Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@ewka0012 Držím palce 🙂 A vydržať 🙂
@gabrielapatrik
Ako vidim,ze nie len ja mam krizu a stagnujem,Moja vaha / asi je pokazena potvora 😀 /je po BD o 1 kg viac ako pred.Uz mesiac sa nemozem pohnut nadol.Tak som sa rozhodla,ze na vahu nestupim aspon 2 tyzdne a smitec.Nebudem sa nervacit.Snazim sa neporusit DD,ale ak malickostou porusim,tak sa nebudem predsa trestat.Ja si myslim,ze ked vydrzim toto krizove obdobie,tak to pojde dole.
Tak Ty si myslis,ze budes na plazi ako velryba? Tak urcite tam nebudes sama,ktora ma vyssiu vahu.A tie ostatne chodia a nerobia si z toho ziaden problem. 😀 Takze na to nemysli,uzi si dovolenku so svojim syncekom.Ono Ti vaha neide dole a mas chute aj preto,lebo nemas dostatok oddychu.Tak ked nieco zjes co bys i podla DD nemala,tak sa preto nestresuj.Zabudni na to a ide sa dalej. 🙂 Ja si myslim o sebe,ze som ako slon,hoci ked vidim,ake slonice behaju po ulici,tak som krasna stihla. 😀 😀 Tak sa netrap ked prejde toto obdobie,ze musis robit ako v bani,zacnes chudnut a budes krasna. 🙂 Vidis na tomto fore ma viac dukaniek take problemy ako Ty.Tak hlavu hore.Drzim Tebe,aj sebe prsty. 😵 😵
@vancouver Ďakujem, ďakujem, ďakujem....
EALA JA by som chcela zhodiť 9kg a ty chceš kolko zhodiť?
@gabrielapatrik nie si padavka aj ja som mala pauzu
@penelope111
@zuzu188 vy ma opustíte a ja tu budem tuším ešte dalšie storočie 😀 😀
@ewka0012 ahoj držím palce ja som bola na tom rovnako po dvoch tehu 26 kg naviac tak teraz už len 16 🙂) že už len 😀 😀
@renata32 jáááj na teba som dnes myslela že ako je ti super že si možeš dat dobrý chlebík s masielkom a cibulkou mnam myslím na teplý chlebík s pekárne 🙂)) alebo paštétu 🙂)
@penelope111 potom daj vediet či bude dalšie dukanovské bábo🙂)
@ninimini Dám dám 🙂 Dnes som nafúknutá ako balón tak neviem či príde ms alebo niečo iné 🙂 Ja som tu stále aj keď nedržím diétu, ale nejako tu je smutno 🙂
@penelope111 veru je ja sem nemám čas ani chodit ale hádam to bude lepšie
@ninimini Zato ja som tu furt 😀
@penelope111 🙂))
Baby, čo ste v proceste Dukanovej diety, fakt chudnete? Myslím nie len čo ukazuje váha, ale či je to badatelné aj na oko. Som pol roka po pôrode a akoby som sa zastavila na 62kg, potrebujem dať dole este min 4kg a nič, poradtééééé. Po pôrode som mala 78kg, no pod 62 to nejde a nejde.... 😠
eala, čo keby sme sa v pondelok ráno odvážili a napísali ako sa nám darilo, bola by to fajn motivácia, čo ty na to? možno by sme sa viac držali, keby sme chceli zhrešiť 😉
Ahojte babulky, nebola som tu asi viac nez tyzden, lebo vobec nestiham, pozeram ze sa to tu pekne rozrastlo takze drzim palce vsetkym nech to klesa co najrychlejsie. Ja mam momentalne fazu kedy sa neviem dat dokopy co sa sladkeho tyka. Od pondelka ale chodim do posilky, mam trenerku ktora mu poriadne drezuruje, takze mam svalovku asi na kazdom kusku tela. Hovorila som jej o dukanke, nejak extra ju neodsudila, akurat len to ze sa upiera zelenina kazdy den aj napriek tomu, ze je zdrava. Trosku som sa rozjedla peciva, za co som dostala zdrba, takze si idem prave upiect dukanov chlebik, aby som prestala s chlebom a isla zas trosku zdravsie. Pekny vikend prajem 🙂
ahojte,je tu totho vela na citanie...chcem s aopytat ako mam zacat?potrebujem nejake jedalnicky-recepty.Poradte.Dakujem
@cleo02 dakujem
@vancouver aj tebe dakujem🙂 teraz sa ma to drží a nie a nie íst nižšie
@miska2311 všetko najdeš na dukanovadieta.com máš tam aj jedálniček
dnes 78,7 kg za včera +0,1 kg
kocky dnes som zacala a chcem sa spytat ci mozem zemiaky a strukoviny?

@ewka0012 tak sa pekne drz ...nech idu kg cim skor dole ...