Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 veď to,že nie je s kým písať,keď tu nikto nie je...jááj a čo fajné si mala,keď ti to nevyšlo?..ja som včera robila kurací nákyp
babulky ktore mate skusenosti s DD počas celej diety je uplne zakazany alkohol,víno ,pivo???alebo v niektorej faze sa môže ?
a ešte jedna otazočka v 1 faze sa nepapa chlieb a aka je to teda dukanova houska? 😅 mne to podla nazvu príde ako nejake pečivo 😕 alebo sa mylim?
@zuzu188 dakujem ,si ma potesila,je to aj v knihe pisane,ze 2 denne sa mozu ale aj tak som mala vycitky kedze som bola len v 1.faze.ale dnes zacinam uz 2.fazu tak sa tesim na rajcinky a papriku,ze si dam 🙂
vcera vecer som bola hladka,tak som si kupila KEBAB ale len ciste masko na tacku a k nemu som si doma spravila jogurtovo cesnakovy dresing a bola to fantazia 🙂 no poviem vam,ze dietu mam chutnu 😀
bola som v obchode a kupila som si aj zemiakovy a kukuricny skrob lebo som zabudla,ze aky sa moze 😀 tak mam pre istotu oba druhy 😝 aj jahodovu aromu do kolacikov a inych pochutin od dukana 😉
@helenkasabinka vela štastia 🙂) kolko chceš dat dole
@penelope111 mňam...ja som sa napchávala sladkosťami ku večeru a dnes ráno -0,5 kg 🙂
@helenkasabinka ja som jedla aj klasické smotanové jogurty od 1. fázy a chudla som 🙂
@zuzu188 No tebe to ide samo dole 🙂
@penelope111 ale čoby 😀..už mám Jillian a jednu prechádzku za sebou..večer asi pôjdem na ďalšiu 🙂..myslím,že viac pohybu pomáha 🙂
@zuzu188 To určite pomáha 🙂 Len keby som nebola taká lenivá 🙂 Dnes som si dala 2 kávy, pohár mlieka, jednu nektarinku 🙂 Som zvedavá do kedy vydržím 🙂
ja som si na obed dala kuracie prsia na prírodno s dukanovskou tatárkou a k tomu dukanové buchtičky, a včera som robila sviatočnú roládu, tak ju okolo 15,00hod - ak dovtedy vydrží vyskúšam 🙂
@penelope111 to si nejako málo jedla..ja som zatiaľ zjedla celozrnnú buchtu so syrokrémom,dva taniere zeleninovo-paradajkovej polievky a dve stehná s cesnakovým dressingom
@zuzu188 Musím stiahnuť žalúdok lebo som sa strašne rozjedla 🙂
@penelope111 ale...to bude iba tou ms 🙂
Ahojte dukanky, no ja som bola teraz pár dní mimo DD, ale od zajtra idem znova naostro, ešte potrebujem zhodiť 6 kg,
@monca4ever
Ahoj.Ja keby som mala 62.5 kg,tak nedrzim uz nijaku dietu. 🙂 Dievcata tu,co pekne schudli,zacali cvicit,na spevnenie a vytvarovanie. 😅 Inac DD skutocne funguje.Ja ju sice nedodrziavam do bodky,lebo jem ovocie/teda ceresne a cucoriedky/,ale aj tak som schudla a teraz nepriberam.Ale pozerala som Tvoje fotografie,no vyzeras stihlo. 🙂 Ja by som len cvicila na Tvojom mieste. 😉 😉
jááj od zajtra opat dd 🙂) sladkosti už musím vyhnat preč z našej domácnosti🙂)
jooj zajtra vo štvrtok konečne zelenina, tak sa teším ale čo variť? mám si ísť ku kolegyni pre cuketu a rozmýšlala som, že ked cuketu nastrúham ako na jablčka, osolím - zlejem vodu, pridám tam vajce, 2PL škrobu, korenie, cesnak, cibulu, salámu a dám to do rúry bude mi to držať pokope???? a môžem tam dať do cesta aj syr, len neviem či by bolo lepšie hned, či neskôr, čo vy na to???
baby namotivute ma opat na dd
čaute babeny. ako dlho držíte? a aké máte výsledky? ja sa rozhodujem na akú diétu sa vrhnúť 😒 dá sa to vydržať? ☹
@zuzu188 Mne ms už skončila včera 🙂 Tento krát bola nejaká šikovná 🙂
@penelope111 aháá..možno ti ostali chute po,ako mne 😀...ako šikovná?..bola krátka?..a naozaj nie si tehu?..ja som mala slabučkú ms prvý mesiac 🙂
@zuzu188 Slabá nebola ale bola iba tri dni 🙂 Robila som si pre istotu test ale bol negatívny a od včera ma svrbí ľavá bradavka 🙂 Tak možno len výkyvy hormónov 🙂
@penelope111 no len aby 🙂
@zuzu188 Však keby som bola tak by mi test už ukázal 🙂 čo zajtra varíš?

ahojte ja stále niekam lietam 🙂)tak som tu vždy len na skok ja som dostala ms tak uvidíme ako to pojde dole ak to pojde