Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@miskadusko do slaka ☹ spravila som si ovsenu kasu...hadam z toho nepriberem, uz som jak psychopatka....
@mandylion no čo už teraz 😀 jeden krát to snád nevadí 😉
no babulky tak ja som tu zopár dní nebola ..... stihli ste toho dosť tu popísať tak ja som včera skončila prvú fázu....no sklamaná lebo len tri kilá šli dolu nič moc no....dokopy s delenou mám dolu 5 kíl čo je už trochu lepšie ale počas delenej som dala za týždeň dva kilá dolu a počas dukan diety tri za 10 dní tak neviem no či je to stačí
@penelope111 mne iba ráno..teraz je to už ok 🙂
@zuzu188 ale ty máš už druhú fázu nie.....či ako .....joj ta mne sa zda malo niektoré tu písali že v prvej fáze za oveľa menej dní ako ja lebo ja som držala ju 10 dní tak ony tiež tak ako ja dali dolu 3-4 kg dolu ta neviem no uvidím čo to bude ďalej ...... dnes som piekla na obed lekvárové buchty teraz som dopiekla barančeky a poobede pletenku a ja len slintám a slintám kurňa tu človek by si už niečo dal
kto vie prečo to tak malo šlo dolu škoda no uvidím vidržím ešte ako tak druhú fazu aspoň niečo ale ked to nepôjde nejak moc dolu tak zas sa vrátim na delenú .... delenu som držala 7 dní a šli 2 kg dolu a útecha že len toľko že som jedla všetko
@penelope111 zatiaľ hej 🙂...ale teším sa na zajtra,ako sa najem 😀
@zuzu188 Teraz sa to ešte dá kým niečo robím ale keď ľahnem k tv to už neviem či vydržím 🙂
@penelope111 ale určite hej 🙂
@penelope111
@zuzu188 tak baby ako sa držíte ja som zatial ok svokra ako som čakala a čo už si aj niečo schudla nevyzeráš 😠 takže asi tak som dopadla ale je mi to jedno od nej neočakávam nič len presne takéto slová tak som už bola pripravená 😀
@zuzu188
@penelope111 tak čítam že sa držíte super aj ja dufam že do večera vydržíme🙂)
@ninimini Vykašli sa na svokru. Nič si s toho nerob ty jej ešte ukážeš kde si schudla za taký mesiac ťa ani nespozná 🙂
@penelope111 mne robil ten môj to isté,keď čosi jedol 😖
@penelope111 tak ja ju mám na háku mne je to jedno aj keby som mala 45kg tak mi povie že si nevšimla🙂)
@penelope111
@zuzu188 aj mne ale ja začínam až teraz pocitovat hlad inak celý den to bolo ok dnes musím íst spat skor🙂)
@ninimini
@penelope111 🙂..už aj na mňa ide,ale do zajtra ešte tých pár hodín vydržíme,no nie? 🙂...a ozaj..koľko vody ste vypili? 🙂
Ahojte, tu http://www.topdieta.sk - som nasla asi najlepsie a najkomplexnejsie informacie ohladom Dukanovej diety, odporucam! Vratane podrobneho rozpisu jedal a faz.
@penelope111
@ninimini ja zatiaľ len skoro 3 a pol litra minerálky 😀 dokým pôjdem spať dám aj 4 litre,budem mať zaujímavú noc 😀

@zuzu188 @ninimini Už to namňa ide už mi škrká v bruchu 😀