icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

penelope111
6. apr 2012

@zuzu188 @ninimini Už to namňa ide už mi škrká v bruchu 😀

mandylion
6. apr 2012

@miskadusko do slaka ☹ spravila som si ovsenu kasu...hadam z toho nepriberem, uz som jak psychopatka....

miskadusko
6. apr 2012

@mandylion no čo už teraz 😀 jeden krát to snád nevadí 😉

viera22
6. apr 2012

no babulky tak ja som tu zopár dní nebola ..... stihli ste toho dosť tu popísať tak ja som včera skončila prvú fázu....no sklamaná lebo len tri kilá šli dolu nič moc no....dokopy s delenou mám dolu 5 kíl čo je už trochu lepšie ale počas delenej som dala za týždeň dva kilá dolu a počas dukan diety tri za 10 dní tak neviem no či je to stačí

zuzu188
6. apr 2012

@penelope111 mne iba ráno..teraz je to už ok 🙂

zuzu188
6. apr 2012

@viera22 vau...3kg je super 🙂...ja ju dnes mám presne 2 týždne a schudla som 4,2kg 🙂...ide to pomaly ale isto 🙂

viera22
6. apr 2012

@zuzu188 ale ty máš už druhú fázu nie.....či ako .....joj ta mne sa zda malo niektoré tu písali že v prvej fáze za oveľa menej dní ako ja lebo ja som držala ju 10 dní tak ony tiež tak ako ja dali dolu 3-4 kg dolu ta neviem no uvidím čo to bude ďalej ...... dnes som piekla na obed lekvárové buchty teraz som dopiekla barančeky a poobede pletenku a ja len slintám a slintám kurňa tu človek by si už niečo dal

zuzu188
6. apr 2012

@viera22 hej...od soboty...ja som v prvej fáze tiež veľa neschudla a v druhej to pôjde pomalšie...my budeme asi zajtra vypekať,tak sa budem musieť ovládať

viera22
6. apr 2012

kto vie prečo to tak malo šlo dolu škoda no uvidím vidržím ešte ako tak druhú fazu aspoň niečo ale ked to nepôjde nejak moc dolu tak zas sa vrátim na delenú .... delenu som držala 7 dní a šli 2 kg dolu a útecha že len toľko že som jedla všetko

zuzu188
6. apr 2012

@viera22 asi si nemala v sebe toľko vody..druhá fáza pôjde pomalšie a párkrát sa môže stať,že sa ti váha dlho nepohne

penelope111
6. apr 2012

@ninimini @zuzu188 No čo baby ešte odolávate? Ja zatiaľ ano ale idem si dať druhú kávu nech oklamem žalúdok 🙂

zuzu188
6. apr 2012

@penelope111 zatiaľ hej 🙂...ale teším sa na zajtra,ako sa najem 😀

penelope111
6. apr 2012

@zuzu188 Teraz sa to ešte dá kým niečo robím ale keď ľahnem k tv to už neviem či vydržím 🙂

zuzu188
6. apr 2012

@penelope111 ale určite hej 🙂

ninimini
6. apr 2012

@penelope111
@zuzu188 tak baby ako sa držíte ja som zatial ok svokra ako som čakala a čo už si aj niečo schudla nevyzeráš 😠 takže asi tak som dopadla ale je mi to jedno od nej neočakávam nič len presne takéto slová tak som už bola pripravená 😀

zuzu188
6. apr 2012

@ninimini ja som akurát leštila skrine diavou a chlap vraví malému "ukáž mame papa" a tak mu vravím "mama nepapá,mama utiera" a chlap na to že "mama ešte neska nepapala" a so smiechom z izby odišiel 😀...by som ho najradšej kdesi kopla 😀

ninimini
6. apr 2012

@zuzu188
@penelope111 tak čítam že sa držíte super aj ja dufam že do večera vydržíme🙂)

ninimini
6. apr 2012

@zuzu188 to aj moj ked svokra dávala marlenku ona nemože jej naber vodu🙂)

zuzu188
6. apr 2012

@ninimini 😀

penelope111
6. apr 2012

@ninimini Vykašli sa na svokru. Nič si s toho nerob ty jej ešte ukážeš kde si schudla za taký mesiac ťa ani nespozná 🙂

penelope111
6. apr 2012

@ninimini @zuzu188 Ešte sa držím 🙂 A manžel dnes jedol u mojej mami palacinky a naschvál sa kumne nakláňal a doslova žral 🙂

zuzu188
6. apr 2012

@penelope111 mne robil ten môj to isté,keď čosi jedol 😖

ninimini
6. apr 2012

@penelope111 tak ja ju mám na háku mne je to jedno aj keby som mala 45kg tak mi povie že si nevšimla🙂)

ninimini
6. apr 2012

@penelope111
@zuzu188 aj mne ale ja začínam až teraz pocitovat hlad inak celý den to bolo ok dnes musím íst spat skor🙂)

zuzu188
6. apr 2012

@ninimini
@penelope111 🙂..už aj na mňa ide,ale do zajtra ešte tých pár hodín vydržíme,no nie? 🙂...a ozaj..koľko vody ste vypili? 🙂

penelope111
6. apr 2012

@ninimini @zuzu188 Ja mám za sebou liter a pol čaju a asi liter a pol vody 🙂 Hlad je hlad 😀 Ja som to hovorila že večer to bude najhoršie ale už hádam vydržím 🙂

barracudablur
6. apr 2012

Ahojte, tu http://www.topdieta.sk - som nasla asi najlepsie a najkomplexnejsie informacie ohladom Dukanovej diety, odporucam! Vratane podrobneho rozpisu jedal a faz.

zuzu188
6. apr 2012

@penelope111
@ninimini ja zatiaľ len skoro 3 a pol litra minerálky 😀 dokým pôjdem spať dám aj 4 litre,budem mať zaujímavú noc 😀

viera22
6. apr 2012

@zuzu188 och ved toho sa bojím že to pôjde pomali ale dnes som si obliekla eleg. nohavice ktoré som si kúpila minulý rok v júly na bratov pohreb a dnes som ich obliekla a a ž som pozerala či dobré vidím veľkéééé boli super som feeestky rada aj to poteší heh

penelope111
6. apr 2012

@zuzu188 @ninimini Ináč na to koľko som toho vypila ani nechodím veľa na záchod som si myslela že sa viac vypustím 😀