Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@alen24
Zo mna to ide este pomalsie,ako z chlpatej deky.Ja tu budem stale.Ked doaiahem moju metu 70 kg,tak urobim oslavu s priatelmi.Zatial to nehrozi.83 kg je este stale 13 kg dole.Nuz mozno sa to nikdy nestane.Ale nadej zomiera posledna. 😖 Zdravim Vas Dukanky.Drzte da lepsie ako ja.Prajem Vam uspech. 🙂 🙂 🙂
@penelope111
@zuzu188 ja sa tu trápim a dnes váha opat 77,4 tuším si šlahnem tú slaninu 😀 😀
@penelope111 to by bolo super keby si mala v brušku nimipelolopčiatko 🙂)
@alen24 To je pravda 🙂 Som sa smiala že 5 mesiacov chudnem a za mesiac to priberiem 🙂
@ninimini Možno potrebuješ šokovať telo 🙂 Tak skús si dať dnes normálne jedlo a potom pokračovať ďalej čo to spraví 🙂 Jaj myslím si že asi s toho nič nebude, že žiadna mini Penelopka 😒 Nevadí aspoň si užijem normálne dovolenku a potom začnem znova DD 🙂
@penelope111 ešte nevieš 🙂)no však ja ho šokujem zajtra chcem íst do reštiky tak ho vyšokujem že uvidí🙂))
@zuzu188 Zuzka všetko najlepšie k meninám ti prajem 🙂
@ninimini 😀 Len mu daj nech sa spamätá 😀
Tiež prajem vše naj- Zuzi!!!
Penelopka, to nemyslíš vážně, že chceš skončiť- ani nevieš, ako bys nám chýbala!!!Prosím tebe,teraz per všetky stagnujúce babinky DD!!- já chudnem z 83kg/že, Vancouver?/ (od 79kg dle DD)a váha sa mi v niektorých fázách kludne zastavila na mesiac- viac krát.
Všetky nové vítám a prajem úspechy, aby ste boli zo sebou spokojné a zdravučké.Pre tie, čo nevedia- ja som taká slabá Dukanka, lebo zo zdrav. problémov nemožem prísně dodržovať túto dietu, ale neva- uoravila som si ju podla seba-neznášám ml. výrobky-ale zistujem, že niektoré v malom množstve ano....🙂))aspoň, kefír, jogurt...ale mlieko nesmiem...
teraz som bola na chate, boli sme na vodě-odchádzala som s váhou 72,8kg- a presne tak som sa aj vrátila.Som nadšená, lebo som to nečakala.Boli tam známi, tak som nechcela diétovať...ale- sladké som si dala párkrát- a to RÁNO.Obed s nimi(upravila som velkost porcie) a večera taká maličká- snažila som sa trebárs len ten kefír.Ale- keď sme šli na vodu(Rafty), tak som si dala klasika raňajky, aby som mala dost síl.Na vode sme sa stavovali v tých občerstveniach- mali taký super sendvič s hodně zeleninou...a raz som si dala langoš, poprosila som vysáť so serv.tuk- a bol skvelýýý.Babinky,som nadšenááá.raz sme opekali-to sa dalo...a melooon bol sná´d každý deň.
Ja som na to meranie lenivá, ale chcem sa, aby som vás prípadne namotivovala...
Dnes mám 72,0kg,idem zase tak nejak, jak možem, ale zistila som: ak som jedla chleba-ten sa mi veeelmi ťažko opúšťa,cukor- to bolo ráno-asi som ho vybehala(i pohybu bolo viac), a myslím si, babinky, ak máte na niečo chuť- skúste si to DOPRIAŤ!!!Nie mega porciu, menšiu!!!ale nemá zmysel magoriť si mysel, že si to strááááštne chcete dať a nemožete.Mne by to posobilo stres, že by som potom zjedla aj KOŇA, ALEBO DINOSAURUSA 🙂))))
vERÍM, ŽE SPOLU TO ZVLÁDNEME,DRŽTE SA!!!!!
inak baby ja som si dala objedant tie cukríky a tu čokoládovú pomazánku a odkedy to jem vždy v tomto čase sa mi točí zalúdok nadúva ma neviem prečo nemáte stým skúsenosti asi ich prestanem jest 😠 😠 neviem čo to je ale odkedy ich jem ani nechudnem tak som zvedavá ked ich prestanem jest či sa niečo stane
@ninimini
teda,tak to je voľačo.napiš, či Ti bez nich bolo lepšie.Ja som premýšlala o tých cestovinkách...ale asi na to kašlem...
kde ste?Obedujete?Koonečne vonku vysvitlo pomedzi mraky slniečko, asi pojdem s malým von...už je to doma nudné, aj keď- trebalo by mi žehliť...čo Ty ninimini, čo robíš?
@patrulinka ja som varila na zajtra teda nedelnajší obed už dnes zajtra chcem trošku volno 🙂) mali sme íst do reštiky ale nepojdeme malá začína byt trošku chorá a ja s tými mojími točákmi v brušku neviem neviem🙂) ja mám tiež doma cestoviny ešte som ich neskúšala 🙂) musím skúsit 🙂) no ja len dúfam že je to s toho a že to prejde 😀 😀 teraz som dopiekla normálny chlebík asi si kúsok dám tak vonia že sa idem zbláznit
tak si kúsoček daj, nech máš klud....teraz sa to nejak hemží tými chorobami...aj manžel má chrípku...děti i ja tak ,tak-možno to je nejaká indispozícia, to tvoje brucho.ja potrepem melon a kávu- a niekedy nič, a inokedy mi to poriadne zakrúti... 😀 ja mám tiež už vareno na zajtra- ak sa to dá tak povedať, a i dukanovsky pre celú family-salát-led´+ italský, rajčiny,kur. maso osmaž. na kocečky a chlapi budú mať francúzský dressing.K tomu chlebík...kto ako chce. a u vás čo dobrého?dala by som si už aj pizzu, tuším si ju bud. týždeň upečiem...
@penelope111
@ninimini
@patrulinka ďakujem baby 🙂
@patrulinka ja som robila masovú polievku a rezne s ryžou moje deti hlavne malá chce len rezne a ryžu tá musí byt všade 🙂) a malý je taký istý 🙂) po tatovi aj ten ju lúbi zemiaky sú u nás málokedy🙂)) ja si musím urobit palacinky ešte som ich nemala teraz si idem urobit kuraciu roládu so špenátom 🙂 tak som zvedavá či sa mi podarí malý mi vonku spinká začalo pršat tak dúfam že tam vydrží 😕
@zuzu188
zuzu, myslím, že už ste dlho držali túto dietu,možno prichádza taká ,,nuda?,,ale može to byť i tý počasím, či nie?mne sa zdá také bláznivé, aj nás s manž. hlava pobolieva...už sa teším, tu slubujú oteplenie.ALE, susedíme s úradom, a tý- než sme došli z hor, rozbily nám plot/mysleli sme že to nechajú na september/...tak teraz ako? na vlastnom sa nebudem opalovať?či ako?ja sa chcem kúpať.tak neviem, ako to vymyslím.A robia to, akoby ich platily za čas-3 hod. denne.A prý- beton v so. nerobia- V Prahe????rozladuje ma to, ale čo už...sú aj horšie veci.tak ahojík, prečítam si pozdejšie, lebo mi už malý utečie na to ihriskooo- paaaa.
@patrulinka Ja už som to vzdala stou dietou 🙂 Som si dala pauzu a v septembri chcem začať odznovu 🙂
@ninimini Moja zlatá a nebude ten žalúdok súvisieť s malou minuškou v brušku? 😀
@zuzu188 Zuzi ms už dorazila?
@penelope111
no tak daj vedieť, či nie si teho...odpočiň,naber síl- ale vieš čo?Zmenši porcie, nejedz jak žrút vše na čo prídeš, lebo potom bude ťažšie znovu začať.Ale, čo tu radím, veď to už iste vše vieš...Budeme sa na tebe tešiť.Bola si v tej reštike?
@alen24
aj ja som rada, ale je pravda, že výsledky ozaj motivujúúúú
@ninimini
tak rezně- to ma s nimi moj malý prekvapil-keď sme išli z chaty, vzala som na cestu/nebol obed/ a malý zjedol 3/4 velkého rezna- som kukala!Pritom maso nemusí...
Ryžu mám rada u nás len ja a malý, len nesmie byť 3x za sebou/V turecku na dovče sa zasekli a dávali len ryžu...chlapi boli otrávený... 😀 😀 /
Palacinky mi zatial nechutnali, napíš, či Tebe?Možno to chce nejak upraviť ten recept...
A počasie, aj tu sa blázni- z ihriska sme šli zachvílu domov-fúkalo a bolo docela chladno...

@penelope111 ako sli kg tazko dole a ako lahko idu hore...nespravodlive 😀