icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

harmi
29. aug 2012

@zz134 to nieje vela 10kil, to das , uvidis. ide ti to pekne. drzim palce. a ta biela cokolada nestuhne. to davam do silikonovych formiciek na lad a do mrazaku a potom vyberam a cmulam 😅

a ta cokolada neviem ako mohla vyjst horka. skuste ochutnat ciste susene mlieko ci nieje slane. lebo bola v obchodoch chybna varka suseneho mlieka a niekde ho este stale maju. a ked pridate kakao tak to skor bude horke od neho.

miacrystal
29. aug 2012

http://www.dukandiet.co.uk/

@vancouver
@matchgame
@zz134 baby tu je ten link,ale je to anglicky a treba kliknut na tu zelenu tabulku vpravo(kde je velkym GO 😀 ) ... ja som oprasila svoju anglictinu a v pohode mi to vypocitalo vsetko co malo... 🙂 tak vela zdaru 😉

miacrystal
29. aug 2012

@vancouver a dakujem za link uz som si to precitala....uvidim ako bude zajtra ked pridam zeleninu... 🙂

zz134
29. aug 2012

@harmi jaj dufam ze mas pravu 🙂

vancouver
29. aug 2012

@miacrystal
😉 🙂 😀 no vidis a pocvicis sa v anglictine. 🙂 🙂 Neber to ako ironiu prosim. 🙂

vancouver
29. aug 2012

@miacrystal
Tak som sa na to pozrela a je to tam.Dakujem,ale uz neidem skusat nic,lebo mi potom stale vypisovali a aj tak som to nedodrzala.Tak ak chcem schudnut do vahy,co mi predpisali,tak musim zaciat odznova. Nuz co narobim. 😒 🙂

miacrystal
30. aug 2012

no kocky dnes ma vaha nepotesila....vcera som mala posledny de 1.F a dnes rano na vahe +700 g a to som este ani zeleninu nemala-dnes by som mala ist do 2.F , tak uvidime ako to pojde dalej...

alen24
30. aug 2012

@miacrystal cokolada odskusana...uzasna. 🙂 dik za receptik...ked budem mat chut na nieco sladke hned robim tuto cokoladu je fakt super aj bez sladidla

alen24
30. aug 2012

@miacrystal vaha ide niekedy hore dole zalezi ci si bola na vecku a tak..🙂

elka74
30. aug 2012

@miacrystal to bude asi preto, že ti chýba vláknina. ja som mala v 1. fáze problém s pachom acetonu v dychu a tiež som mala problém ísť na wc-ko, ale ked som pridala zeleninu, tak sa to upravilo. 🙂 🙂

zz134
30. aug 2012

baby ja dnes rano 68,7 kg cize 2,4kg dole🙂

tosijo
30. aug 2012

ja som mala včera 3týždne DD a na váhe mám zatiaľ -3.8kg

a pridávam aj nejaké receptíky:
Moravske kolace/cca 20ks/
6 vajec, 18 PL susene mlieko, 6PL maizeny, 6CL PDP, sladidlo. Zmiesat, lyzicou ukladat na papier na pecenie, do stredu urobit jamku, do nej osladeny tvaroh a goji dzem. 15 min.200°C

Rezniky v omacke:
kuracie prsicka obalime v otrubach, vo vajci, znovu v otrubach, osmazime z obidvoch stran na panvici, aby sa zatiahli, vlozime do janskej misy, zalejeme 2 dl vody v ktorej sme rozmiesali 2PL horcice, 2 PL kecupu, sojovu omacku, koreniny podla chuti a upecieme cca 15/20 min.zakryte.

Tuniaková nátierka
1 odtučnený tvaroh, 1 konzervu tuniaka vo vlastnej šťave, 1 cibuľu, 1 vajíčko na tvrdo, soľ, korenie, trochu horčice a kečup bez cukru
Cibuľu a vajíčko na drobno nakrájame a všetky suroviny spolu vymiešame. Dochutíme.

elka74
30. aug 2012

ja dnes +100g, nevadí.. ide sa dalej 😉 takže zatial -2,2kg 🙂

22janulienka22
30. aug 2012

a ja zasa ani deko...váha ostala taká istá ako včera ráno....

zz134
30. aug 2012

@miacrystal mozno zadrziavas vodu...teraz citam dukana a ten tam o tom dost pise...nic, pekne pokracuj a uvidi sa ...

zz134
30. aug 2012

Baby vcera vecer som cvicila podla tej Jillian a celkom som sa zapotila 🙂 mate uz aj vysledky tie co to cvicite dlhsie?

tosijo
30. aug 2012

ja dnes váha rovnako ako včera, a to sme boli večer na grilovačke, dobre som sa napraskala mäsa - mala som B den. tak som rada, že vaha postala a nestúpla 😉

vancouver
30. aug 2012

@alen24
Mohla by si sa pozriet ,ked si robila tu cokoladku,kolko % soli ma to susene mlieko,ktore si pouzila?Ja som pozerala ne to,co som kupila a ze 8 % soli.Lebo mi cokolada vysla horka.Tak neviem,ci je to zo stevie,alebo z toho mlieka.A to som kupila to najlepsie,ktore tu predavaju/carnation/.No vidis ,potom drz dietu.Tlacim do seba sol . 😖 Dakujem za odpoved. 🙂 🙂

ejuskaaa
30. aug 2012

AHojte @miacrystal este ta prehana?to si len telo zvyka na ine,takto reaguje,ja som zas zapasila so zapchou som vyskusala vsetky lekarske aj domace prehanadla a nic..potm to same dolso ale fakrta z po mesiaci mozno aj preto som tak malo chudla ze som nechodila na vecko..baby ja mam pred kramami zeme vsetko co nezere mna,ten PMS je otrasny cloveku je vtedy jedno ze sa trapi 2 mesiace s dietou a da si hoc co:.))))))))ale neda sa to ovladat vsak poznate..!aj sa bojim zajtra na vahu postavit..jaj vy vseliaky recepriky davate a nikdy si nic neviem sladke spravit lebo stokrat za den som v potrwvinach ale susene mlieko vzdy zabudnem..mam chut na tu nutelui co pisete 😝

alen24
30. aug 2012

@vancouver rada by som pozrela,ale mam to sus.mlieko presypane v nadobke aby sa mi lepsie naberalo a papier vyhodeny... 😒

matchgame
30. aug 2012

@22janulienka22 waw, tak to je super! ja som v prvej fáze od pondelka, takže rozmýšľam, že zajtra by som možno prešla do druhej. môj cieľ je 10-11kg dolu 😖

matchgame
30. aug 2012

@miacrystal super! ďakujem! už aj počítam 😀

matchgame
30. aug 2012

@zz134 ďakujeeeem 😀

ninimini
30. aug 2012

@alen24 ty ešte nie si v ciely ja sa pridám po operácii ked už budem na tom dobre teraz sa to nedá lebo som s toho dost nervozna tak jem čo sa dá a hlavne čo je najhoršie u mna depresia = prejedanie tak potom stým chcem seknút úplne kúpit si šat č.36-38 a snažit sa aby som ich na seba raz navliekla.))

elka74
31. aug 2012

ahojte. tak dnes sa váha nepohla ani hore ani dole našťastie. včera som si robila konečne čokoládku aj ja. je perfektná a konečne som zahnala chuť na sladké. včera ma dokonca deti pochválili, že je to už na mne aj vidieť ako mi šli kilá dolu. mne sa nezdá ale tak dobre mi to padlo.. 😉
snažím sa držať bez prehreškov ale je to o hubu, lebo musím variť také dobroty pre rodinu a sebe osobitne. ale tak veľmi by som to chcela dokázať. tak dúfam, že to zvládnem a bude zo mna opäť človek 😀

alen24
31. aug 2012

@ninimini no veru ze niesom...stale ta vaha skace hore dole...tie prehresky 😒 ...ale idem na to zase z ostra bez prehreskov nech tie kg idu dole cim skor ...drzim ti palce velmi velmi nech operacia dopadne dobre aby si bola cim skor fit 😉

alen24
31. aug 2012

@miacrystal skusala so tiez ten vypocet tak 29.10.2012 by som mala byt v cieli 😀 ...tak to by som rada 🙂

22janulienka22
31. aug 2012

@matchgame ja chcem dať dole raz toľko ako ty...takže ostávam asi v prvej fáze aj celých 10. dní....a si spokojná, ako ti idú kilá dole? mne včera ani deko, ale dnes bolo dole 900g 🙂

matchgame
31. aug 2012

@22janulienka22 no mám dve kilá dolu a dnes som už v 2F. teraz to už asi pôjde oveľa pomalšie ☹ ale zatiaľ som rada 🙂

ninimini
31. aug 2012

@penelope111 ty sa už pomaličky vrátiš a ja ešte ani zbalené nemám🙂) dúfam že si sa mala super 🙂) po operácii sa sem pridám 🙂) ak tu budeš budem rada je tu kopec nových báb tak tu bude veselo🙂)