icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

ninimini
21. aug 2012

ahojte ja stále niekam lietam 🙂)tak som tu vždy len na skok ja som dostala ms tak uvidíme ako to pojde dole ak to pojde

zuzu188
21. aug 2012

@penelope111 veď to,že nie je s kým písať,keď tu nikto nie je...jááj a čo fajné si mala,keď ti to nevyšlo?..ja som včera robila kurací nákyp

zuzu188
21. aug 2012

@vancouver myslím,že to sa asi všade volá goji..ja dukanku už nedodržiavam..mám stále iba BZ dni,ale varím si podľa nej 🙂

penelope111
21. aug 2012

@zuzu188 Včera večer o ôsmej som zožrala celú pizzu 😀
@ninimini Babušky dnes si ozaj dávam BD lebo už mám 2 kg navyše 😀

morca3
21. aug 2012

babulky ktore mate skusenosti s DD počas celej diety je uplne zakazany alkohol,víno ,pivo???alebo v niektorej faze sa môže ?

morca3
21. aug 2012

a ešte jedna otazočka v 1 faze sa nepapa chlieb a aka je to teda dukanova houska? 😅 mne to podla nazvu príde ako nejake pečivo 😕 alebo sa mylim?

helenkasabinka
21. aug 2012

@zuzu188 dakujem ,si ma potesila,je to aj v knihe pisane,ze 2 denne sa mozu ale aj tak som mala vycitky kedze som bola len v 1.faze.ale dnes zacinam uz 2.fazu tak sa tesim na rajcinky a papriku,ze si dam 🙂

vcera vecer som bola hladka,tak som si kupila KEBAB ale len ciste masko na tacku a k nemu som si doma spravila jogurtovo cesnakovy dresing a bola to fantazia 🙂 no poviem vam,ze dietu mam chutnu 😀

bola som v obchode a kupila som si aj zemiakovy a kukuricny skrob lebo som zabudla,ze aky sa moze 😀 tak mam pre istotu oba druhy 😝 aj jahodovu aromu do kolacikov a inych pochutin od dukana 😉

ninimini
21. aug 2012

@helenkasabinka vela štastia 🙂) kolko chceš dat dole

zuzu188
21. aug 2012

@penelope111 mňam...ja som sa napchávala sladkosťami ku večeru a dnes ráno -0,5 kg 🙂

zuzu188
21. aug 2012

@helenkasabinka ja som jedla aj klasické smotanové jogurty od 1. fázy a chudla som 🙂

penelope111
21. aug 2012

@zuzu188 No tebe to ide samo dole 🙂

zuzu188
21. aug 2012

@penelope111 ale čoby 😀..už mám Jillian a jednu prechádzku za sebou..večer asi pôjdem na ďalšiu 🙂..myslím,že viac pohybu pomáha 🙂

penelope111
21. aug 2012

@zuzu188 To určite pomáha 🙂 Len keby som nebola taká lenivá 🙂 Dnes som si dala 2 kávy, pohár mlieka, jednu nektarinku 🙂 Som zvedavá do kedy vydržím 🙂

cencula
21. aug 2012

ja som si na obed dala kuracie prsia na prírodno s dukanovskou tatárkou a k tomu dukanové buchtičky, a včera som robila sviatočnú roládu, tak ju okolo 15,00hod - ak dovtedy vydrží vyskúšam 🙂

zuzu188
21. aug 2012

@penelope111 to si nejako málo jedla..ja som zatiaľ zjedla celozrnnú buchtu so syrokrémom,dva taniere zeleninovo-paradajkovej polievky a dve stehná s cesnakovým dressingom

penelope111
21. aug 2012

@zuzu188 Musím stiahnuť žalúdok lebo som sa strašne rozjedla 🙂

zuzu188
21. aug 2012

@penelope111 ale...to bude iba tou ms 🙂

eala
21. aug 2012

Ahojte dukanky, no ja som bola teraz pár dní mimo DD, ale od zajtra idem znova naostro, ešte potrebujem zhodiť 6 kg,

vancouver
21. aug 2012

@monca4ever
Ahoj.Ja keby som mala 62.5 kg,tak nedrzim uz nijaku dietu. 🙂 Dievcata tu,co pekne schudli,zacali cvicit,na spevnenie a vytvarovanie. 😅 Inac DD skutocne funguje.Ja ju sice nedodrziavam do bodky,lebo jem ovocie/teda ceresne a cucoriedky/,ale aj tak som schudla a teraz nepriberam.Ale pozerala som Tvoje fotografie,no vyzeras stihlo. 🙂 Ja by som len cvicila na Tvojom mieste. 😉 😉

vancouver
21. aug 2012

@zuzu188
Zuzika,dakujem.Nasla som si na internete nazvy kustovnice cinskej.Ma to najmenej 8 mien.Tak si ich napisem a budem hladat.No docitala som sa,ze je velmi ucinna pri rakovine pecene. 🙂 Cize nie je asi len chutovo dobra,ale aj zdrava. 🙂 🙂 Tak dakujem za tip. 😵 😵

ninimini
21. aug 2012

jááj od zajtra opat dd 🙂) sladkosti už musím vyhnat preč z našej domácnosti🙂)

cencula
21. aug 2012

jooj zajtra vo štvrtok konečne zelenina, tak sa teším ale čo variť? mám si ísť ku kolegyni pre cuketu a rozmýšlala som, že ked cuketu nastrúham ako na jablčka, osolím - zlejem vodu, pridám tam vajce, 2PL škrobu, korenie, cesnak, cibulu, salámu a dám to do rúry bude mi to držať pokope???? a môžem tam dať do cesta aj syr, len neviem či by bolo lepšie hned, či neskôr, čo vy na to???

zuzu188
21. aug 2012

@vancouver 🙂..ona je dobrá aj na posilnenie imunity a zubov a vraj je dobrá aj proti rannej nevoľnosti

ninimini
21. aug 2012

baby namotivute ma opat na dd

matchgame
21. aug 2012

čaute babeny. ako dlho držíte? a aké máte výsledky? ja sa rozhodujem na akú diétu sa vrhnúť 😒 dá sa to vydržať? ☹

penelope111
21. aug 2012

@zuzu188 Mne ms už skončila včera 🙂 Tento krát bola nejaká šikovná 🙂

zuzu188
21. aug 2012

@penelope111 aháá..možno ti ostali chute po,ako mne 😀...ako šikovná?..bola krátka?..a naozaj nie si tehu?..ja som mala slabučkú ms prvý mesiac 🙂

penelope111
21. aug 2012

@zuzu188 Slabá nebola ale bola iba tri dni 🙂 Robila som si pre istotu test ale bol negatívny a od včera ma svrbí ľavá bradavka 🙂 Tak možno len výkyvy hormónov 🙂

zuzu188
21. aug 2012

@penelope111 no len aby 🙂

penelope111
21. aug 2012

@zuzu188 Však keby som bola tak by mi test už ukázal 🙂 čo zajtra varíš?