icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

penelope111
7. aug 2012

@zuzu188 Ano asi také niečo a možno sa potom ešte vrátim do druhej keď budem mať na to chuť teraz som nejaká mimo 😀

zuzu188
7. aug 2012

@penelope111 len aby si ty nebola tehuľa 😀

penelope111
7. aug 2012

@zuzu188 Bodaj by 🙂 Za pár dni ti poviem 🙂

zuzu188
7. aug 2012

@penelope111 super 🙂..budem čakať na info 🙂

ninimini
8. aug 2012

@zuzu188 hej no malá mi to vyjedá teraz stále hlavne tie gumáče stále je v nich ale mne aspon uspokoja chútky🙂)
@penelope111 ked to tak cítiš tak urob ja som vtedy tiež bojovala a možno by som nabehla skor kedby som sa jednoducho najedla čoho chcela a potom na to nabehla takže ti držím palce
ja dnes konečne o 0,6 menej takže 76,6

ninimini
8. aug 2012

@penelope111 hej možeš byt to by bolo krásne keby sa ti to podarilo držím palce🙂)

penelope111
8. aug 2012

@ninimini Ďakujem aj za to aj za to 🙂 Idem s tým na chvíľu skončiť a uvidím čo bude potom 🙂 No ale tebe to ide lepšie a lepšie 🙂

ninimini
8. aug 2012

@penelope111 ani by som nepovedala🙂)

eala
8. aug 2012

ahojte spolubojovníčky, som na DD len tretí deň, preto sa ešte neviem moc orientovať... Chcem sa len spýtať, keď je bielkovinovo - zeleninový deň môžem aj melón?

zuzu188
8. aug 2012

@ninimini mne malý zjedol goji 😀..musím si ich v najbližšej dobe objednať

zuzu188
8. aug 2012

@eala nemal by sa,ale v 2. fáze sme ho jedla každá

eala
8. aug 2012

@zuzu188 ďakujem za odpoveď, potešila si ma 🙂

zuzu188
8. aug 2012

tak ja po večernej zmrzke -0,2 kg..ráno som nebola na wc a váha mi preblikla zo 77,8 na 78,1..no nevadí 🙂

stanullik
8. aug 2012

Baby a čítali ste o tom aká je Dukanová dieta nebezpečná. Telu odoberáte živiny, kto. potrebuje pre svoju existenciu. Co tak radšej vyvážený jedálniček? Ja som chudla s cambridge diet, mala som polievocky, koktaily, no bolo v nich vyvazená davka ktoru telo potrebuje aj cukty aj tuky aj bielkoviny, teraz som 3 týžden už na normálnej strave, a dokonca mam eešte menej kíl. Ide o to aby ste mali vyvážený denný príjem, a menší ako váš eneretický výdaj...
Ked skončite dukanku a dáte si niečo sladké, jojo efektu sa nevyhnete. Ja jem aj ryzu s masom...proste ziadne že som na salatikoch..

zuzu188
8. aug 2012

@stanullik už dva dni sa napchávam sladkým,včera som jedla 3 taniere bravčového gulášu čo bol robený na masti a čuduj sa svete za tie dni mám o 0,7 kg a na to,aby sme sa vyhli jojo efektu máme 3. fázu,v ktorej sa je už takmer všetko...a samozrejme,že som čítala o tom,aká je táto diéta nebezlečná a len sa na tom smejem,pretože v tých článkoch nebýva ani polovica pravdy

ninimini
8. aug 2012

@stanullik každému vyhovuje niečo iné a každá dieta je nebezpečná a jest kokteily a polievočky no nič moc ja som masová tak by som na tvojom štýlle neprežila

ninimini
8. aug 2012

@zuzu188 však ti hovorím že začni jest normálne a pojde ti to dole ešte lepšie 🙂)

ninimini
8. aug 2012

@penelope111 ale dúfam že nás neopustíš 😠
@zuzu188 ja som dnes robila rybku s jogurtom v alobale mna

nicky182
8. aug 2012

Cavte kocky, zanedbavam Vas, prepacte ☹ trpim doma ako kon ...uz druhy den ma bolia obe usi, asi tak, ze mi nezaberaju kvapky a ani tabletky ...akurat teraz trochu ustupila bolest, tak Vam hned pisem ....okrem toho mam MS, cize zravka utoci ...joooj , ale hlavne dcerke je uz lesie, ocka uz bez hnisu ...hlas uz trochu tiez mam 😎 vy sa ako mate ? drzite sa este ????

nicky182
8. aug 2012

@ninimini jasne, to aj mna vaha stale hneva, nevadiii, samoska, pojde to dole, neboj sa 😀

nicky182
8. aug 2012

@zufzufmeister ahoj, ja som ficala na chlebiku s mikrovlnky - ako ti pisala @alen24 ...je rychly a chutny...no ja som si namiesto soli davala vegetu 🙂 najlepsie je poskusat, ktory ti najviac vyhovuje, vyborna je aj placka z otrub an sucho na panvici ....

zuzu188
8. aug 2012

@ninimini určite nie..by to malo opačný účinok 😀..ja dnes taký letný boršč a zeleninovo-vajíčkový šalát,lebo mäso nejako dosť "voňalo" 😒....a ešte sa mi páči,keď na konci článkov proti DD napíšu a preto vám odporúčame takú a takú diétu 😀

nicky182
8. aug 2012

@penelope111 ahoj Penelopka, prave som citala, ze si ides dat pauzu v DD ?

nicky182
8. aug 2012

@stanullik , ahoj, my tu nie sme na salatikoch 😀 kazda dieta je skodliva, piseme si tu o tom, cca asi na kazdej desiatej strane, aj cambridge dieta je skodliva ...ja som v tretej faze, jem vsetko - aj nepovolene potraviny a este som aj pol kilo schudla za tazden ...kazdy den okrem bielkovin prijimame aj sacharidy (otruby) a tuky .... treba najprv skusit a potom hodnotit... 😎

tosijo
8. aug 2012

ahojte, tak od dnes patrím k vám aj ja 😉 , len som zvedavá, že dokedy 😀 , nakoľko pevná vôľa sa so mnou nechce vôbec kamarátiť. dala som si zatiaľ cieľ 10kg, aj ked ujo dukan mi vypočíta, že by som mala schudnúť 12kg, no však ale nemusím byť dokonalá, nie 😀

penelope111
8. aug 2012

@ninimini Nie nie neopustím 🙂 Len neviem čo mám písať lebo nechcem písať čo som jedla aby som vás neprovokovala 😀

penelope111
8. aug 2012

@nicky182 Ano idem si dať pauzu nejako ma to prestalo baviť už neviem čo mám jedávať robia mi tu chute a tak 😀 Idem si dať pauzu a potom možno v septembri skúsim odznova 🙂

penelope111
8. aug 2012

@tosijo Ahoj. Držím palce aby si vydržala 🙂

ninimini
8. aug 2012

@zuzu188 ved práve 🙂) každý nás odporúča inak a hlavne ked má len 5 príspevkov a je tém o chudnutí hovorí sa tomu reklama 🙂)
@nicky182 akú máš krásnu fotku 🙂) a hnevá ma nevadí 😀 však ju ja otrieskam niekde 🙂
@penelope111 aspon že máš chute ja by som si dala halušky alebo pirohy plnené bryndzov mnam 🙂)
@tosijo ahoj a vitaj pevnú volu som nemala ani ja ani ju nemám ale ked vidíš ako ide váha dolu aj vola sa objaví🙂)

nicky182
8. aug 2012

@penelope111 uhcne sttrem, no je to rozumne, lepsie ako sa vecne stresovat, uvidis, ked budes teraz akoby v 3 faze, mozno ti to pojde lepsie dole .....ale dufam, ze sem prides kuknut 😀 😀 😀