Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@miacrystal ja by som rada vydržala tých 7 dní. ja potrebujem zhodiť veľa.. 😖
@miacrystal tu je recept na tie zemlicky,denne sa papa jedna ja ich milujem..))))Potrebné suroviny:
12 PL nemletých ovsených otrúb
2 vajcia
pol balenia nízkotučného tvarohu (125 g)
1 lyžička kypriaceho prášku
sušený cesnak
soľ
Všetky suroviny spolu ručne, alebo mixérom vymiešame.
Z pripraveného cesta pomocou lyžice ukladáme na plech vyložený papierom na pečenie okrúhle placky. Mali by byť dostatočne vysoké, keďže sa vplyvom vysokej teploty roztečú. Z tohto množstva surovín urobíme 5 – 6 žemlí.
Žemličky pečieme okolo 30 minút pri teplote 200°C. Po upečení ich ukladáme na papierovú utierku, ktorá z nich pohltí vlhkosť.
Žemličky je najvhodnejšie skladovať v uzavretej dóze v chladničke.
NO a k tej druhej otazke ja som na diete 2,5 mesiaca celkovo zhodenych 10 v prvej faze len nejake 3 u mna to slo najhorsie a najpomalsie zo vsetkych dukaniek snad:.))))))
@ejuskaaa Dakujem za recept, urcite vyskusam....ale chcem sa opytat, ci sa namiesto suseneho cesnaku nemoze dat normalny?? inak obdivujem tvoju pevnu volu,ja by som to asi vzdala ak by to islo takto pomalicky,ale aspon vidime, ze sa oplati vydrzat aj tak je vysledok kraaasny 😉 je to motivujuce pre ostatne.....
@miacrystal ja som to nevzdala presne kvoli babam tu,ked som videla ake maju vysledky..)))dostala som sa na vahu pred porodom co som mala a cchem este dat 5 dole,akurat som vcera rozmyslala ze mi uz ani nejdu na chut veci co predtym,ze lososove bagetky a vselico kaloricke asi som si uz zvykla na zdravy zivotny styl:.))))))))))ale vcera padol za obet kolac tiramisu:.))))))mnam:.)))))))))) Ja som si davala aj normalny cesnak,mozes,len toto je praktickejsie iba nasypes:.) Vidim na fotke drobceka kolko ma?:.)))Baby ste aj na Facebooku?ja Eva Petrasova:.) @helenkasabinka urobila som tie kuracie plnene kapsicky a halusky no paraaaaaaaaaaaaaaada,som sa normalne najedla ako normalne jedlo,tie halusky si budem robievat dakujeeeeeeeeeeem:.)))))))))ňň
@penelope111 prijemnu dovolenku...🙂
dobre ranko vsetkym.. 🙂 ,dnes sa konecne moja vaha umudrila a pohla sa smerom dole -0,40... 😉
Dobré ráno žienky 🙂 dlho som tu nebola, ale občas som si vás prečítala čo máte nové 🙂 ja som posledný týždeň mala hrozný čo sa týka diéty, veeľa prehreškov a žiadne chudnutie, práve naopak pribrala som 1,5kg...ale aspoň som uspokojila svoje chute :D a teraz musím zase tvrdo pokračovať ďalej.....inak ako je to u vás s cvičením a pohybom? mne sa vôbec nechce začať, občas idem na prechádzku alebo na bicykel ale nemám odhodlanie cvičiť a to som pred pár rokmi cvičila deň čo deň 😒
@helenkasabinka tie receptíky vyzerajú super, musím vyskúšať 🙂 tie kuracie placky s mozzarelou si už skúšala? ja som ich robila minulý týždeň a moc mi to nechutilo 😖 tak neviem či sa mi nepodarili alebo to ma tak chutiť 😒
@zuzu188 no dnes mam vahu zase 0.4kg hore. asi to bude tou vodou. lebo som včera na ranajky mala jogurt, na desiatu acidko, obed zeleninovy šalat s kuracim masom a cottage, olovrant šunka s pierko syrom, večera dukan chlebik so šunkou a vypila som za cely den 3l vody. tak dnes mam BD a skúsim tolko nepit, proste len sa napijem ked budem smädná, to je za den tak max 0.5 l vody a uvidím čo to spraví na váhe.
No moje dnesne vazenie,ani hore ani dole,rovnaka vaha ale aj to je pokrok pri tych vikendovych prehreskoch 😀 na zajtra mam zapekanu brokolicu a stofu a sunkou uz s atesim 😝
baby nemali ste niektorá problém so zápachom acetonu v dychu?
zdravim vas zienky dukanky 🙂 .... vcera som sa bola kupat v madarsku, tak som tu nestihla kuk a pochvalit sa mojim prvym uspechom,ale dnes ked som sa rano odvazila , tak som skoro odpadla 😀 v piatok rano ked som zacinala DD som mala na vahe 74,7 a dnes rano 73,2....a bez hladovania, takze som zatial s touto "dietkou" max. spokojna ( a to som si vcera na kupalisku dopriala trosku z manzelovej zmrzlinky 😵 )
@ejuskaaa no ja som sa sem prihlasila presne kvoli tomu, ze je to podla mna super ako sa tu vsetky podporujete a myslim si, ze kazda z nas obcas potrebuje povzbudit, lebo pridu chvile ked to nebude take ruzove ako na zaciatku, takze aj preto som rada, ze mozem byt medzi vami....Mišinka ma rok a pol a je to veeelky huncutik 😀 ..... aj ja som na fb ako Lilka Matasova 😉 a este si mi nenapisala, ze kolko si dala za tu prvu fazu dole.....inak dnes idem vyskusat tie buchticky tak potom dam vediet ci sa podarili 😉
@tosijo nebud smutna moja ☹ a nemas pred menzesom?? alebo mozno staci ist poriadne na wc 🙂 mas aj knihu kupenu?? lebo v nej sa pise, ze zena uz tyzden pred menzesom zadrziava vodu a potom ked dostane alebo jej skonci (uz neviem presne) mozu zist za noc aj 2 kila.....neboj sa urcite sa to pohne, ja by som na tvojom mieste skusila pohnut metabolizmus nejakou aktivitou....aspon hodinovou rychlejsou prechadzkou alebo ak byvate v bloku tak 2-3x si vyslapat schody....to tiez radia v knihe, ze ak vaha stoji prip. zacne malicko stupat treba zvysit pohyb....vyskusaj urcite to zaberie 😉....od tejto diety nemas z coho priberaz a z tej vody to nebude podla mna...on pise, ze povinne je 1,5l denne, tak skus dat len tolko a uvidis....ale ja pijem tiez vela a ide to dole(uz teraz mam liter v sebe a pijem uz dalsiu pol litrovu flasu), lebo podla mna cim viac pijes tym lepsie sa telo zbavuje skodlivych latok.....neboj vydrz ono sa to urcite pojde dole 😉
@tosijo chcela som to pisat do posty, ale uz je to tu, tak to tu nechaaam 😀 ..... som trosku blond 😝
babenky ja tiež potrebujem pochudnut, dá sa táto dieta vydržat? lebo ja som zatial žiadnu nedržala 😀
@ejuskaaa inak pozerala som na fb fotky, tak ty si riadna kočica a ze na diete?? nacooo?? ved si chuducka-keby som bola ako ty ani sa s nikym nerozpravam 😀 😉 mozem sa opytat aku mas teraz vahu?? a ako dlho si na DD?? asi budes moj vzor 😀
@ejuskaaa su vyyyyyyborneee a pripajam aj obrazok ako inspiraciu pre ostatne....mozem len odporucit tento super receptik . Dakujem ejuskaaa
@papuka jasne, ze sa da,lebo pri nej nebudes vobec hladna 😉
@elka74 mozem sa opytat, ze ako dlho si bola v 1. faze?
chcem sa opytat, ci si mozem dat v 1.faze slepaci vyvar (bez cestovin a zeleniny, len s masom) ???

@zuzu188 mala som 1F 4dni a dala som dole 1.8kg. potom som dala dole za tyžden 1.2kg, striedam B a BZ dni 1/1. a odvtedy za tyžden som dala dole len 0.1kg. to je myslim malo, nie? važim sa 3x do tyždna.