Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 už nech mám po MS a môžem začať cvičiť...vidíš...aj to celozrnné pečivo by som mohla pridať..kde ho kupuješ?..ja som na začiatku DD jedla taký tmavý celozrnný chlieb z Lidlu
@zuzu188 Ja si kupujem v bille buď žemličky alebo také tmavé bagety 🙂 Ja sa nemôžem dokopať do toho cvičenia 😒
@penelope111 ak pôjdeme cez víkend do mesta,tak si tam zájdem...mňa to bavilo,len som potom veľmi málo chudla
@penelope111 mnam samé dobroty papáš🙂) a uvidíme či dorazí ms 🙂)vidíš na čo je aspon dobrá ta prestávka nemusíš pit kapustovú vodu a kolko si už pribrala predpokladám že 1-2 kg a to neni nič
mnam dnes som si robila tvarohový koláč mnam mnam chutil mi ešte mám polku na zajtra 😀 😀 mám pocit že papám žemlovku ešte ovocie do neho a je to super 😀
@ninimini Pribrala som 1,5 kg len keď budem takto žrať tak za chvíľu to určite omnoho viac stúpne 🙂
ahojte, ja som zacala este len od 12.8. DD, takze tento tyzden, momentalne som v 1.faze, este som sa nemerala ,cakam ked dobehnem 5 BD, ale pociatocna vaha 88,4, ciel 74kg a zatial zvladam dietu v pohode lebo milujem mliecne vyrobky, kuracinu a ryby, takze si vobec nepripadam ze sa obmedzujem
@penelope111 penelopka,ja mám tiež +1,5 kg 😀..najskôr to šlo po pár gramoch a deň pred MS až o 1 kg...inak,dnes máme na obed plnenú papriku 😀..chcela som robiť fazuľku v paradajkovej omáčke,ale mamin obed vyhral 😀
baby je to super ked z velkosti 42 a viac ideme dole na 36-38.... 😀 super pocit,a to cislovanie kazda firma a znacka maju svoje strihy a cislovanie 😉 a co inac dnes varite na obed?
@alen24 Grilované kuracie stehienka bez kože 😀 Ešte som len v prvej fáze..4-deň 🙂 Mne sa podarilo dostať z našej veľkosti 54 na našu 42 a ešte chcem ísť s váhou dole a tak som sa dala na DD..dúfam, že to bude fungovať 🙂
@zuzu188 Ja som včera večer spravila majonézový cestovinový šalát zo zeleninu a trošku som to prehnala z množstvom takže máme aj na dnes a neviem či nie aj na zajtra 😀 Ja mám tiež rada plnenú papriku 😀 Ale ty máš ms tebe váha po klesne ale mne asi ťažko 😀
@penelope111 tak to nič nieje to dáš velmi rýchlo dole len čo začneš BD zleze to a budeš tam kde si skončila to si šikulka že sa tak držíš
@penelope111 uvidíme...mňam...cestovinový šalát je jedno z mojich najobľúbenejších jedál 🙂...papriky máme plný 7l hrniec 😀
dnes sa konečne váha pohla smerom opat dole po gumkáčoch sa dávame dokopy takže 76,9 😀
@ninimini Čakám na ms a potom dám pár BD tak som zvedavá čo to spraví 🙂
@zuzu188 Ale čo jedna paprička ťa nezabije 🙂 Až toľko v tej jednej ryže mať nebudeš 🙂 To aj moja mama tak varievala v 10 l hrnci lebo to ľúbime všetci 🙂
@penelope111 a mešká či nie
dnes je týžden čo držím DD a mám -2,6kg dole 🙂
@penelope111 ahojkaj, akurát si čítam, že ty si jedla zeleninu každý deň? Aj v druhej fáze, alebo až v tretej? Ďakujem za odpoveď 🙂
Ahojte baby, tak dnes zacinam aj s DD, dufam,ze to vydrzim a neporusim nic,lebo niekedy je tazke odolat 🙂 Chcem sa opytat mali ste nejaky prehresok v 1.faze? a ak ano zacali ste odznova?
@penelope111
@ninimini 😀..myslím,že otruby by v tom boli nechutné
@ivankalaco super aku dietu si mala predtym...?
@ninimini Práveže by som mala dostať až v sobotu ale posunula sa mi ovulácia o 5 dní skôr tak som čakala ms v pondelok. Takže asi príde až v sobotu 🙂 Dúfam, že nebude meškať lebo potom ideme na dovolenku a to by bola úžasná dovolenka 😒 Ale tehotná niesom 🙂
@eala V druhej fáze som striedala 1:1 dni až teraz jem každý deň zeleninu, ale ja už nedržím dietu 🙂
pozerala som si veľkosti na bonprixe a že podľa hrudníka veľ. 42,podľa pása veľ. 40 a podľa bokov veľ. 38 😀 😀...no to mi teda veľmi pomohlo 😀

@zuzu188 Tak si myslím, že kľudne môžeš ovocie a zeleninu každý deň. Ja jem tiež zeleninu každý deň. Mne už prestali tie žemličky chutiť 🙂 Teraz si kupujem celozrnné pečivo mňam 🙂