icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

alen24
2. sep 2012

@ejuskaaa mne tie zemlicky a celkovo vsetko z otrub uz ide riadne hore krkom 😝 ..uz nemozem ani citit tie otruby fuuuj ☹ ...vsetko je inac o.k

penelope111
2. sep 2012

@alen24 Ďakujem 🙂 Som na to zvedavá ako mi to pôjde 😀

zz134
2. sep 2012

@alen24 presneeeeeeeeeeeee!

vancouver
2. sep 2012

@penelope111
Penelopka,uz je na case,ze si sa vratila.Chybal tu duch DD.Zuzi cvici o dusu a ostatne sa stratili.teda nie vsetky,ale skoro vsetky.
@alen24
Ani ja tym otrubam moc neublizim,ale hresim pekne s ovocim a na vahu sa radsej nepostavim.Snazim sa cvicit Jill.,ale nemozem vsetko,tak len tak vyberove,co sa mi hodi.Ale dufam,teda skutocne dufam,ze som nepribrala,lebo by ma vychytilo.
Zdravim Vas vsetky. 🙂 🙂 🙂

elka74
3. sep 2012

@alen24
@vancouver baby skúste ten chleba, čo som písala vyššie, tam až tak tie otruby necítiť. ten čo som si robievala z Dukan stránky mi vždy zostal v strede taký mazlavý a už mi išiel fakt hore krkom. tento sa viac podobá chuťovo na chleba. 🙂

elka74
3. sep 2012

dnešným dňom mám o 3,4 kg menej.. 😀 😀 😀 to je neuveritelné pre mňa 😀 😀

zz134
3. sep 2012

no ja som smutnaaaaa. Od 27.7. som schudla iba 2.1 kg:( baby kde robim chybu? jedavam aj puding z nizkotucneho mlieka. tak raz za 3 dni. Moze to byt poblem?aj cvicim

alen24
3. sep 2012

@zz134 nemala by si este cvicit az v 3 faze ..aj preto moze ist vaha pomaly dole 🙂

alen24
3. sep 2012

@elka74 asi skusim lebo ten moj uz fakt nemozem 😖

elka74
3. sep 2012

@alen24 ak sa možem spýtať, ty si ako dlho na DD a kolko sa ti podarilo zhodiť?

zz134
3. sep 2012

@alen24 fuha...preco? zeby mi rastol sval? 🙂

penelope111
3. sep 2012

Tak baby dnes ráno - 1 kg 🙂 Konečne zo seba vypúšťam vodu čo sa mi zadržala pri mori takže to pribratie nieje ani také hrozné 😀

penelope111
3. sep 2012

@zz134 Sval je ťažší ako tuk. Tak ak chceš schudnúť tak pri tejto diete sa neodporúča cvičiť lebo je postavená na bielkovinách a s bielkovín sa formujú svaly. Treba začať cvičiť až v tretej fáze 🙂

elka74
3. sep 2012

@penelope111 to je pravda, podobne sa stravujú napr. kulturisti pred súťažou, aby im rástlo svalstvo

zz134
3. sep 2012

@penelope111 sakra tam som sa este v knihe nedostala ze nemam cvicit...ok babky dakujeeem a koncim s cvicenim...btw:ale co s mojim hnusnym tlstym ovadlym tehotenskym bruchom?

penelope111
3. sep 2012

@zz134 Koľko vlastne chceš schudnúť? Ak chceš iba spevniť telo tak cvičiť môžeš, ale ak chceš schudnúť tak najprv drž dietu a potom až schudneš na vysnívanú váhu tak začni cvičiť 🙂 Na brucho moja sestra používala po pôrode gél na spevnenie od garnier a dosť jej pomohol 🙂

miacrystal
3. sep 2012

ahojte zenusky moje, tak ja sa po 2 dnoch hlaaaasim 🙂 .... svadba dopadla super,ale samozrejme neodolala som vinku a 2 kolacikom (ked tie puncove rezy na mna z tej tacky tak žmurkali 😀 ) , ale poctivo som tancovala do 4 rana.....no a vcera som bola totalne rozbita, tak som zase zhresila, lebo sa mi nechcelo nic varit tak sme isli ku mojim rodicom na obed....ale dnes som opat tu v plnej bielkovinovej zbroji (a len o 800g plus) 😀 ..... ale chcela by som sa vas opytat, ze ked som vlastne 2 dni porusila dietku tak musim ist od zaciatku alebo mozem pokracovat? myslela som, ze by som si teraz dala napr. 2-3 dni len bielkoviny a potom striedala 1/1 ..... a este by ma zaujimalo, ci mozem striedat aj nepravidelne (napr. 3 dni bielkoviny a 1 den BZ).....

miacrystal
3. sep 2012

@ejuskaaa ahojik ako malicky?? neplackal prvy den v skolke?

penelope111
3. sep 2012

@miacrystal Kľudne môžeš pokračovať ďalej 🙂 Striedala by som radšej rovnako dni aj kvôli vitamínom a tak, ale môžeš striedať aj 2/2 dni alebo 3/3 ako ti to vyhovuje 🙂

alen24
3. sep 2012

@elka74 ja som uz 7 mesiacov a schudla som 15 kg..

alen24
3. sep 2012

@zz134 neviem preco sa nemoze cvicit skor ...teda nemalo by sa ...

ejuskaaa
3. sep 2012

ahojte @miacrystal si zlata ze sa pytas..plakal a velmi..museli ho odtrhnut odo mna..ja placem od rana doteraz a pocitam minuty kedy mozem ist pre neho..este hodinu... a ty kludne pokracuje v diete nemusis ist od zaciatku..ja dnes -1 kilo:.)ani som to necakala pri tolkych prehreskocha este mam aj pred kramami..asi stresy.. @alen24 ja som asi taka pazrava ze mne otruby este chutia teda v tej zemle same nie..)

elka74
3. sep 2012

@alen24 no tak to si parádne zhodila.. ja by som tiež chcela, ale ovela ovela viac 😒

miacrystal
3. sep 2012

@penelope111 dakujem velmi pekne za radu .... a to striedanie preco musi byt v rovnakom pomere, nevies??

miacrystal
3. sep 2012

@ejuskaaa juuuuj to mi je luto...nas to caka buduci rok,ale neviem si to ani predstavit ....musi to byt strasne nechat ho tam plakat-taky zial ma chyta len si to predstavim ☹ ....ale neboj on si zvykne a bude sa tam tesit hned ako si najde kamaratov 😉 to je super, ze ti to tak pekne ide dole....klobuk dole pred tebou-ja nemam az taku pevnu volu.....rozmyslam, ze budem striedat 2dni B a 1 BZ (nemyslis, ze tak pojde viac dole?? )

penelope111
3. sep 2012

@miacrystal Neviem prečo to tak je 😒

zz134
3. sep 2012

@penelope111 chcem 10kg takze koncim s civcenim🙂

patrulinka
3. sep 2012

Ahojík babenky ako sa mi máte?
dlho som nečítala, nebola na netu-boli sme na dovolenke, a potom samé návštěvy, moja Dukanka bola tatam...ľahšie bolo na chate, kde sme boli skoro sami,, ako keď je návštěva a nemám čas premýšlať, čo zjem, kedy a ako...nechcem robiť rozruch---tak ma to stálo 2 kg hore.☹((Fňuk, fňuk.
Čo vy, ako sa držíte?Mame tu i Zuzi?a Penelopka- ako sa Ti darí?Vancouver a Tebe,ako?...
Všetky nové- vitajte, a kilečká nech miznú.Já idem nanovo- od zajtra, lebo dnes sa teprve stíhám pripraviť.

eala
3. sep 2012

@patrulinka Ahojkaj, no ja som sa dala na diétu začiatkom augusta, zatiaľ som schudla 3,5 kg, ale posledné dva týždne to bola katastrofa, ale od zajtra idem na to prísno, takže pridávam sa k tebe. Môj cieľ je ešte 5 kg, a to do 13. októbra, idem totiž na svadbu. Dobrá motivácia 🙂

penelope111
3. sep 2012

@patrulinka Ahoj tak ja som už po dovolenke 🙂 Moja váha je + 2,5 kg, ale od dnes som začala znova DD tak uvidím ako mi to pôjde 🙂