icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

miacrystal
28. aug 2012

@alen24 za malo-vyskusaj neolutujes 😀 ... mozem sa opytat v ktorej si faze?

harmi
28. aug 2012

Ahojte dukanky. Dakujem, ja som zacinala na velkej vahe 88,8kg pri 164cm. Dnes rano som mala 66,7kg. 😵 takze -22,1kg. Drzim ju od 17.4. Najprv cca dva a pol mesiaca bez jedineho prehresku a potom nejake boli na dovolenke, na oslave atd, neradim nikomu ani raz porusit lebo je to zacarovany kruh a budete porusovat casto az mozno skoncite. Pri dukanovi je vyhoda ze sa moze jest do sytosti a jazde jedlo sa da pretvorit na dukan jedlo. Teraz mimto ide uz pomalsie kedze som porusovala ale zas idem tyzden prisne a pohlo sa to super. Chcem mat pod 60kg. Okolie je jasne prekvapene a hovoria ze som super uz teraz ako som a nemusim pokracovat ale ja chcem, predsa ta postava v plavkach vyzera inak ako oblecena. Drzim vsetkym palce aby vam to islo aspon ako mne. Da sa to, som toho prikladom lebo u mna vsetky diety dosial krachli. Az sposob dukan stravovania mi pomohol. A ked niekto hani tuto dietu tak nech sa pozrie do svojho taniera, urcite jem zdravsie ako kedykolvek predtym. A dolezite je dodrzat vsetky 4fazy. Moja mamina schudla za 6 tyzdnov z 70,5 na 58 kg. Ide to v kazdom veku. Drzim palce dukanky 😵

vancouver
29. aug 2012

@miacrystal
Pacila sa mi tvoja biela cokoladka.Tak som si ju hned dnes urobila.Len neviem preco mi vysla nejaka horka.Dala som tam steviu a vanilku.Mozno to bolo tou vanilkou.Nevies poradit preco sa to stalo?Mieko praskove bolo bez tuku.tak naozaj neviem. 🤐 Vdaka. 🙂

vancouver
29. aug 2012

@zuzu188
Dnes som prvy krat zacala cvicit Jillian.No nazdar,ja uz cvicim od roku 2003 kazdy den hodinu/ mala som operovane rameno a po operacii zamrzlo,tak preto/,ale akosi mi neide to poskakovanie.Nebola som spotena,ale proste som to citila v klboch.Tak neviem,ci to prejde,alebo ako.No a tym,ze stale cvicim,som schudla len 6 kg./ No a to ovocie tiez.Hovorim si,ze sezona cucoriedok sa konci,tak uz bude dobre a pojdem znova na ostro.Podla uja Dukana som mala byt od 16.jula v 3 faze a to nic!!! ☹ ☹ Stale sa motam v 2.faze a asi by som sa mala vratit do prvej. 😒 😒

elka74
29. aug 2012

@harmi tak toto je pre mna ohromná motivácia. tiež som sa snažila všelijako zbaviť sa kíl. nedarilo sa mi to. teraz som rada, že mi to ide. jem kolko mi chutí a aj tak mám každé ráno na váhe o niečo menej. aj cvičíš nejako?

alen24
29. aug 2012

@miacrystal v 2 faze a od zajtra idem do tretej...ja som uz v 2 faze dlho a ide mi to pomalsie ale dufam ze istejsie... 😀

alen24
29. aug 2012

@harmi ako fakt si super schudla...a mas pravdu je to zacarovany kruh s prehreskami..tiez som prve mesiace dodrziavala pekne a potom sem tam nieco co sa nesmie a uz sa z tych prehreskov nemozem vymotat stale nieco male denne musim zozrat 😒

miacrystal
29. aug 2012

ahojte kočeny.....takze dnes rano vaha -400 (72,4kg), tak sa vytesujem,ale vcera som si aj trosku zamakala, pretoze som bola hrat squash na hodinku a spotena som bola ako prasa 😀 ..... chcela by som vas skusenejsie dukanky poprosit o jednu radu. Vcera som mala posledny piaty den prvej fazy a dnes by som teoreticky mala zacat druhu, ale nakolko ideme teraz v sobotu na svadbu rozhodla som si prvu fazu predlzit este o jeden (dnesny) den. Toto moje rozhodnutie je na zaklade toho, ze ak by som dnes presla do druhej fazy a striedala 1/1, tak v sobotu by mi vysiel bielkovinovy den a to by bolo na svadbe tazsie ustrazit ako ked budem mat BZ den....no ale moja otazka znie ci to mozem takto predlzovat a ci to nevadi, ze budem mat tu 1.F vlastne 6 dni?? Dakujem za rady 😲 (Ako dobre, ze vas mam 😉 )

@vancouver neviem ti povedat, lebo ja tam ani sladidlo nedavam nakolko to praskove obsahuje vela sacharidov a je to pre mna dost sladke, takze ja len mixujem mlieko so susenym a nic viac 🙂 .... ale moze to byt podla mna skor z tej stevie, nie?? ja ju nepouzivam,ale prvykrat ked som to robila aj ja som davala vanilku a nebolo to horke....tak mi je to luto, ze sa to nepodarilo ☹

alen24
29. aug 2012

Dievcence dnes je presne 7 mesiacov DD 🙂 ...schudla som 15 kg..z vahy 78kg som stastna 😀 ...aj ked to uz ide s prehreskami pomaly ale ide...idem od zajtra do 3 fazy aj ked mi treba este aspon 3-5 kg schudnut tak dufam ze ked si dam do tyzdna aj 2-3 dni bielkov.tak ich este schudnem...aj ked tie kg co som schudla je uz pre mna velky uspech lebo konecne po 6 rokoch sa mi podarilo schudnut z velkosti 42 na velkost 36-38 moju velkost co som niekedy mala 😀
tak a v cm : hrudnik -9 cm,pas -16cm,brucho -15 cm,boky -14cm,stehno -9 cm.... 😉

elka74
29. aug 2012

@miacrystal podla mna by to nemalo vadiť.

alen24
29. aug 2012

@miacrystal nemyslim si ze 1 den predlzenia 1 f.nevadi...ale mohla by si skusit aj tak ze dnes pojdes do 2 f.a pocas tyzdna si das dva dni biel.aby ti sobota vysla BZ...ved uz ako chces 🙂

elka74
29. aug 2012

@alen24 gratulujem 🙂 a tíško závidím 😀 😀

alen24
29. aug 2012

oprava 😉 ...chcela som napisat ze nevadi ked si predl.1 den 😀

alen24
29. aug 2012

@elka74 ďakujem.. neboj .ty budes o chvilu mat tie kg dole ..mne to slo pomaly ale som rada ze slo 😉

miacrystal
29. aug 2012

@alen24 dakujem za radu,ale prosim este o jedno vysvetlenie, uz ked ta tu mam....ja velmi nerozumiem tym striedaniam....to si mozem zvolit, ze ako budem striedat? ci budem striedat 1/1 alebo 2/2 to je jedno?? ale kedy to je ucinnejsie? lebo v knihe pise striedanie 1/1 alebo 5/5....ako je to lepsie striedat?? nerozumiem tomu striedaniu ☹ pomoooc
@elka74 dakujem

alen24
29. aug 2012

@miacrystal niekedy pisal dukan striedat 5/5 ale bolo to tazke vydrzat tak teraz pise 1/1 ..ale ja si to menim ako mne vyhovuje niekedy si dam aj 2-3 dni B a potom zase 1 den BZ a zase striedam 1/1...myslim si ze na kazdeho to inac vplyva to chudnutie niekto schudne viac niekto menej ...dolezite je co som aj sama na sebe spozorovala :pit denne 1,5-2 l vody,jest pravidelne 5 krat do dna a nejest nepovolene potraviny...normalne vidim ze ked jem menej nechudnem tak ako ked jem 5 krat pravidelne..a tiez ked pijem menej aj vaha mi ide pomalsie dole

alen24
29. aug 2012

@miacrystal mna tato dieta naucila jest pravidelne a zdravo..a naucila ma pitny rezim ..a tak mi sla dole aj ta prekliata celulitida..mam jej tak o 80% menej 😀

ejuskaaa
29. aug 2012

ahojteeeeeee len tak rychlo som nakukla..) @miacrystal ja som prvu fazu drzala 1O dni to je maximum takze si to predlz a na svadbe si to uzi:.)))))))inak vyborne receptiky davas,vsetko poskusam len mi chute robis..🙂)popravde este som nepozerala tu silikonovu formu nedostala som sa do obchodu:.)a presne ako vravis treba jest vela bars kedy..))niekto si mysli zeradsej bude jest menej ze ytm spravi lepsie ale spravi horsie,si prikladna dukanka:.)))))))a najosvedcenejsie je stirdanie den bielkoviny,den zeleninovobielkovinovy:.)ale moja mamina napr.ma za sebou 3 dni take 3 take a aj chudne pomalsie ale chudne..)),to ako si kazdy urci,mne naj vyhovuje stiredat tie dni,max ze dva dva..pekne TI to ide dole..))a mas pravdu co pises u mna to bolo za mesiac katastrofalne malo, a takmer som to vzdala,aj ked vaha stala ludia vraveli ze som trosku schudla,islo mi asi z cm skor tak som pokracovala..)vcera inak nechtiac prehresky,dnes budu zas ideme k svokre na obed ale od zajtra pevny rezim 😀 tak majte sa zatial dukanecky a davajte dobre recepty hlavne dake na sladko,mam pred menzesom 😀

ejuskaaa
29. aug 2012

@tosijo ten recept co si dala na jogurtovotvraohovu tortu chcem sa opytat olko to musimbyt v chladnicke,stuhne to? a ten 5OO ml jogurt ma byt biely ci tiez ovocny?dakujem..))

zuzu188
29. aug 2012

@vancouver ja som v nej mala byť od 19. augusta..dukanku už skoro mesiac nedržím a mám naviac iba 1 kg 🙂..teraz makám na sebe s Jillian...a môžeš také cviky,keď máš operované rameno?

zz134
29. aug 2012

@harmi Ahoj si uzasna! Tolko kil dole! Ja som so seba zufala! som 5 den v 1. faze a zatial necele 2kg dole...to je strasne malo! Ked citam kolko ste pochudli a ja nic :( Poctivo ju dodrziavam, ziadne prehresky tak neviem :(((
som demotivovanaaaaa

zz134
29. aug 2012

@tosijo ale to sa asi moze az v 3.faze...ta torticka, ze?

zz134
29. aug 2012

dievcata namotivujte ma pls...som 5.den v prvej faze a za 4dni som zo 71.1 zliezla iba na 69,3...zalostne malo....mam si predlzit prvu fazu? preco tak malo...jem iba povolene veci ...:(((vela pijem. Ja neviem

harmi
29. aug 2012

@elka74 nie necvicim, iba chodim na rychlu chodzu ked stiham ako dukan doporucuje 🙂 a velmi ma to bavi. dobru hudbu do usi a na hradzu rezkym krokom , super. 🙂

@miacrystal ja som striedala 2/2 tak mi to vyhovovalo lebo som si vzdy na 2dni navarila. je to na tebe ako ti to vyhovuje.

@zz134 ty mas za 5dni 2kg dole a si nestastna?? neblazni ved niekto nedal ani cele kilo. chces aby ti vsetky vlasy vypadali a pokaslal sa ti cyklus? ved ti to ide perfektne. az dost by som povedala. neda sa kazdy den dat kilo dole. to ani nieje zdrave. vydrz pekne , vsetko rob ako dukan ma urcene a urcite krasne schudnes. z akych kil ides dole pri akej vyske?

22janulienka22
29. aug 2012

Čaute baby, ja som dnes v diete prvej fázy tretí deň a váha mi zošla o 2,4kg, nie je to príliš? jem podľa jedálneho lístka

alen24
29. aug 2012

@zz134 ja som tiez v 1 f.neschudla vela...ved schudnes v 2 f....kazdy chudne inac ,kazde telo je ine a inac sa sprava pri diete 😉

alen24
29. aug 2012

@zz134 tu mozes od 1 f.

alen24
29. aug 2012

@zuzu188 ty uz nedrzis DD?som to nejak nepostrehla 😀

alen24
29. aug 2012

no zienky ..ja mam pocit ze som tu najdlhsie 😀 ...a mna to stale neomrzelo 🙂

22janulienka22
29. aug 2012

@vancouver ja som tú čokoládu tiež robila včera a bola horká, neviem čím to bolo, ale myslím, že tou vanielkou...tak som tam pridala viac sušeného mlieka a dala som to zjesť mamželovi, lebo som nevedela odhadnúť, koľko toho môžem... 😒