mastné, ale chcem ovocie, zeleninu každý deň a nejakú prílohu a SLADKÉ 😀 a skúsim v septembri odznova 🙂

zuzu188
7. aug 2012

@penelope111 čiže si dáš niečo ako 3 fázu?