Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@zuzu188 To je divné 😒 U mňa vyzerá že dnes dostanem 😠
ahojte baby,tak ak by som mohla chcela by som sa pridat do diskusie, dnes som zacala s 1.fazou dukanovej,idem ju drzat 5 dni,lebo by mi bolo treba schudnut 15_20kg, ale uvidim ako sa mi bude darit, zas velmi kostra byt nemozem, manzel to nema rad, zisla by sa mi podpora spoludietujucich a sem tam rada co sa moze a co nie,dnes som nakupila povolene potraviny a mam otazocku,idem podla jedalnicka,ale ked budem hladna mozem si z povolenych potravin dat aj trebars na desiatu nieco, lebo v tom jedalnicku je desiata vynechana a ja som na nu zvyknuta, z tehu cukrovky a este pijete kavu s mliekom, alebo bez?
@lucy56 Môžeš hocikedy povolené potraviny a v akomkoľvek množstve akurát by som to nepreháňala napr. s makrelou lebo je dosť mastná aj keď je povolená, ale ináč hocikedy hoci čo 🙂
@penelope111 už mi pred chvíľou dorazila 😀...si dala riadne načas
tak ja po 1 týždni polovičného dukana a 1 týždni bez dukana +1,5 kg a konečne aj MS dorazila
@zuzu188 Tak to je dobre a teraz na plno dukan 🙂 Váhu môžeš mať vyššiu aj kvôli ms 😉
@penelope111 alebo preto,že som v noci zbagrovala polovicu študentskej pečate 😀
@zuzu188 Aha 😀 Tu aj ja ľúbim 😀
@penelope111 kto by nie 😀
baby, dajte v jednej vete v skratke info: v ktorej faze ste - z kolko na kolko kg idete(pripadne cm) - kolko uz DD drzite - kolko ste schudli.
@tosijo fííha 🙂)
2.fáza začiatočná váha 86,6 teraz 77,4 teraz trošku vyššia dúfam že mi opat spadne na 76,6 🙂
ciel:60kg
a cm som tu prednedávnom písala ale ked to chceš tak prsia -12, cez brucho - 15cm, boky -15,stehná -8cm
začiatok DD 19.3 ale 2 mesiace som nedodržiavala dukana potom som opat nabehna tam kde som skončila.)
dnešný obed kuracia polievka s čili omáčkou a kuracie krídelka 🙂
tak ja som sa rozhodla ze do konca mesiaca 2 faza ..a od septembra 3 faza....este keby do konca augusta som dala dole 2 kg ...tak dufam ze 2 kg dam dole aj v 3 faze ...uvidime 🙂
puding s goji..mňáám
kúpila som si v Jednote české odtučnené mlieko,tak dúfam,že toto slané nebude 😀
no a ja som totálne domrvila, práve som zedla asi 3 varené kukurice, mnam ja tom taká blbá, ale bola dobrá, na zajtra na obed som si spravila lievance s tvarohom mnam
no čo baby moje aký ste mali dnes den? čo dobré ste varili a robili? mne v pondelok ide strašne pomaly, len sa tak vlečie, a večer by som nebola robila nič iné, len jedla jedla a jedla, katastrofa, na zajtra som si spravila lievance s tvarohom, inak čím ich zvyknete plniť? lebo mne ten jogurt s tvarohom ide už pomaličky ale isto hore krkom
@cencula ahojkaj, no ja som dnes mala veru zlý deň, nemyslím čo sa týka stravy, ale taký akýsi depresívny, melancholický...aspoň, že už je večer 🙂 Ja som mala dnes na obed kuriatko s uhorkami - mňam a teraz na večeru mozzarelu s paradajkou a jogurt. No, ja milujem mliečne výrobky, takže zatiaľ mi to nevadí, no uvidím dokedy...V sobotu nás čaká oslava, takže to určite poruším, ale už sa teším, ako si dám koláčik 🙂
eala, no to nie je bohviečo, uvidíme ako bude zajtra, ale neviem od čoho to je, že väčšinou vydržíš bez prehreškov, úplne fantasticky, a niekedy som taká nedožravá, zjedla by aj kona vola, keby bol predo mou, ja som sa až do večera držala super a po 17,00hod. to išlo, ale je pravda, že som sa bola predým odvážiť a váha sa mi nepozdávala, vyskočila mi a neviem prečo, ved som jedla normálne, ajpila dosť, ale váha je kolísavá a treba da vážiť raz do týždna nie ako ja, do nedele už na nu neskočím, ja som taká trúba blbá no čo už aj takým patrí svet
asi sa teraz počas ms vážiť nebudem...celý ďeň som šla podľa Dukana a váha mi zakaždým ukázala iné číslo,raz menšie a raz väčšie..zbytočne som potom sklamaná
dievcata ja som s tym nezacala ,zacnem az od septembra,ked syn pojde do skoly aby som sa stravovala sama a nekupovala to jedlo ktore mam rada.musim sa prinutit,potom dam veidet ked zacnem🙂
dnes je moja diéta v prdeli ☹..už som zjedla pol čokolády a štvrť Tofife ☹...a mama robí na obed špagety a mne len sliny tečú
@zuzu188 Ja dnes robím bryndzové halušky 🙂
penelope 111 a to ako?
@cencula To si nevšímaj ja už nedietujem 😀 Ja si tu len občas s kočkami píšem 🙂 Ja som držala dietu 5 mesiacov ale som to vzdala 🙂 Bryndza sa pri DD nemôže lebo má veľa tuku 🙂
Tie ovsené otruby sa dajú kúpiť aj v Kauflande..balíček za 90 centov.. 😀

eala ja 2,5kg, na to, že to je druhý začiatok tak som spokojná a gratulujem ti, hor sa do nového týždna s úsmevom 🙂