Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Ahojte dukanky. Dakujem, ja som zacinala na velkej vahe 88,8kg pri 164cm. Dnes rano som mala 66,7kg. 😵 takze -22,1kg. Drzim ju od 17.4. Najprv cca dva a pol mesiaca bez jedineho prehresku a potom nejake boli na dovolenke, na oslave atd, neradim nikomu ani raz porusit lebo je to zacarovany kruh a budete porusovat casto az mozno skoncite. Pri dukanovi je vyhoda ze sa moze jest do sytosti a jazde jedlo sa da pretvorit na dukan jedlo. Teraz mimto ide uz pomalsie kedze som porusovala ale zas idem tyzden prisne a pohlo sa to super. Chcem mat pod 60kg. Okolie je jasne prekvapene a hovoria ze som super uz teraz ako som a nemusim pokracovat ale ja chcem, predsa ta postava v plavkach vyzera inak ako oblecena. Drzim vsetkym palce aby vam to islo aspon ako mne. Da sa to, som toho prikladom lebo u mna vsetky diety dosial krachli. Az sposob dukan stravovania mi pomohol. A ked niekto hani tuto dietu tak nech sa pozrie do svojho taniera, urcite jem zdravsie ako kedykolvek predtym. A dolezite je dodrzat vsetky 4fazy. Moja mamina schudla za 6 tyzdnov z 70,5 na 58 kg. Ide to v kazdom veku. Drzim palce dukanky 😵
@miacrystal
Pacila sa mi tvoja biela cokoladka.Tak som si ju hned dnes urobila.Len neviem preco mi vysla nejaka horka.Dala som tam steviu a vanilku.Mozno to bolo tou vanilkou.Nevies poradit preco sa to stalo?Mieko praskove bolo bez tuku.tak naozaj neviem. 🤐 Vdaka. 🙂
@zuzu188
Dnes som prvy krat zacala cvicit Jillian.No nazdar,ja uz cvicim od roku 2003 kazdy den hodinu/ mala som operovane rameno a po operacii zamrzlo,tak preto/,ale akosi mi neide to poskakovanie.Nebola som spotena,ale proste som to citila v klboch.Tak neviem,ci to prejde,alebo ako.No a tym,ze stale cvicim,som schudla len 6 kg./ No a to ovocie tiez.Hovorim si,ze sezona cucoriedok sa konci,tak uz bude dobre a pojdem znova na ostro.Podla uja Dukana som mala byt od 16.jula v 3 faze a to nic!!! ☹ ☹ Stale sa motam v 2.faze a asi by som sa mala vratit do prvej. 😒 😒
@miacrystal v 2 faze a od zajtra idem do tretej...ja som uz v 2 faze dlho a ide mi to pomalsie ale dufam ze istejsie... 😀
ahojte kočeny.....takze dnes rano vaha -400 (72,4kg), tak sa vytesujem,ale vcera som si aj trosku zamakala, pretoze som bola hrat squash na hodinku a spotena som bola ako prasa 😀 ..... chcela by som vas skusenejsie dukanky poprosit o jednu radu. Vcera som mala posledny piaty den prvej fazy a dnes by som teoreticky mala zacat druhu, ale nakolko ideme teraz v sobotu na svadbu rozhodla som si prvu fazu predlzit este o jeden (dnesny) den. Toto moje rozhodnutie je na zaklade toho, ze ak by som dnes presla do druhej fazy a striedala 1/1, tak v sobotu by mi vysiel bielkovinovy den a to by bolo na svadbe tazsie ustrazit ako ked budem mat BZ den....no ale moja otazka znie ci to mozem takto predlzovat a ci to nevadi, ze budem mat tu 1.F vlastne 6 dni?? Dakujem za rady 😲 (Ako dobre, ze vas mam 😉 )
@vancouver neviem ti povedat, lebo ja tam ani sladidlo nedavam nakolko to praskove obsahuje vela sacharidov a je to pre mna dost sladke, takze ja len mixujem mlieko so susenym a nic viac 🙂 .... ale moze to byt podla mna skor z tej stevie, nie?? ja ju nepouzivam,ale prvykrat ked som to robila aj ja som davala vanilku a nebolo to horke....tak mi je to luto, ze sa to nepodarilo ☹
Dievcence dnes je presne 7 mesiacov DD 🙂 ...schudla som 15 kg..z vahy 78kg som stastna 😀 ...aj ked to uz ide s prehreskami pomaly ale ide...idem od zajtra do 3 fazy aj ked mi treba este aspon 3-5 kg schudnut tak dufam ze ked si dam do tyzdna aj 2-3 dni bielkov.tak ich este schudnem...aj ked tie kg co som schudla je uz pre mna velky uspech lebo konecne po 6 rokoch sa mi podarilo schudnut z velkosti 42 na velkost 36-38 moju velkost co som niekedy mala 😀
tak a v cm : hrudnik -9 cm,pas -16cm,brucho -15 cm,boky -14cm,stehno -9 cm.... 😉
@miacrystal podla mna by to nemalo vadiť.
@miacrystal nemyslim si ze 1 den predlzenia 1 f.nevadi...ale mohla by si skusit aj tak ze dnes pojdes do 2 f.a pocas tyzdna si das dva dni biel.aby ti sobota vysla BZ...ved uz ako chces 🙂
oprava 😉 ...chcela som napisat ze nevadi ked si predl.1 den 😀
@alen24 dakujem za radu,ale prosim este o jedno vysvetlenie, uz ked ta tu mam....ja velmi nerozumiem tym striedaniam....to si mozem zvolit, ze ako budem striedat? ci budem striedat 1/1 alebo 2/2 to je jedno?? ale kedy to je ucinnejsie? lebo v knihe pise striedanie 1/1 alebo 5/5....ako je to lepsie striedat?? nerozumiem tomu striedaniu ☹ pomoooc
@elka74 dakujem
@miacrystal niekedy pisal dukan striedat 5/5 ale bolo to tazke vydrzat tak teraz pise 1/1 ..ale ja si to menim ako mne vyhovuje niekedy si dam aj 2-3 dni B a potom zase 1 den BZ a zase striedam 1/1...myslim si ze na kazdeho to inac vplyva to chudnutie niekto schudne viac niekto menej ...dolezite je co som aj sama na sebe spozorovala :pit denne 1,5-2 l vody,jest pravidelne 5 krat do dna a nejest nepovolene potraviny...normalne vidim ze ked jem menej nechudnem tak ako ked jem 5 krat pravidelne..a tiez ked pijem menej aj vaha mi ide pomalsie dole
@miacrystal mna tato dieta naucila jest pravidelne a zdravo..a naucila ma pitny rezim ..a tak mi sla dole aj ta prekliata celulitida..mam jej tak o 80% menej 😀
ahojteeeeeee len tak rychlo som nakukla..) @miacrystal ja som prvu fazu drzala 1O dni to je maximum takze si to predlz a na svadbe si to uzi:.)))))))inak vyborne receptiky davas,vsetko poskusam len mi chute robis..🙂)popravde este som nepozerala tu silikonovu formu nedostala som sa do obchodu:.)a presne ako vravis treba jest vela bars kedy..))niekto si mysli zeradsej bude jest menej ze ytm spravi lepsie ale spravi horsie,si prikladna dukanka:.)))))))a najosvedcenejsie je stirdanie den bielkoviny,den zeleninovobielkovinovy:.)ale moja mamina napr.ma za sebou 3 dni take 3 take a aj chudne pomalsie ale chudne..)),to ako si kazdy urci,mne naj vyhovuje stiredat tie dni,max ze dva dva..pekne TI to ide dole..))a mas pravdu co pises u mna to bolo za mesiac katastrofalne malo, a takmer som to vzdala,aj ked vaha stala ludia vraveli ze som trosku schudla,islo mi asi z cm skor tak som pokracovala..)vcera inak nechtiac prehresky,dnes budu zas ideme k svokre na obed ale od zajtra pevny rezim 😀 tak majte sa zatial dukanecky a davajte dobre recepty hlavne dake na sladko,mam pred menzesom 😀
dievcata namotivujte ma pls...som 5.den v prvej faze a za 4dni som zo 71.1 zliezla iba na 69,3...zalostne malo....mam si predlzit prvu fazu? preco tak malo...jem iba povolene veci ...:(((vela pijem. Ja neviem
@elka74 nie necvicim, iba chodim na rychlu chodzu ked stiham ako dukan doporucuje 🙂 a velmi ma to bavi. dobru hudbu do usi a na hradzu rezkym krokom , super. 🙂
@miacrystal ja som striedala 2/2 tak mi to vyhovovalo lebo som si vzdy na 2dni navarila. je to na tebe ako ti to vyhovuje.
@zz134 ty mas za 5dni 2kg dole a si nestastna?? neblazni ved niekto nedal ani cele kilo. chces aby ti vsetky vlasy vypadali a pokaslal sa ti cyklus? ved ti to ide perfektne. az dost by som povedala. neda sa kazdy den dat kilo dole. to ani nieje zdrave. vydrz pekne , vsetko rob ako dukan ma urcene a urcite krasne schudnes. z akych kil ides dole pri akej vyske?
Čaute baby, ja som dnes v diete prvej fázy tretí deň a váha mi zošla o 2,4kg, nie je to príliš? jem podľa jedálneho lístka
no zienky ..ja mam pocit ze som tu najdlhsie 😀 ...a mna to stale neomrzelo 🙂
@vancouver ja som tú čokoládu tiež robila včera a bola horká, neviem čím to bolo, ale myslím, že tou vanielkou...tak som tam pridala viac sušeného mlieka a dala som to zjesť mamželovi, lebo som nevedela odhadnúť, koľko toho môžem... 😒

@alen24 za malo-vyskusaj neolutujes 😀 ... mozem sa opytat v ktorej si faze?