icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
22. aug 2012

@vancouver ou..a môj malý ju papá..veľmi mu chutí

penelope111
22. aug 2012

@zuzu188 Ja som ju kupovala v ČR len tak som to zbadala, že okoštujem 🙂

vancouver
22. aug 2012

@zuzu188
No pozrela som sa na to este raz.Nie je napisane,ze je skodliva,alebo jedovata.Je napisane,susene plody nie su vhodne pre deti do 3 rokov.No anemali by ju jest alergici na pel a ti co uzivaju varfarin/liek na riedenie krvi/.
Inac je to vyborna vec,obsahuje antioxydanty a je proti viacerym chorobam,vratane rakoviny.Ahoj.Zdravim Ta. 🙂 🙂

zuzu188
22. aug 2012

@penelope111 jááj..no možno si len narazila na moc vysušenú 🙂

zuzu188
22. aug 2012

@vancouver nevadí..budem mu ju aj tak po troške dávať 🙂

penelope111
22. aug 2012

@zuzu188 Je to možne 🙂 Včera ráno som mala váhu 75,2 kg a dnes ráno 73,8 kg 😀

zuzu188
22. aug 2012

@penelope111 tak to je riadny skok..ja včera 79,3 a dnes 79,9 😒..tento týždeň sa už radšej vážiť nejdem

penelope111
22. aug 2012

@zuzu188 Včera som poslúchala v jedení 😀 Ani sa neváž každý deň viem že sa to síce nedá odolať ale je to na prd 🙂

zuzu188
22. aug 2012

@penelope111 šikuľka 🙂...no musím odolať,lebo bude zle

helenkasabinka
22. aug 2012

@vancouver neviem ale vyschla nam zatial zakazdym a aj svokre vyschla 😲

helenkasabinka
22. aug 2012

@zuzu188 myslim,ze urcite ano a mozno je dostat aj semienka kustovnice,ja som dostala male plantiky od mojej svokry a tie som len zasadila a kustovnica je velmi zdrava ma viac vitaminu C nez citron a dobre aj chuti 🙂

vancouver
22. aug 2012

@helenkasabinka
Na google pisu,ze nesmie byt sucha ,ale ani premocena.Potrebuje zasaditu podu,cize vapenatu.Pravdepodobne bola chyba niekde tam.Da sa vraj pestovat na balkone,ale musi sa orezavat.V zahrade potrebuje vacej miesta,lebo ma asi slahune ako hrozno.Ale rada by som to skusila. 🙂 Teda pestovat ju. 🙂

alen24
23. aug 2012

ahote dievcence...uz som tu dlhsie nebola...tak moja vaha stoji ...nepohla sa ani dole ani hore ,,,tie posledne kg idu strasne tazko...co to teraz papate?co je to ta kustovnica?a naco sa to vlastne je? 🙂

ninimini
23. aug 2012

@alen24 no ja idem hore a neviem prečo

zuzu188
23. aug 2012

@helenkasabinka uvidím,či sa ujmu..a ani to na tom goji necítiť 😀

lubboz
23. aug 2012

@ninimini Ahoj, ja som sla s vahou vzdy hore, ked som mala dostat. 2-3 kg mi vaha vzdy kolisala 🙂

helenkasabinka
23. aug 2012

@vancouver no ona bola dost velka to je pravda a asi bola chyba v tom zavlazovani ...teda si myslim,ze urcite :-/

helenkasabinka
23. aug 2012

ahojte ja dnes ranajkujem rybu,mam den bielkovina-zelenina ,vazila som sa a mam dole za tyzden krasnych 3,3 kila a ja difam,ze to pojde tak dole aj dalej,kedze sa mi nikdy nepodarilo schudnut ☹

dnes mam na OBEDIK segedin podla dukanovej diety ale zo zajacieho maska a samozrejme bez knedle 😉 mnam uz teraz sa tesim na obed

helenkasabinka
23. aug 2012

@vancouver na pel? uuuf ,ja som na pel a jedla som ju 😅 😝

helenkasabinka
23. aug 2012

a vcera na veceru som mala odtucneny tvaroh 0,1% s umelym sladidlom a mletou skoricou,mnamka aj dcerke chutilo 😀

cencula
23. aug 2012

ja mám dnes na obed zapečenú cuketu - bez masti so salámou a paradajkový šalát s troškou cibule, a som už hladná

alen24
23. aug 2012

@ninimini to je prekliata vaha ...ne a ne ist dole ...poznam to 😒

elka74
23. aug 2012

@helenkasabinka ahoj. kde hladáš recepty?

helenkasabinka
23. aug 2012

@elka74 ahojky ja mam doma vytlacenim asi 30 receptov k dukanovej diete ,tak si varim len z toho 😉

cencula
23. aug 2012

ja tiež mám povytláčané, a chodím na fora a tam tie zlaté baby recepty dávajú aj odfotia, helenkasabinka aj ja mám bielklovinovo zeleninový den a čo plánuješ jesť zajtra?

helenkasabinka
23. aug 2012

segedinky gulas : 2 a 3.faza

kuracie prsia,500g.kyslej kapusty,1 cibula,2 dcl nitkorucneho mlieka,1 PL kopcovita kukuricneho skrobu,vegeta,koreniny

Kuracie prsia nakrajame na kocky,cibulu nakrajame na drobno,nasucho oprazime a zalejeme troskou vody.Nasledne pridame kuracie prsia a koreniny,podlejeme trochou vody a dusime do polomakka.
Kyslu kapustu premyjeme,pridame do masa a dusime ,kym nezmakne.
Nakoniec v mlieku rozmiesame kukuricny skrob,pridame k masu a kapuste a nechape povriet.V pripade potreby este dochutime 😉

helenkasabinka
23. aug 2012

@cencula zajtra kedze mame obe bielkovinovy tak planujem na ranajku udenu makrelu a cez den si spravim kuraci perkelt s haluskami 😉 ak chces tak napisem ti receptik aj na halusky

cencula
23. aug 2012

jééj napíšeš mi na ten kurací perkelt aj halušky recept? neviem či ho mám a ešte som ho nejedla, tak by som si aj ja spravila, dakujem si zlatá a kolko si už dala dole? si na nej dlho? a halušky sa ti robia dobre?

elka74
23. aug 2012

@helenkasabinka ja mám dneska 3.deň bielkovinový. chcela by som zvládnuť 7. tie recepty máš z netu?

helenkasabinka
23. aug 2012

@cencula ja som len 8.den na DD a dole mam 3,3 kila zatial a ty ako?

idem pisat receptik