icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

alen24
9. aug 2012

@silvia123 ja ked porusim dam si par dni cisto bielkov. 😀

cencula
9. aug 2012

hurá ja mám po 3 bielkovinových dnoch 2kg, čo je perfektné, a od dneska prechádzam na striedanie dní 1/1

ninimini
9. aug 2012

@alen24 u nás bol tiež teraz kamarát venoval sa kulturistike športovne a on mi povedal ked som začala chudnút presne to jest čo je v dukane len viac zeleniny tu sa to strieda teraz ma videl a povedal mi že vyzerám ako keby som schudla ovela viac že mi išli krásne dole faldy tuk nenormálne viac schudnem s tuku takže mi preto váha ide pomalšie dole ale vidietelné je to lepšie🙂) on si ma celú skontroloval a nariadil beh takže začínam možno dnes tak dúfam že mi to pojde

alen24
9. aug 2012

@ninimini presne mam tiez kamarat ktory cvici v posilke asi 20 rokov a presne sa takto stravuje ...super ze ide dole tuk ved to je najlepsie 😀 ...ides behat?ja beham len tak za malou..

alen24
9. aug 2012

čo dnes varite baby?ja idem piest palacinky s tvarohom ...mnam uz sa na ne tesim uz som asi 2 tyzdne nemala palacinky...

cencula
9. aug 2012

mnam palacinky by som si dala, musím si zajtra na bielkovinový den spraviť

gabrielapatrik
9. aug 2012

Milé dámy,
nemá sa už na koho obrátiť... Celé moje okolie už je (predpokladám) so mňa na nervy..... :(
Nehovorím o ničom len o jedle, kilách, diéte... DD som začala držať 14.07.2012, išlo mi to skvelo... Začala som chodiť do fitka na bežiaci pás a podobne... Všetko som odmietala s úsmevom a vôbec mi to nerobilo problém...
A teraz???? Porušujem pravidlá stravy, aj BD a BZ dní a som zo seba sklamaná. Voda do mňa vôbec nejde, asi tak 0,5 litra denne... Otruby zapadli prachom, lebo už nemôžem ani len cítiť nič s nich... Recepty sa mi vôbec nedarili :(...Nejem skoro vôbec a ak hej, tak si pacnem zdravú vec a o hodinu kalorickú :(... Som zo seba sklamaná, vôbec nie som hladná len všetko mám v hlave, stále mi chodí po rozume kde čo... Idem na dovolenku, chcela som mať zo synom pekné fotky - spomienky a teraz? Zas tam budem na pláži ako veľryba po odlive... :(
Som tak smutná a sklamaná, že za ten čas som mohla vyzerať aspoň v tvária v rukách lepšie a namiesto toho toto :(... Ako získam naspäť to moje odhodlanie, to odpovedanie, nie ďakujem... Mám pocit, že už nikdy :(....

ninimini
9. aug 2012

@gabrielapatrik ahoj🙂) takto nejak som po porode malej bola na tom aj ja len diéty a stále nič nešlo dole bola som zúfala makala som na stacio bicykli a namiesto toho aby som mala krásne stehná mohutneli 🙂) tak som sa vykašla aj na to vyskúšala som všetky diéty hádam 🙂) januári som začala s delenou stravou cm išli dolu pekne ale naraz po troch mesiacoch som mala všetko spat neviem prečo dodržiavala som to tak som prešla na dukana odvtedy som išla s váhou dole až nastal zlom ako u teba a trval 2 mesiace proste zúfalstvo chut na všetko čo som nemohla a teraz ked mám na niečo zakázané chut dávam si to len ráno t.j. od 9-11 vraj vtedy nepriberie telo lebo v tomto čase spáli úplne všetko🙂) takže ked mám chut dám si to práve v tomto čase🙂) je to normálne že si zostala stát a naraz ti nič nechutí ono to prejde telo si zvykne a može pokračovat dalej len si ver a či budeš na pláži krásna alebo nie pre svojho malého si tá najkrajšia mamina na svete takže kašli na všetko ostatné a ked budeš cítit že je správny čas opat začat a budeš sa na to cítit začneš🙂)

ninimini
9. aug 2012

@alen24 jéééj ja som palacinky ešte ani nemala mala by som ich spravit aj ja

zuzu188
9. aug 2012

dnes +0,5 kg...to bude asi tým,že jediné bielkoviny čo som jedla boli 2 vajíčka v šaláte,inak sama zelenina celý deň a večer ešte otruby...a dnes nevarím nič..možno ak tak cesnačku

tosijo
9. aug 2012

baby, pridávam recept na zmrzku, kedže je leto a veľa z vás jej nevie odolať 😉 :

Zmrzlina:
1 puding, kakao, sladidlo, mlieko
Uvarime puding, dame zmrazit do ,,kociek na lad". Zmrazime si asi pohar nizkotučneho mlieka, potom vvytiahneme a mixerom rozdrvime a zmiesame tie dve zamrznute ingrediencie spolu, pridame osladeny tvaroh (ten nezmrazujem). Zamiešame a papame.

Zmrzlina 2
1 liter nízkotučného mlieka, 2 PL smotanovo-vanilkového pudingu, sladidlo podľa chuti, vanilková aróma.
Z litra mlieka odoberieme asi 2 dcl, v nich uvaríme puding do husta. Potom uvarený puding vlejeme do zvyšného mlieka, ochutíme sladidlom a arómou, všetko rozmixujeme ponorným mixérom. Môžme rozdeliť na polovicu, do druhej polovice pridáme kakao alebo kávu (dala som dve lyžičky velvetky a premixovala). Dáme do mrazničky a premiešavame.

nicky182
9. aug 2012

@penelope111 to nic Penelopka, ani mi nevrav, ale vaha nestupa, to je podstatne ...inak dnes by som mala mat BD den, no a zatial v pohode az na ten krajec cerstveho bieleho chleba k parkom na obed 😀 😀 bola som u Dr., nenormalne ma bolia tie usi, napisala mi silne antibiotika, a uz citim, ako mi je na milu jarmilu, boli ma hlava, sumi v usiach ...jooooj ...tak dnes uz nejdes podla Dukana ??? a ozaj si na facebooku ????

nicky182
9. aug 2012

@tosijo fiiiha, tak toto vyzera na riadnu mlsnotinku 😀 😀

renata32
9. aug 2012

Ahojte kocky,uz som tu davno nebola,ako sa mi drzite? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

zuzu188
9. aug 2012

mňa tento týždeň tak strašne diétovanie nebaví ☹

nicky182
9. aug 2012

@gabrielapatrik ahoj, uz som si myslela, ze si na nas zabudla 🙂 ako citam mas riadnu krizu ....je teplo, ak ti chuti menej jest, je to v pohode, no s tym pitim to nie je dobre - kup si bolero sumienku daj si do 2l flase, ak nevypijes cistu vodu, mozes sladku, pripadne si navar caj so sladidlo, kofola bez cukru, cola zero, light pitny rezim je obzvlast v lete dolezity ....pokial ti nevyhovuje tato dieta, skus nieco ine, pripadne nedietuj, snaz sa zamerat na menje kaloricke potraviny - klasika ziadne vyprazane, mastne, vela zeleniny, ovocia, obmedz zemiaky, ryzu, cestoviny ....kazde telo inak "bojuje" a reaguje .... ak chces drzat dietu musis byt aj mslou aspon trochu "pritomna", pokial mas teraz ine myslienky, vykasli sa zatial na to, nema to zmysel, zbytocne sa potom trapis ....po dovolenke zacnes opat a uvidis, pojde ti to lepsie 😀 oddychni si, pa

nicky182
9. aug 2012

@renata32 renkaaa, caaav, ja dobre, uz som v 3.faze, este mesiac a koncim ....a ty ako ? milacik malicky v brusku ako sa maaa ?????a deticky posluchaju ?

nicky182
9. aug 2012

@zuzu188 zuzik, aj ty mas krizu ? vies co, ani sa ti necudujem, drzis tuto dietu uz dlho ....ostava ti uz len par kg do ciela, vydrz a mas pokoj svaty !!!! 😀

renata32
9. aug 2012

@nicky182 ahoooj moja,no SUPER a kolko si zhodila?No zatial poslucha.Dokonca sa mi dnes aj moje dve slniecka podarilo uspat,co sa nestava casto,teda nikdy 🙂 🙂 🙂 🙂 .TAk som mohla nakuknut k VAm. 🙂 🙂

gabrielapatrik
9. aug 2012

@nicky182 Ďakujem veľmi pekne. Hambím sa za to aká som padavka... Tu ženy sa snažia, vydržia a ja takto :(... No veď stravujem sa tak, že nakupujem nízkotučne, varím si na vode, ale aj to ovocie si dám aj normálny obed niekdy :(... Hlavne je to zlé v robote, tu nemám vôbec prístup k povoleným potravinám, pracujem teraz 7 dní v kuse od 08:00 - 23:00 aj dlhšie, piatok až do rána a zas do roboty a tak nemám ani možnosť si nakúpiť...
Štvrtý deň ma hlava bolí strašne... ten pitný režim nezávisí od toho čo pijem, vôbec mi nič nechutí...

nicky182
9. aug 2012

@renata32 ja som schudla 8 kg ...lieta mi to teraz ked mam MS pol kg ho re dole, ale poviem ti jem cokolvek, niekedy sa snazim viac, inokedy menej, je to bez stresu .... 🙂 vidis, deticky zlate, musia posluchat pride dalsi surodenec 😀 uz viete aj co to bude ?

nicky182
9. aug 2012

@gabrielapatrik aha jasne, boze, to co mate za pracovnu dobu ??? necudujem sa, ze sa nemozes najest ....mas malo energie, vsak ? vravim, ked sa to vsetko okolo ukludni, potom zacni,...

nicky182
9. aug 2012

@gabrielapatrik a nie si padavka !!! 🙂

zuzu188
9. aug 2012

@nicky182 budúci týždeň si dám 3 BD a mením si cieľ na 75 kg,lebo viac by som už asi nevydržala

gabrielapatrik
9. aug 2012

@nicky182 Ďakujem, myslím si opak, fakt ma štve na sebe samej aká som bola - pevná vôľa a teraz takto...
Pracovná doba? Chi to je ešte dobrá, niekedy bývam aj do rána a nastupujem po dvoch hodinách spánku 🙂... Pracujem v bare... A teraz dvojnásobok, kolegyňa je na dovolenke....

zuzu188
9. aug 2012

tak ja dám ešte 3 kg dole a idem do 3 fázy..uspokojím sa aj zo 75 kg a potom znova začnem cvičiť Jillian,aby som sa vyformovala

penelope111
9. aug 2012

@nicky182 Podľa dukana nejdem už 3 dni 🙂 A váha stúpa 🙂 Dnes som bola u Dr. celé doobedie som bola taká hladná až mi bolo zle tak som sa hned ako som došla domov nadžgala rožkov a to som si hovorila, že si skúsim dať dnes BD ale nehrozí 🙂

penelope111
9. aug 2012

@renata32 Ahoj moja 🙂 To je dobre že je všetko ok myslím na teba stále 🙂 Ja som to už vzdala stou dietou aspoň na chvíľu uvidíme čo bude potom ale nejako ma to prestalo baviť. Furt sa len nervačim a žerem 🙂

ewka0012
9. aug 2012

ahojte,som na dukanovej diete od minulej stredy,dve kila isli dole,zatial sa snazim vsetko poctivo dodrziavat aj ked mam nenormalnu chut na sladke,ale to ze idu kila dole je motivujuce a vydrzim,musim dat dole 15kg aby som bola fit,vlastne uz len 13kg,pribrala som 28kg cez tehotenstvo

alen24
9. aug 2012

@gabrielapatrik ak mas chut na nieco fajne tak si daj ...a potom opat nabehni na dukanku ak sa to este daa...