Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 no ja sa bojím taliani majú skvelú pizzu ideme tam bez stravy takže sa boj ja určite naberiem dost🙂
@nicky182 ale hnevá ma občas tá váha .)) čo už kašlat na to ved to pojde dole
Ahojte, baby poradte mi ako robíte ten chlieb, resp. nejaké pečivo z ovsených otrúb? Pekáreň nemám. Robíte to niekto klasicky v rúre?
@zufzufmeister ja robim aj na panvici alebo v mikrovlnke...2pl otrub,1 vajce,1pl jogurtu,stipka soli,kusok prasku do peciva a das na 4 min do mikrovlnky potom opiest v hriankovaci 😉
@alen24 a na panvici ako robíš?
ozaj už ste si niektorá objednávali s dukanovadieta.com lebo teraz som objednávala veci už by mi mali príst tak som zvedavá čo to bude
a už to mám aj doma a hned som si dala gumkáčov sú mnam 😀 😔
ahojte baby chcem zacat s dukanovou dietou a prave studujem info na nete a neviem ci v jedalnicku v prvej faze mozem jest cottage cheese a co sa mysli pod pojmom odtucneny tvaroh a kde kupujete biele jogurty 0% tuku, pripadna aku znacku poradte, lebo si potrebujem urobit nakup a uz zo sebou nieco zacat robit, mam po porode strasnu startovaciu vahu 89kg a nejde to dole vobec,aj ked som uz sladkosti vyradila, vody pijem vela a stravujem sa skoro so samou zeleninou, potrebujem schudnut najmenej 15 a aj 20 kg by bodlo
@ninimini Neboj nič ja ti verím, že to zvládneš bez ujmy 😀
@penelope111 jááj dakujem si zlatá no ja tomu až tak neverím🙂
@zufzufmeister tie iste suroviny a dam na papier ...ale je to skor ako placka a nie chlieb 😉
ahojík babenky, už som tu.Zdá sa mi, že leto je hrozné na diety, že?Bojovali ste, ako ste len vedeli....aj ja.Vrátila som sa s rovnakou váhou, ako som odchádzala, a to som jedla- radšej ani nebudem priznávať, čo./ale aspoň som sa snažila dodržovať malé porcie../Od zajtra nastupujem znova na DD, lebo tam to prostě nešlo ☹(
Mala som viac pohybu...
Ozaj- ja nakupujem tvaroh, jogurty, lososa, otruby v globuse....
zatial sa majte- idem povesiť prádlo, a vybalovať....
včera doobeda nám vypadol net 😖..večer som pojedla sladké a o 12 v noci som pučila slaninu a dnes ráno -0,5 kg..dnes som nejedla nič iné iba guláš a kukuričné lupienky,teraz aj so zmrzkou...jááj to moje nešťastné PMS
Dobry vecer dievcata..))))chcem sa opytat nemate niektora recept na zemlicky ale tie kde sa dava cottage syr namiesto tvarohu?neviem ho najst ten recept...
@zuzu188 A nie si tehotná? 😀
@penelope111 určite nie 😀
@zuzu188 Ja mám celý tento mesiac pažravý 😀 Asi sa už vykašlem na to a možno skúsim od septembra odznovu alebo ja neviem 🙂
@penelope111 no toto som mala aj ja presne ako ty a trvalo to 2 mesiace jednoducho telo to potrebovalo začalo úplne blbnút a potom som opat na to nabehla a držalo sa to lepšie 🙂)
@zuzu188 sú výborné tie gumáče sú super a čokoládová nátierka je mnam chutia ako normálne z obchodu 🙂)
@penelope111 ja mám tiež už chuť vykašľať sa na to..ale musíme vydržať 😉
@penelope111 čiže si dáš niečo ako 3 fázu?

bambule čaute ja prvý den totálne bez perhreškov, a neviem kolko budem v bielkovinovej fáze - chcem schudnúť 10kg, tak asi 3 dni budem či?