icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

cencula
13. aug 2012

eala ja 2,5kg, na to, že to je druhý začiatok tak som spokojná a gratulujem ti, hor sa do nového týždna s úsmevom 🙂

penelope111
13. aug 2012

@zuzu188 To je divné 😒 U mňa vyzerá že dnes dostanem 😠

lucy56
13. aug 2012

ahojte baby,tak ak by som mohla chcela by som sa pridat do diskusie, dnes som zacala s 1.fazou dukanovej,idem ju drzat 5 dni,lebo by mi bolo treba schudnut 15_20kg, ale uvidim ako sa mi bude darit, zas velmi kostra byt nemozem, manzel to nema rad, zisla by sa mi podpora spoludietujucich a sem tam rada co sa moze a co nie,dnes som nakupila povolene potraviny a mam otazocku,idem podla jedalnicka,ale ked budem hladna mozem si z povolenych potravin dat aj trebars na desiatu nieco, lebo v tom jedalnicku je desiata vynechana a ja som na nu zvyknuta, z tehu cukrovky a este pijete kavu s mliekom, alebo bez?

penelope111
13. aug 2012

@lucy56 Môžeš hocikedy povolené potraviny a v akomkoľvek množstve akurát by som to nepreháňala napr. s makrelou lebo je dosť mastná aj keď je povolená, ale ináč hocikedy hoci čo 🙂

zuzu188
13. aug 2012

@penelope111 už mi pred chvíľou dorazila 😀...si dala riadne načas

zuzu188
13. aug 2012

tak ja po 1 týždni polovičného dukana a 1 týždni bez dukana +1,5 kg a konečne aj MS dorazila

penelope111
13. aug 2012

@zuzu188 Tak to je dobre a teraz na plno dukan 🙂 Váhu môžeš mať vyššiu aj kvôli ms 😉

zuzu188
13. aug 2012

@penelope111 alebo preto,že som v noci zbagrovala polovicu študentskej pečate 😀

penelope111
13. aug 2012

@zuzu188 Aha 😀 Tu aj ja ľúbim 😀

zuzu188
13. aug 2012

@penelope111 kto by nie 😀

tosijo
13. aug 2012

baby, dajte v jednej vete v skratke info: v ktorej faze ste - z kolko na kolko kg idete(pripadne cm) - kolko uz DD drzite - kolko ste schudli.

ninimini
13. aug 2012

@tosijo fííha 🙂)
2.fáza začiatočná váha 86,6 teraz 77,4 teraz trošku vyššia dúfam že mi opat spadne na 76,6 🙂
ciel:60kg
a cm som tu prednedávnom písala ale ked to chceš tak prsia -12, cez brucho - 15cm, boky -15,stehná -8cm
začiatok DD 19.3 ale 2 mesiace som nedodržiavala dukana potom som opat nabehna tam kde som skončila.)

zuzu188
13. aug 2012

dnešný obed kuracia polievka s čili omáčkou a kuracie krídelka 🙂

alen24
13. aug 2012

tak ja som sa rozhodla ze do konca mesiaca 2 faza ..a od septembra 3 faza....este keby do konca augusta som dala dole 2 kg ...tak dufam ze 2 kg dam dole aj v 3 faze ...uvidime 🙂

zuzu188
13. aug 2012

puding s goji..mňáám

zuzu188
13. aug 2012

kúpila som si v Jednote české odtučnené mlieko,tak dúfam,že toto slané nebude 😀

ninimini
13. aug 2012

@zuzu188 ja som si dala objednat s tej stránky kde aj cukríky a veru sa aj bojím otvorit ho aby som opat nemala nejaké problémy 😠

cencula
13. aug 2012

no a ja som totálne domrvila, práve som zedla asi 3 varené kukurice, mnam ja tom taká blbá, ale bola dobrá, na zajtra na obed som si spravila lievance s tvarohom mnam

zuzu188
13. aug 2012

@ninimini ja som si radšej v obchode kúpila,lebo keby mu čosi bolo,tak ho môžem zájsť vrátiť

cencula
13. aug 2012

no čo baby moje aký ste mali dnes den? čo dobré ste varili a robili? mne v pondelok ide strašne pomaly, len sa tak vlečie, a večer by som nebola robila nič iné, len jedla jedla a jedla, katastrofa, na zajtra som si spravila lievance s tvarohom, inak čím ich zvyknete plniť? lebo mne ten jogurt s tvarohom ide už pomaličky ale isto hore krkom

eala
13. aug 2012

@cencula ahojkaj, no ja som dnes mala veru zlý deň, nemyslím čo sa týka stravy, ale taký akýsi depresívny, melancholický...aspoň, že už je večer 🙂 Ja som mala dnes na obed kuriatko s uhorkami - mňam a teraz na večeru mozzarelu s paradajkou a jogurt. No, ja milujem mliečne výrobky, takže zatiaľ mi to nevadí, no uvidím dokedy...V sobotu nás čaká oslava, takže to určite poruším, ale už sa teším, ako si dám koláčik 🙂

cencula
13. aug 2012

eala, no to nie je bohviečo, uvidíme ako bude zajtra, ale neviem od čoho to je, že väčšinou vydržíš bez prehreškov, úplne fantasticky, a niekedy som taká nedožravá, zjedla by aj kona vola, keby bol predo mou, ja som sa až do večera držala super a po 17,00hod. to išlo, ale je pravda, že som sa bola predým odvážiť a váha sa mi nepozdávala, vyskočila mi a neviem prečo, ved som jedla normálne, ajpila dosť, ale váha je kolísavá a treba da vážiť raz do týždna nie ako ja, do nedele už na nu neskočím, ja som taká trúba blbá no čo už aj takým patrí svet

eala
13. aug 2012

@cencula Určite sa neváž každý deň a určite nie viac krát za deň, telo zadržiava vodu a hneď ti to ukáže 1 - 2 kg viac. Ja som sa už poučila, už sa vážim len 1 - krát za týždeň, lebo som bola zbytočne nervózna. Veľa síl 😉

zuzu188
14. aug 2012

asi sa teraz počas ms vážiť nebudem...celý ďeň som šla podľa Dukana a váha mi zakaždým ukázala iné číslo,raz menšie a raz väčšie..zbytočne som potom sklamaná

miska2311
14. aug 2012

dievcata ja som s tym nezacala ,zacnem az od septembra,ked syn pojde do skoly aby som sa stravovala sama a nekupovala to jedlo ktore mam rada.musim sa prinutit,potom dam veidet ked zacnem🙂

zuzu188
14. aug 2012

dnes je moja diéta v prdeli ☹..už som zjedla pol čokolády a štvrť Tofife ☹...a mama robí na obed špagety a mne len sliny tečú

penelope111
14. aug 2012

@zuzu188 Ja dnes robím bryndzové halušky 🙂

cencula
14. aug 2012

penelope 111 a to ako?

penelope111
14. aug 2012

@cencula To si nevšímaj ja už nedietujem 😀 Ja si tu len občas s kočkami píšem 🙂 Ja som držala dietu 5 mesiacov ale som to vzdala 🙂 Bryndza sa pri DD nemôže lebo má veľa tuku 🙂

ivankalaco
14. aug 2012

Tie ovsené otruby sa dajú kúpiť aj v Kauflande..balíček za 90 centov.. 😀