Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@22janulienka22 nie je to vela....v knihe sa pise, ze v prvej faze je optimalne chudnutie od 1-3 kg a pri vacsej vahe moze zist dole az do 5 kg (ale spominal, ze tych 5 plati vacsinou pre muzov 🙂 )....mozem sa opytat z akej vahy ides dole?? a tiez si si sladila tu coko steviou, ci len vanilkou?? neide mi to do hlavy ako to mozete mat horke.... 😖
baby akurat som si robila milk shake a tak rozmyslam, ze vlastne ako je to s tym kakaom? kolko sa moze, ci je to jedno?? lebo na tom mojom napr. ani nie je tabulka s hodnotami a namiesto toho len uvadzaju, ze je to kakaovy prasok so znizenym obsahom tuku....
@ejuskaaa ahoj, ten 500ml jogurt je biely. ja som to nedala do tortovej formy, ale naliala som si to do kelímkov, čo som spotrebovala na tortu - do kelímku od tvarohu, jogurtov... stuhlo mi. ale ja som to ochutnala hned za čerstva ako som to tam naliala a chutilo mi to aj tak.
@zz134 ta tortička sa môže od 1f.
ahojte babulky ja vas troska zanedbavam,kedze som aj porusila mierne dietu ☹ takze budem pokracovat dalej v nej pekne a mam plus 1,5 kila ☹
@miacrystal
Dakujem za odpoved.Skusim tu cokoladku urobit inac.Jedna kocka na druhom fore tiez napisala,ze jej to vyslo horke,tak ze ju urobila s kakaom.Skusim jednu polovicu davky urobit bez stevie a druhu s kakaom a steviou.No a uvidim rozdiel.Treba experimentovat.Ahoj. 😉 🙂
@zuzu188
Tak da sa povedat,ze si vlastne uz vo 4 faze.Ale ako si uz prv napisala,ze si sem tam prisposobujes recepty DD.Ci uz nie?No to moje operovane rameno je lepsie ,ako to neoperovane.No a dnes rano som vstala a bolel ma trochu chrbat.Asi vynecham cviky,ktore dopadaju na chrbticu. Inac mi to cvicenie nerobi nijaky problem.Tak si to prisposobim. 😉 A Ty este stale cvicis prvu cast? /Caka skola co?/ Ahoj babulka. 🙂 🙂 🙂 Drzim Ti prsty. 😵
@22janulienka22 ahaaa 😲 ja som sa totiž o tom ovocí nikde nedočítala. takže dnes máme spolu tretí deň 😎 joj, už sa teším na druhú fázu 🙂
baby tak som urobila nutelu je mnam! a vyrabam tu bielu cokoladu - to aj stuhne v chladnicke? netvari sa to tak....
@miacrystal oka, lebo sa mi to zdalo dosť, normálne som bola z toho nervozna 🙂 knihu nemám, takže čerpám len z internetovej stránky...idem z 90kg, hrôza...najradšej by som dosiahla svojich 60kg, uvidíme, či sa mi to podarí...a ako si na tom ty?
@miacrystal a sladila som aj aj...šla som podľa receptu
baby mam problem ( a mozno je to normalne neviem), ale cely den ma prehana a citim vsetko v zaludku (ako pracuje)....mali ste to aj vy??? 😕
@zz134 mozes tu hodit ako si robila tu nutelu?? dakujeem 🙂
@matchgame ja veru tiež, ale ešte viac na tretiu 🙂 a ako ti to zatial ide?
@22janulienka22 no dne vlastne tretí deň 1F. snažím sa dodržiavať, aj keď dnes nejaká mandľa v čokoláde bola 😔 zatiaľ mám kilo dole. a ty ako?
@matchgame
Uz sa ma to raz pytala tosijo,ale nemohla som jej odpovedat,lebo som to nemohla najst.Bolo to na stranke dukanova dieta.Bolo to anglicky,lebo ma dost dlho este otravovali,ze ci sa nechcem pridat.No a bolo to drahe,nieco okolo 160 libier.
Ja ked som zacala a pytala si radu,tak som mala 89.4 kg. Napisali mi,ze mam schudnut na minimalne 72 kg/ 😀 😀 😀 /pri vyske 167 cm.Zacinala som koncom marca a v 3 faze som teda mala byt 16.jula.Zatial je to nie bohvieco,6 kg,ale netrapim sa,lebo jem ovocie,co sa pr DD nema,tak je to dobre.No a okrem toho ja cvicim denne 1 hodinu uz asi 9 rokov a tak mne to ide pomaly.No neda sa nic robit.Musim si dat pozor na to ovocie.Ale ked ja milujem ceresnicky a cucoriedky. 🙂 🙂 🙂 Zdravim Ta,neboj sa schudnes. 😵 Ale skusim to este pohladat na google. 🙂
@miacrystal tu je: Nutela: 1 lyžicu sušeného nízkotučného mlieka
*1 lyžicu kakaa bez cukru
*trochu nízkotučného mlieka
spolu vymiesat a ak treba pridat aj sladidlo. Ja som si urobila hned 3 davky dala do pohara a do chladnicky nech mam po ruke ...a vecera bola : palacinky+nutela -no mnam!
@matchgame ja som mala dnes ráno o 2,4kg menej, takže mi to celkom ide...a koľko chceš byť v prvej fáze?
@matchgame kuk sem, tu si vypocitas BMI
http://www.dukanovadieta.com/bmi-vypocet-hmotno...
@zz134 mnaaaaaam to je suuuper napad aj s tou palacinkou....zajtra si to urobim na obed....dakujem velmi pekne je to super tip 😀
@miacrystal
Pozri sa na google na stranke dukanova dieta www.mojadieta.sk ,tam je odpoved na problemy s hnackou pri DD.Moze to robit intolerancia mliecneho cukru.Ale precitaj si to.Je to tam podrobnejsie.Zdravim Ta. 🙂

@zz134 ja som tiež za prvú fázu schudla len 1,8kg ale nemyslím si, že to je málo. bodajby to takto šlo dolu stále a do Vianoc je zo mna kočka. 😉 . neboj pojde nám to dobre.