Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 tak ja chodím asi aj za teba 😀...pravidelne ho navštevujem každých 10 minút 😀
@zuzu188 Tak to ti závidím 🙂 Ja som si myslela že sa prečistím a nič ☹ A to pijem urologický čaj 🙂
@penelope111
@zuzu188 ja ani neviem ale dost ved som stále tu vodu chlípala už idem hajat aby som nezhrešila ale som neskutočne štastná a cítim sa skvele že som to zvládla a samoška som hrdá aj na vás že ste to vydržali a hlavne že ste ma podporili🙂) zajtra idem k našim tak tu do stredy asi ani nebudem neviem či sa tam pripojím ak hej určite napíšem tak sa držte ešte ráno napíšem či som dala niečo dole🙂)
@ninimini Ďakujem tiež za podporu. Ja chodievam spať tak okolo 1 - 2 ráno 🙂 Tak mám ešte čo robiť aby som to vydržala. Ináč som nejaká nafúknutá ☹ Dúfam, že to ráno povolí a budem ako pierko 🙂
baby môžem v druhej fáze kyslé uhorky?
tak to som rada.....:D
@miskadusko Dakujem za upozornenie.Ja sa k nim nedostanem,tak mi nehrozi nic,ale myslela som,ze ked potrebujem aj mineraly tak by to bolo dobre skusit.
@penelope111
@zuzu188 tak dobré ránko babulky už som bola na váhe takže o 1,1kg menej to už máme dole 5,5kg do ciela 21,5 super tešíííím sa moc 🙂) super že sme to vydržali🙂
tak aj ja hlásim stav..po včerajšom VD som o 0,9kg ľahšia..celkovo mám dole 5,1kg,do cieľa ostáva 17,4 a z bokov mám -3cm 🙂
baby velky obdiv co dokazete mat cely den len vodu... 🙂 ja by som nevidrzala 😀
otazka preco pri dukanovke pijete cely den len vodu?????? 😅 😅 😅 😕 😕 😕 😕 😕
@ninimini @zuzu188 Čaute babenky tak dnes ráno iba - 0.50 kg Nechápem prečo a to bolo prvý krát v živote čo som bola iba na vode 😀 Najhoršie na tom všetkom je to že som ochorela, nádcha, horúčka takže pekne kvôli tomu som ešte dnes nič nejedla lebo nemám na nič chuť s tej choroby ☹ Ináč máte pekne dole tu váhu koľko už dietujete?
@alen24 Ďakujeme 🙂 Ja som prvý krát vydržala iba na vode 🙂
@erikasadek Len tak sme si dali očistný deň 🙂
@penelope111 tak sa skoro uzdrav 🙂..včera to bolo presne 2 týždne,čo ju držím
@erikasadek včera bol spln,tak sme si dali vodový deň
@zuzu188 Ďakujem ☹ Ja mám dnes 12 deň DD a dole mám nejakých 4,30 kg. Som spokojná ale už sa neviem dočkať kedy bude na začiatku 7 🙂 a potom dúfajme že aj 6 🙂
@penelope111 ja chcem mať tiež na začiatku 7..presnejšie 75-70 😀..to mi bude stačiť 😀
@zuzu188 Ja by som bola najspokojnejšia keby to bolo 65 - 60 ale aj tých 70 nebude zlých 🙂
ok baby uz som zlakla ze nova dukanova dieta bola vynajdena;. 😀
nech s avam dari dalej chudnut ja mam znova o 2 kila menje vdaka bicyklu... 😉
@penelope111 tiež som chcela mať kolo 65,ale muž povedal,že to by už bolo moc 😀
zienky,salat pre chlapov spraveny...bratislavske rezy spravene ...a jeden som si dala 😀
No baby oslava dopadla asi takto: zjedla som chlebíček, 2 zákusky a kus torty 😀 Jednoducho som hovädo nenažrané 🙂 ale pokračujem v diete aj tak 🙂
@zuzu188 Nemáš sa za čo hanbiť. Ja som začala s váhou 85 kg. Hlavne že sme krásne aj keď nie sme chudé 🙂

@viera22 pôjde to pomaly,ale isto!...to na tom asi najviac poteší 🙂...a už začínam rozmýšľať nad kúpou takých "prechodných" vecí..len neviem či sa to oplatí 😒