Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 no musím..inak by to ani nešlo 😀
@veverica123
Povedz to Dukanovi 🙂 🙂 🙂 🙂 Teraz vazne.Mozes este schudnut,ale asi len malo a pojde to pomaly. 🤐 Vies vacsina z nas nie je spokojna s tym,co ma.Ja by som bola velmi,ale velmi spokojna,keby som dosiahla vahu ,ktoru mi vyratali. ☹ Nevidela som Ta,ale asi si uz dosiahla Tvoju idealnu vahu. 😉 Netrap sa a vaha pojde aj tak dole,ked budes drzat dietku.Drzim prsty,aby si bola spokojna. 😵
@vancouver dakujem ti aletoto nieje moja idealna vaha podla mna 😢 😢 😢 ,necela dva tyzdne som dala stouto dietou dolu 5 kil co som velmi spokojna, 🙂 🙂 🙂 vypocty si skusam kazdy den a stale to vyhadzuje to iste a dakujem ti dufam ze sa ti bude darit 🙂 🙂 🙂
@veverica123
Dnes som si pozrela na kaloricke tabulky.cz a zistila som , ze problem ,ze nechudnem je v tom,ze malo jem. 😠 Namiesto 6500 kJ ,zjem asi len okolo 3000. 😒 Ale mne sa zda,ze jem vela. 😠 A este k tomu teraz 10 dni nemozem ani cvicit,ani nic robit,nakolko som si natiahla slachu na lavom zapasti a tak kilka pojdu pekne hore.No je to na zlost. 😠 😠 😠 Aspon nech Tebe ide pekne nadol vaha. 🙂
8.8.2012 - 8.9.2012
váha - 4,7kg, prsia -1cm, ruka - 1cm, pupok - 4cm, boky - 4cm, stehno - 3cm, koleno - 1cm
Ahojte baby, 2 týždne držím túto diétu a chcem sa opýtať robieva si niektorá z vás naj. chlebík z kraých tyčiniek? veľmi mi chutí, mala som ho v stredu polku a vo štvrtok ďalšiu polku, a rada by som si ho spravila aj dnes ale neviem či ti e krabie tyčinky sa môžu často jesť. Niektoré ženy píšu že jedli aj každý deň 8 krabých tyčiniek, niektoré že im to spomalilo chudnutie...ako ste na tom vy? 🙂 Ďakujem vopred za odpovede 🙂
Mne podla tej kalkulacky vyslo toto This is your True Weight - Congratulations!,to je co,ze som v cieli?lebo ved ja este 5 idem,ach jaj ta anglictina..🙂dnes je tu dako prazdno..🙂
tak babulky ahojte už som sa vrátila dovolenka naskor začala dost zle obaja malí chorí tak bolo veselo ale potom to bolo super vrátim sa ku vám po operácii určite sa ozvem ked prídem a začnem ani sa radšej nepostavím na váhu lebo to bude des🙂) po týždni ked som jedla len pizzu ale bolo úžasnááá taliani vedia čo majú doma🙂)
@ninimini Ahoj 🙂 Som na teba dnes myslela kedy sa vrátiš 🙂 Ja som začala v pondelok DD aj som skončila 🙂 Počkám na ms budúci týždeň štvrtok, piatok mám dostať a potom začnem dietovať lebo mám strašnú žravosť 🙂 Moja a kedy máš mať tu operáciu? Stále na teba myslím a držím ti silno prsty.
NO0 dakujem za gratulacie..))))))ale ja este urcite nekoncim,darmo ujo Dukan vravi,este mam co dat dole zas mi nejako brucho vytrca z gati coo uz nevytrcalo:.)))
Ahojte ide niektora zacat drzat tuto dietu spolu somnou?? 😉
ahojte...no aj ja som sa odhodlala, od pondelka začínam...🙂
alen24 to ja viem ..:D
@penelope111 v stredu ma budú operovat tak už mám trošku strach a potom od pondelka alebo kedy by som začala aj ja 🙂) ak bude všetko ok🙂) dakujem velmi pekne za každú pozitívnu myšlienku na moju adresu 🙂)
@ninimini Už? Neboj sa všetko dobre dopadne. A potom šups začneme znova DD 🙂 Budem ti držať silno palce celý deň ani robiť nič nebudem aby som ich nepustila 🙂
ahoj Ninimini-
Držím aj ja palečky, nech si skoro fit!!! Si naša holka!!!!
som tu len na skok,lebo sa mi vše nejako nakopilo...a radšej idem ešte porobiť, ale už sa neviem dočkať, kedy si vás v klude prečítám....ahojík a držte sa babenky!!! 😉
@penelope111 dakujem si zlatá 🙂) veru začneme spolu ja síce na 80kg dnes som sa vážila a mala som 79,9 takže nič moc :(
@patrulinka dakujem velmi pekne 🙂) už sa na vás teším ked sa ku vám pripojím a
@ninimini Neboj nič všetko dobre dopadne a ešte sa nám aj podarí krásne schudnúť 🙂 Ja mám váhu okolo 75 kg takže tiež žiadna sláva 🙂

@zz134 nooo dobre 😉