icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

helenkasabinka
23. aug 2012

@penelope111 krasnu dovolenku zelam 😉

penelope111
23. aug 2012

@helenkasabinka Ďakujem pekne 🙂

zuzu188
23. aug 2012

@penelope111 poriadne si ju uži 🙂

penelope111
23. aug 2012

@zuzu188 Ďakujem 🙂 Po dovolenke idem odznovu DD 🙂

ninimini
23. aug 2012

@penelope111 uži si to moja 🙂) a tešíme sa na teba ja tiež teraz mimo nejak neviem nabehnút🙂) krásne počasie a hnedú pokožku ti želám

penelope111
23. aug 2012

@ninimini Ďakujem 😀 My sa tu stretneme až o dva týždne 😒 Aj tebe prajem krásnu dovolenku a uži si ju naplno. Na nič nemysli iba si užívaj 🙂 Po dovolenkách sa tu stretneme 🙂

ninimini
24. aug 2012

@penelope111 veru hej stretneme a dúfam že aj ja pojdem už tvrdo na to a skúsim to odznova

helenkasabinka
24. aug 2012

babulky dnes mam o 0,5 kila navyse ako je to mozne? 😕

elka74
24. aug 2012

@helenkasabinka neboj, možno zajtra bude dolu - 1 kg a vyrovná sa to. ja mám dole len 100g od včera 😒

tosijo
24. aug 2012

baby, poradte čo robím zle. včera som mala na ranajky biely nizkotučny jogurt s 1PL ovs.otrub. na desiatu šunku. na obed 2parky, na večeru šunku. po 18tej hodine som pila už iba vodu. denne vypijem 2,5l vody. a vahy mi dnes skočila o 0.6kg hore. DD držim od 8.8, zatial som dala dole 3kg - prvý týžden a odvtedy mi váha bud stúpa alebo stojí. a cm mi tiež nejdú dole 😖

elka74
24. aug 2012

@tosijo žeby tie párky? neviem či sa môžu..

elka74
24. aug 2012

@tosijo a tiež si myslím že to nie je moc jedla.. skús zaradiť nejaké ryby, kuracie mäso a tak.. ak sa mýlim tak ma opravte, 🙂

miacrystal
24. aug 2012

Ahojte milé Dukanky 🙂 ....kupila som si knihu, vsetko prestudovala, vcera som nakupila potraviny a od dnes sa k vám pridavam aj ja 😉 ..... som rada, ze som nasla toto forum a hned som si zalozila ucet na MK aby som v tom nebola sama, tak verim, ze ma "prijmete medzi seba" 😀 citala som si niektore vase prispevky a musim povedat, ze je to dost motivujuce, takze dufam, ze to dotiahnem spolu s vami do uspesneho konca.....takze moja vaha dnes rano 74,7kg a vysnivana je 60(to sa mi asi nepodari), ale aj ked budem na 65 tak to bude pre mna neuveritelny uspech 😅 .... dnesne menu zatial : kava s mlieckom, morcacia sunka, 1 acidko light, zase kava s mliekom a liter vody.....obed bude kuracie mäsko so sunkou a na veceru este uvidim 😉 ....

tosijo
24. aug 2012

@elka74 čo som čítala dozadu, tak baby písali že bežne jedia párky. kuracie mäso som mala dnes na obed, robila som si šalat s paradajok, papriky, kuracieho mäsa a cottage syru.

elka74
24. aug 2012

@tosijo tak to by som sa potešila aj ja.. 🙂 neviem, ked som čítala aj knihu aj rozne stránky, tak som tam párky nikde nenašla. párky obsahujú aj múku.. tak teraz nie som si istá, ja mám dietu len 4.deň tak asi by vedeli poradiť skúsenejšie baby..

tosijo
24. aug 2012

@elka74 tak ich skúsim vyradiť a uvidím čo to spraví. ja by som vedela mať aj čisto párkovú diétu 🙂 . tak teoreticky potom by sa nemala ani šunka, nie?

elka74
24. aug 2012

@miacrystal ahoj. ja som tu tiež len 4.deň. zatial mám -1,5 kg. takže sa veľmi teším 🙂

elka74
24. aug 2012

@tosijo s párkami nemám ani ja žiadny problém.. 😉 a v šunke by nemala byť múka.. aspon myslím

miacrystal
24. aug 2012

@elka74 to je super ako pekne to ide dole, ja som zvedava ako sa bude darit mne toto dodrziavat,lebo zatial som ziadnu dietu nedotiahla do konca....ale toto sa snazim brat skor ako zmenu zivotneho stylu, pretoze ak vezmem do uvahy vsetky 4 fazy, tak cely ten proces DD bude trvat dost dlho.....dufam, ze to bude stat za to 😉 ....mozem sa ta opytat, ci aj cvicis?? a ci si sa aj pomerala na zaciatku....

elka74
24. aug 2012

@miacrystal s tým cvičením je to dosť bieda u mňa, skôr asi len prechádzky a občas rotoped..

miacrystal
24. aug 2012

@elka74 aj to je pohyb 😉 .... a rotoped?? vaaau, tak to uz hej 🙂 ...no ja planujem cvicit az po prvej faze, takze uvidime ako to pojde,ale len doma pred telkou, ziadne fitko zatial nehrozi 😀 .....

zuzu188
24. aug 2012

@tosijo
@elka74 baby...myslím,že to párkami nebude..najlepšie sú s vysokým % mäsa..a to že váha stúpne nemusí nič znamenať..možno máš mať ms a začínaš zadržiavať vodu alebo treba cez deň viac bielkovín popapať 🙂

elka74
24. aug 2012

@miacrystal ako dlho plánuješ držať prvú fázu?

ejuskaaa
24. aug 2012

ahojte:.)) @tosijo parky sa mozu tie kuracie,najlepsie z Lidla ale zas tak nie ze kazdx den ale kvoli tomu Ti vaha urcite nestupla..asi je v tebe voda ked tak poctivo pijes,neboj zajtra uz zas bude menej,aj u mna je to vzdy tak,nervy na vahe ze co roim zle a na druhy den zrazu pol kila dole 😀 teraz neviem vazim sa az v nedelu.. @miacrystal,vitaaaaaaaaj,samozrejme ze to das dole,budes mat6O to je iste..))))drzim palce🙂)) mne sa dnes nic nechcelo robit tak som jedla len zemlu a cottage..baby co zacinate a jete tie otruby same,netrpate sa tym.,radsej si urobte zemle z toho je to chutnejsie..))))

tosijo
24. aug 2012

@zuzu188 no tie čo mám majú 54% mäsa. to je málo? s väčším obsahom som zatiaľ nenašla. mám týžden po ms ☹ , takže ani tam pes nie je zakopaný 😢

tosijo
24. aug 2012

@ejuskaaa no snažim sa denne vypiť 2a pol litra vody. rano si ju položim na stôl a trapim sa 😉 , pred DD som vypila horko ťažko 2,5l vody za tyždeň, teraz to pijem denne.

tosijo
24. aug 2012

@zuzu188 a @ejuskaaa zjem tak 4-5 parkov za tyžden, ale ak je problem tam, tak ich prestanem jesť

miacrystal
24. aug 2012

@elka74 no tych 5 dni ako sa pise v knihe, ze od 10-20 kg dole a ty? (mne by stacilo aj tych 10 a bola by som stastna ako blcha 😀 )

zuzu188
24. aug 2012

@tosijo tie sú v pohode 🙂..neboj..zajtra to bude dole 🙂..a ozaj..neváž sa každý deň,lebo budeš sklamaná,keď ti takto váha vyskočí..stačí raz dvakrát týždenne

miacrystal
24. aug 2012

@ejuskaaa dakujeeem si zlata 😲 a ako robis tie zemle?? ja si tie otruby chcem dat do jogurtu a k tomu umele sladidlo vanilkove alebo len ciste tak by to malo byt celkom jedle 😀 ..... inak chcem dnes upiect dukanov chlebik tak potom napisem ako sa podaril 😉 .... ty si uz ako dlho na DD?? a kolko si dala dole pocas 1.fazy?