icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

miacrystal
5. sep 2012

@ejuskaaa ahojik ja nejako nestiham posledne dni pri malej,ale stale som s vami aj ked dnes zase s prehreskami ☹ som hroznaaaa.....uz nech mi niekto da na zadok 😀 uz si to jedlo asi budem musiet chystat dopredu .... dnes rano vaha 71,4 takze spolu minus nejake 3,3kg, co je celkom dobre pri tej nedisciplinovanosti ....a ty s drobcom ako?? uz sa mu zapacilo v skolke?? akurat sa mi dnes jedna kamaratka na ihrisku tiez stazovala, ze jej maly straaasne vyvadza kazde rano, tiez nechce chodit a ked sme uz isli domov tak spustil,ale to bolo take zalostne, ze az mne srdce stislo (dufam, ze mna toto necaka pri malej, lebo ak ano ja to asi nezvladnem a obdivujem mamicky, ktrore ano 😔 )

vancouver
5. sep 2012

@zz134
Ano,vypisovalo,ale som na to nereagovala.Potom mi pisali v priemere 2 x do mesiaca,ze aby som isla na dietu pod dozorom ,ale nereagovala som ,tak toho nechali.Uz nepamatam presne,ale bolo to asi 160 libier.To povazujem za drahe. 😲
Ale aspon Ti vyratali kolko mas schudnut a dokedy ? Lebo mne ano.Mla som byt v 3 faze cca 17.7 a do 4 som mala ist v decmbri 2012.Lenze ja som bola medzitym 2 mesiace na dovolenke a po dovolenke som sa uz nikdy nedostala na spravne drzanie DD.lebo nemozem mliecne dni /no a jem ovocie/. 😒 Ale stale som na rovnakej vahe + -pol kg. ☹

22janulienka22
6. sep 2012

Ja som sa dnes po 5 dňoch postavila na váhu a mám o 2,6kg menej 🙂 takže dokopy je to už 5,9kg...jupíííí 🙂 hned mám lepší deň....

zz134
6. sep 2012

@vancouver ano vyratali, takze 18.11. by som mala byt za modelku🙂

zz134
6. sep 2012

@22janulienka22 supeeeeeeeeeer aj ja chceeeem

ejuskaaa
6. sep 2012

@miacrystal tak krasne ti to ide dole..:_))))ja s astale drzim rovnako,dnes som zjedla aj palacinkuuuuuu,kazdy den ma stale viac prehreskou uz sa na seba hnevam keby som to drzala ako zo zaciatku tak uz som urcite v cieli..este stale necelych 5 kil..maly?ani nevrav..vydrzali sme le dva dni to sa nedalo..vracal bolelo hi bruchoi zo stresu teplota..vcera sme isli za ucitelkou co dalej.povedala odych 3 dni,tak sme ho vyhlasili a ide od pondelka na 4 hodiny a potom uvidime velmi velmi zle to znasa..a ja tiez..som hotova nic ma nebavi vobec...len placem.ja tu o skolke..teraz som a troska ukludnila ze je doma ale to nie je riesenie,v pondelok to bude katastrofa...mile dukanyk drzte sa,my dnes ideme spat k nasim takze uzteraz hlasim..Zhresila som 😀 papa Baby vy ste vsetky vedeli si to prelozit ze kolko mate schudnut?ja nie..nevie niekto dat preklad tej tabulky?vdaka..bola by som zvedava co mi dukan vypocita..

tinesa
6. sep 2012

@ejuskaaa Vaše meno

žena Muž

Aká je vaša aktuálna váha?
kg zmena jednotky

Váš e-mail:

* Tým, že moju e-mailovú adresu, Súhlasím so zasielaním moje osobné zhrnutie a informácie iba o Dukandiet.co.uk
Vaša telesná hmotnosť
Koľko by ste chceli vážiť?

Už ste absolvovali nejaké diéty
ako schudnúť?

Aká je najvyššia vaha, ktorú ste kedy vážiil?
Okrem počas tehotenstva u žien

Po 18 rokov, s výnimkou akéhokoľvek obdobia choroby,
čo je to najmenšie, čo ste kedy vážili?
Okrem počas tehotenstva u žien

Aka je váša stabilný váha?
To je hmotnosť udržiavaná bez
osobitného úsilia a pri jedle spontánna

Aká je vaša výška?

Vaše telo
Ste v zhone, ako schudnúť?
Prosím, vyberte, ak ste v zhone, ako schudnúť

Áno Nie

Vo vašej rodine je tam tendencia priberať na váhe?
Prosím, vyberte, ak máte tendenciu priberať na váhe

Áno Nie
CHcete schudnúť ľahko?
Prosím, vyberte, či budete chudnúť ľahko

S ľahkosťou s ťažkosťami

Chete jest menej alebo sa budete cítiť unavení?
Prosím vyberte, či jesť menej, budete sa cítiť unavený

Áno Nie

Umožňuje posúdiť kostnej štruktúru:
Uchopte stránkovania pomocou ľavej zápästie medzi pravým palcom a ukazovákom pravej.

tenké kosti tenká štruktúra kostí
Na končeky prstov prekrývajú

Normálne kostnej Normálna štruktúra kostí
Na končeky prstov sa dotýkala

Heavy kostí Heavy štruktúra kostí
K dispozícii je medzera medzi konci prstov

tinesa
6. sep 2012

a este som zabudla
How many pregnancies have you had? tato otazka znamena kolko teho
tenstiev

veverica123
6. sep 2012

ja ke to vsetko vyplnim tak my to stale vyhadzuje cervenym moju aktualnu vahu neviem preco my to nejde 😒

vancouver
6. sep 2012

@veverica123
Asi Tvoja aktuakna vaha je idealna vaha pre Tvoj vek a telesnu konstrukciu. 🙂 To by som si priala. 🙂

22janulienka22
6. sep 2012

@zz134 mne pomáha, že sa nevážim často...potom neviem, či som šla s váhou dole alebo nie a tak sa snažím viac...keby som sa pozerala na váhu každý deň a videla, že mi ide pekne dole, možno by som mala zopár prehreškov...ale ked neviem, dietujem o dušu 😀 v knihe som čítala, že ked váha nejde dole, je dobré pridať cviky na brucho, viac chôdze a menej soliť...

dnika2
6. sep 2012

@tinesa co to je?

zz134
6. sep 2012

davas do vahy aj desatinne miesto? daj iba cele cislo
@veverica123 neda

zuzu188
6. sep 2012

@penelope111
@ninimini babule,ako sa vám darí? 🙂

penelope111
6. sep 2012

@zuzu188 Mimuška je na dovolenke 🙂 A ja radšej ani nekomentujem 🙂 O týždeň ms a neskutočná žravosť asi začnem až po ms lebo nejako tie bielkovi do mňa nejdu 🙂

zuzu188
6. sep 2012

@penelope111 som aj zabudla,že mala ísť na dofču 🙂...ja by som ju mala dostať okolo 10-teho a chute nejako nemám..akurát v škole si dám doobeda sladké,aby som sa viac sústredila 😀...tak si ešte ani dá sa povedať nezačala,hej?...ty to určite dáš 🙂..budem ťa tu chodiť kontrolovať 😀

penelope111
6. sep 2012

@zuzu188 Práveže v pondelok ešte dobre v utorok sa to dalo akurát zeleninu som si dala a od stredy konec 😀 Hej začnem oficiálne až keď príde ms to je asi budúci štvrtok 🙂 Ty ma tu zanedbávaš tak mi to nejde 😀

zuzu188
6. sep 2012

@penelope111 ja teraz nejako nestíham ☹...je toho na mňa strašne veľa :-/...ešte že aspoň na angline mi profka povedala,že bude zohľadňovať to,že mám malé dieťa a nie vždy budem mať čas sa učiť...ale snažím sa tu aspoň takto večer na chvíľku prísť alebo aj keď prídem domov a malý spinká 🙂

penelope111
6. sep 2012

@zuzu188 Však ja viem. Ja len tak zo srandy 🙂 Hlavne sa pekne uč 🙂

tinesa
6. sep 2012

@dnika2 http://www.dukandiet.co.uk/ preklad tohto vypoctu

vancouver
6. sep 2012

@zz134
No ja som si len tak pre svandu hodila na tu tabulku moju terajsiu vahu a vysledok? Pekne mi to odpisalo,tato e-mail adresa tu uz je.Cize dobre oni vedia,ze zo mna nebude nijaky kseft a maju to v evidencii.No nic.Uz mi to aj tak vyratali v aprili.Prajem Ti pekne chudnutie,kedze Ti to uz vyratali,tak vies coho sa mas drzat. 🙂 Pekny pozdrav a drzim Ti prsty,nech budes uspesnejsia ako ja. 🙂 🙂

elka74
7. sep 2012

dobré ránko. tak u mna je to posledné tri dni bieda. aj ked sa snažím, váha ide hore. už by som mala dostať ms, tak sa to hádam zasa pohne smerom dolu. lebo inak som o chvílu tam kde som začínala 😒 .

veverica123
7. sep 2012

@vancouver ale ja nie ,niesom spokojna

misada
Odpoveď bola odstránená
alen24
7. sep 2012

pekny den dievcence ako?ja dnes konecne vaha -0,5 😀 ...na obed som si urobila fajnu fazulkovu polievocku a kuracie masko na sampionikoch mnam 😉 ...co varite vy?dajte inspiraciu na zajtra...

elka74
7. sep 2012

@alen24 a fazula sa môže? myslela som že nie.. 🙂

zz134
7. sep 2012

@vancouver no ja dnes o 3kg menej od zaciatku-.....sa vytesujeeeem

zz134
7. sep 2012

@alen24 ja som dnes robila cuketu vydlabanu a naplnenu tym vydlabancom, sampionmi,mrkvickou, okorenene zaliat lyzicou bieleho jogurtu prekryt sunkou(pod sunku paradajka platok) a na vrch este pierko syr a zapiect...alebo co chcete a mozete si tam natrieskajte 🙂

alen24
7. sep 2012

@elka74 zelena fazulka ...asi hej ja ju jem 😀