icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
26. aug 2012

@miacrystal jasné,že môžeš 🙂

elka74
26. aug 2012

@miacrystal držala som ju 5 dní, pôvodne som chcela 7, ale potom som si to rozmyslela

ninimini
26. aug 2012

ahojte ja vás len čítam nemám čas držat dd mám vela roboty okolo záhrady a stále niekam chodíme takže po dovolenke a operácii sa ku vám opat pridám tie ktoré už skončíte tak vám závidím a nové vrelo privítam 🙂) držte sa

lucik1412
26. aug 2012

@ejuskaaa tak to mas super disciplinu, mne by ani nerobilo problem vyradit niektore potraviny ale ja sa potom snazim "dobehnut" tym co mozem a to niekedy neodhadnem ☹ ale tyhc 10kg by som s radostou brala 😎

ejuskaaa
26. aug 2012

Ahojte:.))))) @miacrystal jeeeeeej pozeram ze uz sa mame medzi priatelmi hned Ta idme pokukat:.))))))Wau ze aky komplimentze kocica,no dakujem necitisa tak 😀 ja som isla z vahy 65 teraz mam 55 ale takych inych:.))vyzeram ze mam viac kil:.!preto este5:.)a ne sa tato dieta paci lebo to ani nie je dietaskratka naozaj zivotny styl:🙂 v prvej faze co som mala 1O dni som len nieco cez 2 kila,celkovo za prvy mesiac len necelych 5 pomaly mi to slo..a ten slepaci vyvar si mozes dat aj v prvej faze presne ako pises,ze su nizkotucne bujony,ja som ich nikde nikdy nenasla ja si davam normalny:.)))))a wau tie zemlicky mas ake pekne to skade mas taku formu na to?aj ja chceeeeeeeem:.)))))))) tak baby u nas leje uz je asi po lete..ja som celkovo nervozna a preto aj vela jem 😀 maly ide o tyzden prvykrat do skolky je mi to tak luuuuuuuuto.. @lucik1412 no disciplina bola prvy mesiac..!!teraz klamem vela vcera Txix,dnes kolac a takmer dve brokolice,celu zapekaciu misu som zhltla:.))))))

ejuskaaa
26. aug 2012

@miacrystal pozrela som si zatial len jeden albumik lebo uz idem kupat maleho ale maaaaaaas krasnu malicku a tie tvoje vlasy..))))no velmi pekna si aj cela rodinka..))

zz134
26. aug 2012

Ahojte babule, tak ja som vcera zacala drzat tuto dietu. Hladna som ako vlk :( Aj vy ste boli take hladne ? Mozem povolene veci vyzierat kolko mi chuti? poradte kde kupim ak to vobec existuje ze odtucnenu smotanu a syriky? neviem nic zohnat. Dakujem vam za rady!!!

zz134
26. aug 2012

@ejuskaaa Prosim ta este len vcera som zacala a oboznamujem sa s pravidlami. Kupila som i aj knihu. Pises ze otruby nejest same ale upiect zemle = ze otrubov mozem len nejaku davku denne? Dakujeeeeeeem!Bojim sa ze nic neschudnem. Stale som hladna ...teda dnes je moj2.den a cely den som hladna :(

miacrystal
26. aug 2012

@ejuskaaa ahojik no v tom slepacom vyvare som aj ja mala normalny bujon(toto uz neriesim a ani som nehladala nizkotucne bujony-to je uz nad moje sily 😀 ) .... a tu silikonovu formu mam z tesca,ale znacka je tescoma a stala len nejake 4 euricka, takze som hned vzala este jednu v tvare srncieho chrbta, ze na chlebik ak by som niekedy piekla....ale je to super forma, dnes mala premieru, no bola som s nou nadmieru spokojna, ziadny olej ani tuk ani papier na pecenie, len som tam dala to cesto a sup s tym do rury 🙂 ..... a dakujem za chvalu na rodinku, velmi ma to potesilo, si zlata 😀 .... juuj a este aby som nezabudla, chcela som ta opytat ci aj cvicis pri "dietke" alebo len dodrziavas dovolene....

miacrystal
26. aug 2012

@zz134 ahojik .... ja mam dnes treti den, tak to sme na tom skoro rovnako 🙂 neboj urcite schudnes - uz si sa vazila, ci este nie?? ak ano, tak uz urcite islo nieco dole.... a co si dnes papala, ked si bola hladna, tak asi nie vela, cii?? a pijes dost?? ja si davam posledne jedlo (veceru) o siestej od prveho dna, ale vobec ma nechyta zravost vecer ako predtym, tak asi toho dost pojem cez den a hlavne vela pijem - dnes mam v sebe 3,5l za cely den (polievku neratam)-super tou vodou oklames zaludok.....ked mas knihu tak v nej pise, ze povolene potraviny mozes papat do nasytenia a tie otruby 1 a pol lyzice denne...ja som si davala do jogurtu a dnes som upiekla tie zemlicky, takze som to mala v tom....odtucnenu smotanu som este ani nevidela, neviem ci vobec je a zo syrov je dobry Pierko maju ho v Bille, ( inak vyrobky zozenies aj v tescu alebo lidli), ja jem jeden cottage light denne (dufam, ze sa moze 😀 ) ten maju u nas v obchode, takze nemusim chodit daleko 🙂 ....fuuu nejako som sa rozpisala, tak uz koncim 😉 keby nieco kludne napis
😀

zz134
26. aug 2012

@miacrystal no ja som dnes rano zjedla jogurt ten zvolensky, na obed kuracie prsia, potom polku tvarohu a teraz vecer druhu polku...pijem vela aj 3l...tak neviem preco som taka hladna...A aku polievku si si urobila? Vsak skoro nic nemozeme :( Uz som sa vazila a necele kilo islo dole ...knihu som kupila len vcera a kedze mam 2,5 mesacne babo nemam vela casu na citanie :( ale teraz sa idem do toho pustit. A v Lidl som nasla iba odtucneny tvaroh (ten zeleny). Co este kupujes v lidl? Ten mam tu pod nosom ...

zz134
26. aug 2012

@helenkasabinka Ahoj, ja som tu nova, obkukala som tvoj recept na perkelt. Da sa aj v 1.faze? dakujeeeem este sa len orientujem 🙂

miacrystal
26. aug 2012

@zz134 ja len viem, ze v lidli maju ale ja ho mam straasne daleko, takze odtial nekupujem nic.....slepaciu polievku som mala bez cestovin s zeleninky, len s maskom a okrem toho na ranajky 2 light jogurty, potom tu zemlu s dalsim jogurtom, jeden cottage, 3 kavy s mliekom(nizkotuc.), zase polievku ale uz som si nedala masko, a jeden milk shake(moj vymysel) s umelym sladidlom a skoricou...pozri stranku : http://www.dukanovadieta.com/ ............ su tam super recepty aj jedalny listok vyberies si nieco urcite...

ejuskaaa
27. aug 2012

Ahojte:.) @miacrystal aj aj pozerm tu formu paci sa mi:.)))Ze v prvej faze sa nema nejako moc cvicitajtak mas taky organizmus slabsi kvoli diete,ale ja som potom cvicila troska na steperi,raz behanie 😀 a koniec,nechce sa mi,nie som na cvicenie,takze necvicim vobec a podla mna ani nebudem,muz uz nadava ze mi mohol kupit vesiak,nie steper,lebo len tam vesiam veci🙂)))))))))) @zz134 mozes jest otruby aj same,alebo zapit mliekom,dat do kefiru jogurtu:.)ja len vravim ze v zemle je to chutnejsie a zaroven sa najes:.))lebo mne by velmi chybalo pecivo:.)inak ak jes same tak 1,5 lyzicky otrun denne alebo jednu zemlu:.)ako to chuti Tebe..) Co dnes jete?ja dnes moc nemam cas na nic,asi si kupijm len mozarellu a prevarim vajicka a bude obed..))))))

elka74
27. aug 2012

@zz134 ahoj. prvý deň som aj ja stále pocit hladu, ten sa úplne vytratil až na tretí deň. potom to už bolo v pohode. treba len veľa piť. ja som teraz druhý deň v 2 fáze a mám dolu 1,8 kg čo sa veľmi teším. včera som mala konečne zeleninku 🙂 . tiež si pečiem žemle a pečivo z dukan stránky, lebo bez pečiva by som to asi ťažko zvládla.

zz134
27. aug 2012

@ejuskaaa no za 2 dni som schudla iba 1,5kg :( jaj ja nie som vobec trpezlivaaaaaaa

elka74
27. aug 2012

@zz134 tak to ti teda gratulujem, ide ti ti krásne.. 🙂

zz134
27. aug 2012

@elka74 to je krasne? ja ze malo...ked tu citam ze baby schudli v prvej faze 5KG ...mam este pred sebou 3 dni ale aj tak ,,,,zda sa mi to malo

efci
27. aug 2012

Zeny ja tu zacinam dneska, startovacia vaha 73,5 kg, no chcem ist min. na 62 ako som mala pred tehu. Aj ked u mna je to relativne, ze kolko kg, ja sa potrebujem zase citi dobre v mojich povodnych veciach. Uz som tuto dietu drzala od januara 2011 cca 5 mesiacov, bolo to super, ale vtedy som aj vela cvicila. Potom som otehu a teraz sa chcem vratit spat.

Dnes mam zatial v sebe kavu a 0% tvaroh, za chvilu siidem dat kuraciu sunku, na obed kuyracie stehna a tvaroh. No a idem si upiect dake to pecivo na poobedie, aby ma nesvihlo od hladu. Inak sa tu spominali nejake halusky, poprosim recept, znie to dobre. Inak prvu fazu chcem drzat 5 dni, tak uvidime.

Pekny den vsetkym 😎

elka74
27. aug 2012

@zz134 ja som v prvé dva dni dala dolu 1,5 kg. další deň -100g. potom mi váha postála, na další den som mala + 200g a dnes som mala - 400g. možno mi váha šla hore preto, že som nebola tú prvú fázu poriadne na wc-ko. teraz ked som prešla do druhej, sa aj to upravilo. tak ale zasa myslím, že v mojom prípada je aj to -1,8kg uplne super. nijako sa netrápim hladom alebo počítaním kalorií (čo si neviem predstaviť). tak uvidíme ako to pojde dalej

cencula
27. aug 2012

no ja som za týžden dala dolu 1,8kg super do dalšieho týždna dalej avy baby ako?

alen24
27. aug 2012

Jeej pozeram ze ste sa pridali nove dukanky...super aspon nas bude viac a bude sa nam lepsie chudnut... 🙂

zuzu188
27. aug 2012

čítam,že vám to ide pekne dole 🙂

lucy56
27. aug 2012

ahojte ,tak ja mam za sebou 3tyzdne DD a v prvej faze som dala dole asi 1,5kg ale to som zacinala neuvedomelo pred menstruaciou a za dalsi tyzden mi zisli 2kg dalsie takze zo startovacej vahy 88,4 mam 85,2 momentalne, uz aj nejake tie cm dole, a super je ze nemam ziadne chute, lebo ked si spravim nejaku dukanovu sladkost tak je chut na sladke zahnana, ja ale nedrzim tu dietu uplne doslova, pouzivam aj mierne tuk,asi tak za lyzicu ked nieco grilujem, jem viac vajicok ako je povolene, lebo obcas nemam doma nic povolene okrem vajec a sunky tak si hodim od hladu omeletu a zatial sa teda kila hybu co som rada,uz aj rodina si vsimla ze mi konecne zaliezlo to tehu brucho, este ale musim zamakat na bokoch a stehnach to su moje kriticke partie

zz134
27. aug 2012

baby niekde som citala ze wifonka sa moze...je to pravda? a tiez ze puding z nizkotucneho mlieka? a pls nejaky dobry recept na polievku? a co dnes jete?

zz134
27. aug 2012

@efci kopirujem recept z tohoto fora: kuracie halusky :1.,2.,3.faza
platok kuracich prs,2 vajcia,2 PL ovsenych otrub,petrzlenova vnat

Surove maso rozmixujeme ,pridame ostatne suroviny a vymiesame .Uvarime ako bezne halusky .

Halusky su jemne ,vyborne chutia do kuracej polievky alebo namiesto cestovin s paradajkovou omackou.Na pecenove halusky pouzijeme kuraciu pecen namiesto masa

elka74
27. aug 2012

@zz134 ahoj. ja dnes na raňajky káva, nízkotučný jogurt, na obed som si piekla dukanov chlebík a k tomu som si urobila praženicu so šunkou, na olovrant si dám asi tvaroh a večer skúsim puding, lebo sa mi žiada niečo sladké. a ty?

zz134
27. aug 2012

@elka74 a prazenicu ako smazis? teda na com? a puding aky mozeme...ja rano jogurt + upiekla som bochnicky a zazvorniky (zabudla som dat sladidlo do nich ), na obed kuracie prsia ugrilovane a na vecer planujem kusok makrely a tvaroh

elka74
27. aug 2012

@zz134 na teflonovej panvici na sucho a pridám šunku a sol. puding si dám obyčajný vanilkový a nízkot. mlieko a sladidlo. neviem či može byť, ale nijaký špecialny som nikde nenašla.

zz134
27. aug 2012

@elka74 tak ten puding skusim