Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 ešte nie 😒..tebe?
@zuzu188 Ja mám mať až budúci týždeň takže ja mám ešte čas na meškanie 🙂 Koľko ti mešká?
@patrulinka Vieš čo môžem povedať, že ani nevládzem naraz veľa zjesť ale za to jem často a kopu hovadín a hlavne sladkého sa neviem dojesť ale možno v pondelok príde ms tak aj preto. Ale určite jem o polovicu menej ako pred dietou tak na niečo bola dobrá 🙂
@penelope111 3 dni zatiaľ..som zvedavá,kedy sa jej uráči prísť
@penelope111 nestraš 😨 😕 ja už nechcem mne tí dvaja čerti úplne stačia ja si už chcem predplatit miesto v pezinku aby som po materskej išla na dvojmesačný ozdravovací pobyt.))
@miska2311 prečítaj si všetko na www.dukanovadieta.com tam je to všetko pekne rozpísané 🙂..ja som začínala a nemala som doma skoro žiadne bielkoviny 😀
@ninimini No to ti verím 🙂 No neviem neviem ked ťa ten žalúdok boli 🙂 Ms si už mala teraz?
@zuzu188 3 dni to ešte nieje také hrozné to červene vínko si si mala dať 🙂
@penelope111 nemám vôbec naňho chuť 😒...dnes nemám chuť ani na sladké...ale dala som si gyros hamburger,keď sme boli na na nákupoch 😀
@zuzu188 To je pekné 🙂 Ja som chcela isť na gyros ale manžel nechcel tak sme boli v normálnej reštike a skončila som pri knedlo vepro zelo 🙂 Tak skús horúci kúpeľ 🙂
@penelope111 mňam 🙂..som zvedavá,čo máme zajtra na obed 😀....zajtra skúsim
@penelope111 ale ved nemože byt všetky tehu🙂) mne má príst až okolo 22 😀 😀
@zuzu188 Ja zajtra robím sviečkovú 🙂 Príde mi rodinka tak varím takú normálnu aj zo slaninku 🙂
@ninimini No a na koniec budete všetky tehotné iba ja nie 😀 Ale nie robím si prdel. Nafúknutá môžeš byť s tých gumových medvedíkov mne to robili tescove 🙂
@penelope111 ježíííííš ani nehovor mnááááám
dnes som sa na váhu ani nepostavila radšej včera večer som sprášila ten upečený chlebík mnam potrebovala som sa ukludnit stále som myslela na slaninnu🙂)
@penelope111 mňam..asi prídem aj ja k tebe na obed 😀
Ahojte🙂))Baby asi sa nemozu take toe ovsene keksiky ZUzanky z Lidla poznate ich niekto?:.)ja len ze ked su ovsene ci to neni trosicku dovolene 😀 Mne vaha kleslalen o O,5 za tyzden,to je strasne malo ale priznavam hresim v podstate s malickostami uz kazdy den kde je moje sebaovladanie ako prvy mesiac 😀 Do ciela mam este 4 kila ale ide to neskutocne pomaly!!!!tych prvych 5 zmizlo rychlo a potom takto slimacsky..ach jaj..peknu nedelu:.)))
@zuzu188 Kľudne príd lebo toľko jej mám že ešte aj susedov môžem zavolať na obed 🙂
@baby124 nemozes ani jedno ani druhe,chod na stranku dukanovadieta.com tam mas presny zoznam potravin co mozes a co nie
tak ja mam za necele dva tyzdne dolu 3kg,taka som stastna a je to motivujuce pokracovat dalej,uz je citis na obleceni aj spodnom pradle je su mi volnejsie,juchu
ahojte, dnes som prvý den v 2F. po 4dnoch DD v 1F mám - 1.6 kg. ešte 8.4 a som v cieli 😀

ja som dneska robila ten tvarohový dezert s tou želatinou na vrchu a bolo to geniálne