Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
ahojte zenicky 🙂 dnes som mala 4. den dietky a rano znovu odmena pre mna - vaha mi ukazala 72,9- takze uz mam dole 1,8 kg huraaaa 😀 .... zajtra posledny piaty den prvej fazy a uz sa tesim na druhu 😵 ....inak mam taku otazku pre skusenejsie dukanky, lebo mi nie je celkom jasne kolko mozem zjest na den odtucneneho suseneho mlieka, pretoze na obale pise, ze ma : tuk najviac 1,5% hmot. - tak to je este relativne v pohode, ale sacharidy az 53,2g v 100g suš.mlieka....nie je to nejako vela?? ... no pytam sa to preto, lebo dnes som mala straaaaaasnu chut na nieco sladke, tak som isla rychlo na duk. stranku a tam som nasla recept na bielu cokoladu do ktoreho ide :
*150 g nízkotučného sušeného mlieka
*12 lyžíc nízkotučného mlieka
*vanilkovú arómu
*sladidlo (umelé sladidlo)
ja som to urobila z polovicnej davky, lebo som nevedela ci sa mi to podari a ci to bude dobre, ale bolo to fantastickeeeee a chut na sladke bola hned fuc ......len som sa chcela opytat ci to nie je kaloricke kvoli tomu suš.mlieku a sacharidom v nom?? na stranke sa pise, ze je to vhodne v 1.,2.,3.faze ale nepisu, ze kolko z toho mnozstva....takze som zvedava co na to moja vaha zajtra rano,ale ak viete prosim vas poradte mi ako je to vlastne s tym suš.mliekom,lebo mne chuti aj tak len ciste namiesto niecoho sladkeho 🙂 dakujem velmi pekne za vsetky odpovede 😅
@miacrystal susene mlieko mozes 3 polievkove lyzice denne. ja si robievam stale do mrazaku tu bielu cokoladu, mam ju tiez velmi rada. robim to uz od oka. dam tri lyzice suseneho a pridam tolko mlieka aby to bolo stredne huste a potom viem ze to mozem cele zjest 😎 a chudnem v pohode. este 300g a budem mat rovnych -22kg od 17.4.
dobré ránko. takže dneska ma váha znova potešila. ukázala -400g, takže za týžden je to - 2,1kg. z môjho pohladu je to slušné.. teším sa 😀
@miacrystal to je nejaké špecialne sušené mlieko alebo to klasické. tá čokoláda by bola fajn aj pre mna. 😉
@harmi dakujem velmi pekne za radu, naozaj si mi velmi pomohla, pretoze ja som dost na sladke a toto je vyborna alternativna nahrada.....ja som uz skusala dat ju aj do mraznicky , ale mne to chuti viac ked je to cerstvo vymixovane....podla mna je to ako salko, no uuuplne suuper, takze aj dnes si to spravim z tych 3 lyzic a mam po probleme s maskrtenim 😀
@harmi inak kraaasny vysledok mas....juuuj az ti zavidim a obdivujem tvoju pevnu volu....ja mam pred sebou este dlhu cestu,ale verim, ze to tiez dotiahnem do uspesneho konca. A mozem sa opytat aku si mala vahu na zaciatku?? a aj cvicis??
@elka74 ta coko je naozaj uuuplne perfektna....ja mam kupene susene mlieko s obsahom 1,5% tuku....musis v obchode pohladat take odtucnene,aby malo co najmensi obsah tuku....ja som u nas nasla toto,ale mozno existuje s este mensim obsahom....ja som zatial s mensim nenasla..... 🙂
inak ja dnes rano len -100g ale hlavne, ze to klesa 🙂 takze spolu je to -1,9🙂
@miacrystal díky, určite si kúpim. aj ked u nás je to bieda kúpiť nizkot. potraviny, okrem jogurtu asi 2 druhy majú. no asi behnem do mesta.
@miacrystal waaaaaau krasne ti to ide ja som tie tvoje takmerdve kila az za skoro necely mesiac schudla dobra si len tak dalej..🙂)a s tou bielou cokolodaou si mi chute narobila aj ja si to urobim ked vravis ze to ako salko chuti to ja milujem..))) Ja mam dnes na obed extra stiplaveleco s parkami:.)) a cerstvou chrumkavou zemlickou:.)))))) @harmi wau ze22 kil za aky cas si to schudla?
No..ja som tiež donedávna držala túto diétu, kilá mi išli perfektne dole, netrebalo mi schudnúť veľa (4 kila)..čo sa mi aj podarilo..ALE!!! môj hormonálny cyklus sa mi úplne rozhodil, keďže žena neprijíma dosť tukov, netvoria sa jej steroidné hormóny a menštruačný cyklus sa úplne rozhodí a prestávajú následne správne fungovať aj všetky procesy závislé od hormónov, ktoré sú tvorené z cholesterolu. Veľmi ľutujem, že som tú diétu začala praktizovať. Našťastie som sa skoro spamätala, hoci to, čo som zhadzovala 2 mesiace (toľko som tu diétu dodržiavala) mam nazad aj s kilom navyše za 3-4 týždne...takže môj výsledok je nie schudnutie ale pribratie 1 kila..ale za zdravie mi to stoji....takže sa dievčatá zariaďte podľa toho. Ja som teraz aj čítala nejaké zahraničné linky ohľadom nežiadúcich účinkov tejto diéty a viaceré dievčatá o tom tiež písali...
@ejuskaaa dakujem a to som si myslela, ze to ide pomalicky,ked len -100g dnes rano,ale necely mesiac?? to nebolo nejako malo? ja by som na tvojom mieste asi nemala trpezlivost, takze obdivujem tvoju pevnu volu ist dalej,lebo vysledok je uuuuzasny....si kocka 😉 urcite to vyskusaj je to mnamka....akurat teraz som to dojedla,ale uz som to ani nemixovala, len som si do mlieka dala 2 PL sus.mlieka a jedla som to tak len pomiesane....mne to sus.mlieko straasne chuti takze mi nevadil tie hrudky v tom.....a ako si na tom s tou silikonovou formou?? uz si ju zohnala??
@miacrystal a co si papala v tieto prve dni??? Ja som zacala vcera, akoze najradsej by som s tym vsetkym prastila, ale viem, ze tento zaciatok je najhorsi, potom uz si zvyknem a bude to OK...
@harmi wow ze 22 kil.Pekne, a na kolko kg si zacinala???
No takze mne bolo vcera vecer normalne, ze zle, ale nie od hladu, zasytena som bola...o pochuteni sa hovorit neda 😖 Mna tieto cisto bielkovinove dni ubiju, uz sa neviem dockat na zeleninu. No hadam do soboty vydrzim.
Dnes som si ale rano dala ovsene vlocky s mliekom, neviem sice ci sa mozu aj vlocky, ci len otruby, ale priznam sa bolo mi to jedno, potrebovala som dat telu nieco na co je zvyknute, kedze vlocky ranajkujem bezne. Na desiatu som zdusila jeden 0% tvaroh, teraz na obed kuracie stehna budu a tiez trosku k tomu na omocenie cesnakovy dip z toho tvarohu. A poobede a vecer neviem... Na zajtra si asi upeciem lahky tvarohovy kolac a zajtra bude kuraci vyvar a kuraci perkelt s tymi haluskami... no normalne sa nejdem dockat 😀
@efci ahojik... no ja som si napiekla duk.buchticky (su v nich tie otruby-mala som to miesto chleba), to som mala stale rano na ranajky 1 buchtu s jogurtom alebo so sunkou (morcacou) , potom cottage , tvaroh (so sladidlom je fajny), no tie jogurty, kuraci vyvar s masom to som jedla 2 dni na obed (nedela a pondelok), kuracie stehno alebo prsia, morcacie masko som si robila, tuniaka vo vlastnej stave( z neho som si urobila pomazanku) a zrolovala som to do sunky, prazenicu som jedla, potom ako sladkost uz tu spominanu bielu cokoladu (ale ja som to len vypila, ked som to pomixovala uz to nestihlo ist do mraznicky 😀 ) a uz ani neviem co vsetko a mojim zakladom bolo a je min 3 litre vody denne a zuvacky bez cukru, aby som mala pocit, ze mam stale nieco v ustach 😉 (bez nich by som to nevydrzala, pretoze som predtym bola dost na sladke a stale by som nieco jedla, tak si to kompenzujem zutim....kupujem si rozne prichute bez cukru aspon pre ten pocit sladkeho v ustach 😀 )....no a samozrejme, ze som nasla v obchode aj coca-colu (alebo pepsi) light - to je super ma 0% vsetkeho takze ak sme boli niekde vonku a prisli na mna chutky po niecom fajnom "nezdravom", tak som to mala stale po ruke,ale nepila som toho vela a ani som to neratala k dennej davke vody (to som mala iba ako odmenu) 🙂 ..... takze asi tolko, mozno som na nieco zabudla, ale ten zaklad je tu a dufam, ze teraz nezistim, ze som jedla nieco co som nemala 😕 ... 🙂
@efci a samozrejme tie mliecne vyrobky su vsetky light a este som zabudla na kavicku-tej pijem denne aj 3 salky s mlieckom....mnaaam kavicka to je moje 😀
baby, dnes som robila a už aj ochutnala tuto mňamku:
jogurtovo-tvarohová tortička
2 ovocné nízkotučné jogurtíky, 1x 500ml nízkotučný jogurt, 1x 250 g nízkotučný tvaroh a balíček želatíny. Želatínu pripravíme podľa návodu, všetko ostatné zmiešať dokopy a nakoniec primiešať želatínu. Dáme do tortovej formy a necháme v chladničke stuhnúť. Dobrú chuť. 🙂
@miacrystal dakujem pekne za info 🙂 Ja jem vlastne podobne len mi to lezie hore krkom...fuha a to este len den a pol...
mnaaam zenicky prave som dopila jeden fajnovy shake...neviem ci to tu uz niekto pisal,ale hodim to tu a je to podla mna vhodne v kazdej faze....takze : nizk.tvaroh a jogurt vymiesame v mixery, pridavame mliecko podla pozadovanej hustoty, umele sladidlo, kakao ( alebo skoricu, vanilku, jahodove sladidlo....podla chutia) ja som dala aj 2ČL suš.mlieka....cele to poriadne rozmixujeme a chutny shake je na svete....prave som to dopila a mala som to namiesto vecere....idem puknut 😀
ahojte. takže ja dnes poctivo druhý deň v prvej fáze 😎 zatiaľ od hladu nezúfam 😀 baby potrebujem radu. v druhej fáze môžem s bielkovinami kombinovať zeleninu ... ale čo ovocie? ☹ nikdy??? ☹
@matchgame ahoj, ovocie až v tretej fáze 😒 inak, aj ja som dnes druhý deň na diete 🙂
baby, môže sa hydinová tlačenka?
@miacrystal ahoj mozes dat presny recept na tu cokoladu?diiik 🙂
@alen24 jasne tu je aj s obrazkom 🙂
Biela čokoláda - 1., 2. a 3.fáza
POTREBUJEME :
*150 g nízkotučného sušeného mlieka
*12 lyžíc nízkotučného mlieka
*vanilkovú arómu
*sladidlo (stévia,xylitol,umelé sladidlo)
POSTUP :
1. Najskôr zamiešame mlieko so sušeným mliekom, potom pridáme vanilku a sladidlo.
2. Dobre premiešanú hmotu vylejeme do nádoby, najlepšie silikónovej a dáme stuhnúť do chladničky.
3. Po stuhnutí nakrájame.
@miacrystal ďakujem zajtra skusim 🙂...

Ahojte ak by mal niekto záujem tak mi ostalo jedno vrecko neotvorených ovsených otrúb z DM len neviem koľko stáli tak ak by ste mali záujem tak sa mi ozvite a navrhnite si cenu 🙂 pekný večer a nech vám idú kilečká iba dole 🙂)