icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

miskadusko
5. apr 2012

@happysmile hej, máš pravdu- som sa pomýlila sa mi tieto dve krabičky mýlia, potvory jedny... 🙂

happysmile
5. apr 2012

@miskadusko Miska to je v pohode 😀 ty si to mozes dovolit. ty by si schudla aj keby si jedla len zemiakovy skrob 😀 😀 😀 alebo kila cokolady 😉 🙂 ako ti ide 3faza? ja sa do nej dostanem asi az na konci aprila ☹

ninimini
5. apr 2012

@mirkalipka všetko najlepšie veru moja malá ma dnes 4 roky🙂)

penelope111
5. apr 2012

@ninimini @zuzu188 No čo ideme zajtra na ten vodový deň?

miskadusko
5. apr 2012

@happysmile ako v 3 F ? 😀 😀 no dobre, ešte som poriadne nezačala lebo sa toho nejako bojím 😒 . Dnes som mala prvý krát na obed zemiaky a normálne som mala výčitky 😖 . Ale pečivo nemám žiadne- to ja ostanem iba na suchároch ale v nedelu idem ku svokre na kačicu 😵 tak to ešte len budú výčitku. inááč dobre len dúfam že nepriberiem naspäť-ináč ma trafí šlak 😠 . Ale tebe sa to nejako zapááčilo ... 🙂 Super to sa hned lepšie chudne ked človek vidí výsledky a má ho kto podporovať... ale obdivujem tvoje " V " dni- to ja by som nevydržala... 😒

happysmile
5. apr 2012

@miskadusko hahaha... Miska, som sa dobre pobavila. na mne si nikto nevsimol, ze chudnem 😖 asi som cez zimu dobre skryvala kila navyse 😨 lebo ozaj nikto nereaguje na moj ubytok. akurat manzel, mi povieze, "kde mam tu pneumatiku?!" 😀 a ja sama na sebe vidim, ze mam volnejsie rifle. a posuvam opasok o jednu dierku. inak kamosky a ani znami, vobec nic nehovoria 😒 som z toho aj trosku rozladena. ale asi som ozaj dobre naskovala, to co som nosila naviac... 😅 ale ak sa dopracujem k svojej vysnenej vahe, tak dufam, ze aspon v lete ked pojdem na svadbu neteri, tak si to rodina vsimne. kedze ma rok nevideli 😕 😀

happysmile
5. apr 2012

@mirkalipka Mirka, vsetko najlepsie k meninam!!!
@ninimini aj tvojej malej princeznej zelam vsetko naj... hlavne vela zdravia a radosti zo zivota! 4roky, to uz je velka slecna 🙂

zuzu188
5. apr 2012

@penelope111 ja si ho idem dať 🙂

makupcik
5. apr 2012

@blazena2 tak to verim....z bielkovin sa inak s prepacenim prdi a 😅 😅 😅 😅 😅 😅

ninimini
5. apr 2012

@penelope111 no jasné sa sa už chystám dáte sa na to 😀 😀 budme ma podporovat🙂))

ninimini
5. apr 2012

@happysmile dakujem velmi pekne veru je to už velká slečna strašne rýchlo to letí🙂

ninimini
5. apr 2012

@zuzu188 super budeme vodnatiet🙂)

penelope111
5. apr 2012

@ninimini @zuzu188 Ano ano idem aj ja do toho 🙂 Už som sa na to dnes psychicky pripravovala ale neručím za seba 🙂

zuzu188
5. apr 2012

@penelope111 ja tiež 😀..zamestnám sa upratovaním,aby som nemyslela na jedlo 😀

penelope111
5. apr 2012

@zuzu188 Na to isté sa chystám aj ja zajtra 🙂 Len musím niečo mužovi uvariť to je prúser ☹

zuzu188
5. apr 2012

@penelope111 u nás sa budú zajtra variť len špagety,tak to nebude také kruté 🙂

vancouver
6. apr 2012

@ninimini
Aj ja som sa citila mizerne,ale treba pit dostatocne mnozstvo tekutin.Na Slovensku je dostatok mineralnych vod,tak si najst nejaku vhodnu.Ja sa teraz hnevam s vahou.Prvych 10 dni 3 kg a dalej nic.Asi za to moze vaha 🙂
Dnes som si skusala v obchode nejake saty,ale zklamane som to nechala tak.Ide to pomaly./Lahko sa tie kilka nazbieraju,ale dat to dole,to je fuska/.

miskadusko
6. apr 2012

@vancouver minerálna voda rozťahuje žalúdok, takže tiež nie je vhodná pri akéjkolvek diete ☹

mandylion
6. apr 2012

caute baby, mam chut na sladke co si mam daaaaaaaaaat??
ja uz nechcem tvaroh s kakaom ani jogurt....malemu som zjedla 2 lyzicky z pudingu, normalne mam vycitky a vcera som si dala slane tycinky, lebo mi chyba hrozne nieco chrbumkave...a ovsene vlocky sa mozu???

zuzu188
6. apr 2012

@mandylion urob si nutelu (3pl sušeného mlieka,3čl kakaa a trošku mlieka) alebo si daj diabetické sójové rezy alebo colu bez cukru (light,zero)

miskadusko
6. apr 2012

@mandylion puding môžeš- od -dr. Oetker. ovsenené vločky sa nemôžu ☹

ninimini
6. apr 2012

@vancouver
@zuzu188
@penelope111 tak ja som už začala i ked možno nie ideálne ale ráno a káva musí byt🙂) bola bez mlieka a ja vobec nesladím takže to ani nehovorím🙂) trošku ma bolí hlava ale to je tým horzným počasím 😒 dnes idem ešte na návštevu svokry takže dúfam že bude mat pochopenie🙂 i ked ona je moja najvačšia kritička takže som zvedavá či si niečo všimne🙂) a ozaj dnes ráno som sa postavila a o pol kg menej takže už mám o 4,5kg menej super len tak dalej 🙂) uvidíme čo bude zajtra i ked to určite neostane tak ale nevadí dnes ma to povzbudilo vydržat tu vodu🙂

ninimini
6. apr 2012

@vancouver a ja nemám rada bublinky teda aj colu si dám jedine koli sladkému inak nie a minerálky vobec ja mám rada čistú vodičku 🙂

zuzu188
6. apr 2012

@ninimini ja som tiež začala 🙂..už mám po "raňajkách" 😀....vau super 🙂..ja som od včera 0,1kg schudla,čiže celkovo 4,2kg 🙂..určite si všimne,ak ťa dlho nevidela 🙂

ninimini
6. apr 2012

@zuzu188 ona mi nič nepovie ani keby som mala naraz 45 kg to je iná nátura🙂))

zuzu188
6. apr 2012

@ninimini 😀..určite bude závidieť 😀..ešte dobre,že ja sa s tou mojou nestretávam 🙂

penelope111
6. apr 2012

@ninimini @zuzu188 čaute baby. Tak ja som začala ráno tiež s kávou 🙂 Keby ste vedeli čo som včera večer spravila fuj hanbím sa za seba 🙂 Zjedla som pol bonboniéry mon chery ☹ Dnes ráno váha - 0.20 kg a včera ráno to bolo + 0,40 kg takže mi tá čokoláda asi pomohla 😀 čo sa týka svokry tiež mám takú dobrú svokru že som ju videla 2 krát za celú dobu a aj to len vtedy keď mi prišla nadávať 🙂) (alkoholička)

zuzu188
6. apr 2012

@penelope111 tiež som včera sladké do seba pučila,ale iba povolené..joj..niektoré svokry sú riadne prípady

penelope111
6. apr 2012

@zuzu188 Ale aspoň mám od nej pokoj 🙂 Keby som s nou chlastala by som bola dobrá ako bývala nevesta tá je svätá lebo s nou chlastá a kedže ja nepijem sa nebudem kvôli chudere znižovať na jej úroveň 🙂 Ale ináč ja hovorím, že mám najlepšiu svokru lebo ani neviem ako vyzerá 😀

zuzu188
6. apr 2012

@penelope111 😀 😀