icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

alen24
9. aug 2012

@ewka0012 tak sa pekne drz ...nech idu kg cim skor dole ...

alen24
9. aug 2012

@ewka0012 a este som zabudla ved si sprav nejaku sladkost z umeleho sladidla...

penelope111
9. aug 2012

@ewka0012 Držím palce 🙂 A vydržať 🙂

vancouver
9. aug 2012

@gabrielapatrik
Ako vidim,ze nie len ja mam krizu a stagnujem,Moja vaha / asi je pokazena potvora 😀 /je po BD o 1 kg viac ako pred.Uz mesiac sa nemozem pohnut nadol.Tak som sa rozhodla,ze na vahu nestupim aspon 2 tyzdne a smitec.Nebudem sa nervacit.Snazim sa neporusit DD,ale ak malickostou porusim,tak sa nebudem predsa trestat.Ja si myslim,ze ked vydrzim toto krizove obdobie,tak to pojde dole.
Tak Ty si myslis,ze budes na plazi ako velryba? Tak urcite tam nebudes sama,ktora ma vyssiu vahu.A tie ostatne chodia a nerobia si z toho ziaden problem. 😀 Takze na to nemysli,uzi si dovolenku so svojim syncekom.Ono Ti vaha neide dole a mas chute aj preto,lebo nemas dostatok oddychu.Tak ked nieco zjes co bys i podla DD nemala,tak sa preto nestresuj.Zabudni na to a ide sa dalej. 🙂 Ja si myslim o sebe,ze som ako slon,hoci ked vidim,ake slonice behaju po ulici,tak som krasna stihla. 😀 😀 Tak sa netrap ked prejde toto obdobie,ze musis robit ako v bani,zacnes chudnut a budes krasna. 🙂 Vidis na tomto fore ma viac dukaniek take problemy ako Ty.Tak hlavu hore.Drzim Tebe,aj sebe prsty. 😵 😵

gabrielapatrik
9. aug 2012

@vancouver Ďakujem, ďakujem, ďakujem....

eala
9. aug 2012

@cencula ahojkaj, tak to je super, gratulujem k prvému úbytku. Ja som dnes 4 deň v útočnej fáze, cítim sa fajn, no úbytok zatiaľ neviem, lebo sa odvážim až v pondelok. V 1. fáze by som chcela zostať ešte zajtra a potom už príde tá príjemnejšia fáza. A aký je tvoj cieľ??

cencula
9. aug 2012

EALA JA by som chcela zhodiť 9kg a ty chceš kolko zhodiť?

ninimini
9. aug 2012

@gabrielapatrik nie si padavka aj ja som mala pauzu
@penelope111
@zuzu188 vy ma opustíte a ja tu budem tuším ešte dalšie storočie 😀 😀
@ewka0012 ahoj držím palce ja som bola na tom rovnako po dvoch tehu 26 kg naviac tak teraz už len 16 🙂) že už len 😀 😀
@renata32 jáááj na teba som dnes myslela že ako je ti super že si možeš dat dobrý chlebík s masielkom a cibulkou mnam myslím na teplý chlebík s pekárne 🙂)) alebo paštétu 🙂)

ninimini
9. aug 2012

@penelope111 potom daj vediet či bude dalšie dukanovské bábo🙂)

zuzu188
9. aug 2012

@ninimini nie,neboj...od budúceho týždňa idem natvrdo..do 23-tieho chcem byť v cieli a cez 3. fázu tu budem 🙂..akurát,že cez školu to tu budem zanedbávať 😒

penelope111
9. aug 2012

@ninimini Dám dám 🙂 Dnes som nafúknutá ako balón tak neviem či príde ms alebo niečo iné 🙂 Ja som tu stále aj keď nedržím diétu, ale nejako tu je smutno 🙂

eala
9. aug 2012

@cencula ahoj, ja som si dala cieľ apoň 8 kg, no ak by sa darilo, aj viac 🙂 Uvidíme, ako to pôjde

ninimini
9. aug 2012

@penelope111 veru je ja sem nemám čas ani chodit ale hádam to bude lepšie

penelope111
9. aug 2012

@ninimini Zato ja som tu furt 😀

ninimini
9. aug 2012

@penelope111 🙂))

misela123
9. aug 2012

Baby, čo ste v proceste Dukanovej diety, fakt chudnete? Myslím nie len čo ukazuje váha, ale či je to badatelné aj na oko. Som pol roka po pôrode a akoby som sa zastavila na 62kg, potrebujem dať dole este min 4kg a nič, poradtééééé. Po pôrode som mala 78kg, no pod 62 to nejde a nejde.... 😠

ninimini
9. aug 2012

@misela123 ahoj moj rozdiel v mierach prvé je na začiatku druhé teraz
prsia 112/100
cez brucho 101/86
boky 112/97
stehná 69/61
ruka 35/31

misela123
9. aug 2012

@ninimini
aj cvičíš pri tom, alebo čisto len dieta? paradny vysledok 😉

ninimini
9. aug 2012

@misela123 dakujem zatial čisto len dieta 😀 😀

cencula
9. aug 2012

eala, čo keby sme sa v pondelok ráno odvážili a napísali ako sa nám darilo, bola by to fajn motivácia, čo ty na to? možno by sme sa viac držali, keby sme chceli zhrešiť 😉

eala
9. aug 2012

@cencula no môžeme, budeme sa viac motivovať 🙂

vancouver
9. aug 2012

@ninimini
Tak a my co mame horsie vysledky tu este stale zostavame.Neboj nic nebudes osamela.Ty mas vysledky pekne.Ako som Ti uz raz napisala si kocka./kilo sem,kilo tam/. 😵 😵

cleo02
10. aug 2012

@ninimini kraaaaasa 🙂

cleo02
10. aug 2012

Ahojte babulky, nebola som tu asi viac nez tyzden, lebo vobec nestiham, pozeram ze sa to tu pekne rozrastlo takze drzim palce vsetkym nech to klesa co najrychlejsie. Ja mam momentalne fazu kedy sa neviem dat dokopy co sa sladkeho tyka. Od pondelka ale chodim do posilky, mam trenerku ktora mu poriadne drezuruje, takze mam svalovku asi na kazdom kusku tela. Hovorila som jej o dukanke, nejak extra ju neodsudila, akurat len to ze sa upiera zelenina kazdy den aj napriek tomu, ze je zdrava. Trosku som sa rozjedla peciva, za co som dostala zdrba, takze si idem prave upiect dukanov chlebik, aby som prestala s chlebom a isla zas trosku zdravsie. Pekny vikend prajem 🙂

miska2311
10. aug 2012

ahojte,je tu totho vela na citanie...chcem s aopytat ako mam zacat?potrebujem nejake jedalnicky-recepty.Poradte.Dakujem

ninimini
10. aug 2012

@cleo02 dakujem
@vancouver aj tebe dakujem🙂 teraz sa ma to drží a nie a nie íst nižšie
@miska2311 všetko najdeš na dukanovadieta.com máš tam aj jedálniček

misela123
10. aug 2012

@ninimini super, začínam od 17teho :o) bud týžden som mimo , akonáhle sa vratim musím ist nato !! :o) keby máš chut, tak informuj ako Ti to ide, uz len koli motivácii :o)

alen24
10. aug 2012

@ninimini krasne vysledky...super 🙂

zuzu188
10. aug 2012

dnes 78,7 kg za včera +0,1 kg

baby124
10. aug 2012

kocky dnes som zacala a chcem sa spytat ci mozem zemiaky a strukoviny?