icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

renata32
18. sep 2012

KOcky od kedy sa moze kysla kapusta?Dakujem velmi pekne.... 🙂 🙂 🙂 🙂

penelope111
18. sep 2012

@matuvil Vodu je najlepšie piť 2 až 3 l 🙂

penelope111
18. sep 2012

@renata32 Kyslá kapusta až v druhej fáze. A začala si poctivo BD? Koľko chceš byť v prvej fáze? Ja som sa síce začala kontrolovať v jedení ale BD som si nedala 🙂 Ani to zas teraz nemá zmysel lebo zajtra do nedele ideme k manželovej babke tak to by bolo úplne zbytočné keďže jej sa nedá vysvetliť že si niečo nedám 🙂 Takže prvá fáza sa mi zas posunula a začnem od budúceho pondelka 🙂

efci
18. sep 2012

@penelope111 ono to ide aj bez tych BD, teda moja vlastna skusenost: ked som sa ku koncu roka 2010 oboznamovala s touto dietou, tak som si povedala, ze to skusim. A hned prve dni som mala zeleninu, len na obed, ale bola. Zacala som 6.1.2011 a 19.3.2011 som uz mala tip top postavicku. Neviem to povedat na kila, lebo som sa nevazila, pre mna je vzdy smerodatne oblecenie. A za tie 2,5 mesiaca rifle slimky velkost 36 na mne viali na zadku a stehnach 🙂 Predtym som ich neobliekla. Takze tie stejne rifle mam za motivacne aj teraz he he, ze ked ich obleciem, aj bez toho aby na mne viali, tak som OK. 😎

Inak moje dnesne menu, kedze rano nebolo mlieko na vlocky tak len 0% tvaroh a kava, na obed fasirka (miesto struhanky obalena v ovsenych otrubach) a k tomu zelene fazulky so smotanou light a dezert dukanov tvarohovy kolac. No a som syta a spokojna 🙂

efci
18. sep 2012

@matuvil
@elka74 pit treba vela kvoli oblickam, lebo kedze je to bielkovinova dieta a bielkoviny oblicky velmi zatazuju, tak aby pracovali.

penelope111
18. sep 2012

@efci Ja som minulý rok schudla úpravou stravy za 3 týždne 6 kg ale potom som ich nabrala na späť a ešte aj kopu na vyše 🙂 Pri tejto diete som schudla za 5 mesiacov 13 kg a teraz mám + 2,5 kg lebo som skoro dva mesiace nedržala a teraz sa neviem donútiť na tie bielkoviny 🙂 Radšej papám zeleninu 🙂

alen24
18. sep 2012

@efci tak to za 2 mesiace by kazda chcela mat postavicku tip top....mne to trva sice dlhsie ale kg idu pekne pomaly a isto dole...

efci
18. sep 2012

@penelope111 kokso pekne 13 kg, ja sa potrebujem zbavit tak 10-11 kg a rada by som, aby co to opadlo uz pred Vianocami...

efci
18. sep 2012

a este jeden recptik na veceru si robievam taketo placky: 1PL psenicnych otrub, 2 PL ovsenych otrub, 2PL 0% tvaroh, 1 vajce - palacinka na sladko aj na slano 🙂

Inak ktore to pecivo - chlieb mi viete odporucit, ze je to naozaj dobre???

zuzu188
18. sep 2012

@penelope111
@ninimini ako sa vám darí baby? 🙂

penelope111
18. sep 2012

@zuzu188 Ja vpoctate dnes prvý krát do seba džgám bielkoviny do teraz viac zeleniny som jedla lebo som sa nevedela donútiť tie bielkoviny jesť 🙂 Teraz papám palacinky s tvarohom 🙂 Ms mi skončila a váha je 75,5 kg takže - 1,5 kg 🙂 A tebe sa ako darí? Už si sa pomerala?

elka74
18. sep 2012

@matuvil okolo tých dvoch litrov a ráta sa k tomu aj káva

ninimini
18. sep 2012

@zuzu188 ahoj ja som ešte nezačala 🙂)) ale darí sa mi ......zožrat všetko 🙂))
@penelope111 ty si aká šikulka🙂) gratulujem

penelope111
18. sep 2012

@ninimini Šikulka by som bola keby som mala 65 kg 😀 A nie takto najprv sa prežierať a potom to zhadzovať 🙂 Od zajtra do nedele ideme k manželovej babke takže diéta zas nehrozí a ešte na mňa leze nejaká chrípka ma bolí celé telo takže sa ani moc nehýbem no to zas všetko dopadne 🙂 Ale budúci pondelok idem už na tvrdo aj keby traktory padali 😀 Ako sa máš?

ejuskaaa
18. sep 2012

@elka74 ako robis tie langose? 😝 si mi narobila chute,ja teraz dzgam len zemlu so sunkou:.) vy pisete ze vam nechuti jest,no mne chuti aj za vas 😀

elka74
18. sep 2012

@ejuskaaa Langoš: 2 PL sušeného mlieka, 2 PL kukur.škrobu, trošku sušených kvasníc, 1 vajce, 2 PL tvarohu alebo jogurtu. podla chuti čo máš rada si možeš pridať cesnak, bylinky, pizza korenie. zamiešam a pečiem na papieri na pečenie. ked je upečené pokvapkám kečupom, obložím šunkou, posypem syrom.

zuzu188
18. sep 2012

@penelope111 ty si dobrá 😀..ja mám kilo za mesiac dole..meriam sa raz do týždňa..cm idú celkom fajn dole..včera si mala vodičku?

zuzu188
18. sep 2012

@ninimini hehe 😀..tak to sme dve 😀

penelope111
18. sep 2012

@zuzu188 Nie len som nemala chuť cez deň jesť, ale večer som sa najedla 🙂 Už som mohla aj vydržať a nejesť 🙂

zuzu188
18. sep 2012

@penelope111 ale tak na váhe sa ukázalo -,nie?

penelope111
18. sep 2012

@zuzu188 Tak ukázalo možno preto že mi skončila ms 😀

renata32
19. sep 2012

@penelope111 Ahoj Petka,no zacala som poctivo,len vcera som si dala 4dcl vina 🙂 🙂 Dnes je 3den,mam mam dole 2ky,moze to byt hned tak viac?

elka74
19. sep 2012

ahojte. pribratých 600g sa stratilo, tak ide sa dalej. 😀

penelope111
19. sep 2012

@renata32 Ahoj Renka. Tak držím palce aby ti to tak poctivo išlo až do konca 🙂 Ja dnes odchádzam takže sa k vám pridám až v pondelok. Jasné že to môže byť toľko lebo najprv ti ide dole voda 🙂

tosijo
19. sep 2012

baby @zz134 a @miacrystal ako pokračujete s DD? nejak ste sa stratili z témy ☹ . ja od 8.8. do dnes - 7.2 kg. ja to na oblečení cítim, ale zvláštne, že mi to ešte nik nepovedal, že som schudla. nikomu som to nepovedala, že idem držať dietu. možno nepovedali len zo závisti a možno to fakt nevidieť 😒

elka74
19. sep 2012

@tosijo na 100% to bude zo závisti.. 😉

janetta20
19. sep 2012

@elka74 ahoj elka, ako ti to ide s ubytkom na váhe? za kolko tyzdnov kolko dole?🙂

janetta20
19. sep 2012

@tosijo určitče to vidno...ja som schudla len 4 kg a všetci mi hovoria ze som schudla hadam aj z prsta :DD

zz134
19. sep 2012

@tosijo vav ty si super! ja od 27.7. iba3,5kg :( ale tak drzim stale ...nepovedali Ti lebo zavidia! Urcite to vidiet!

alen24
19. sep 2012

@renata32 fuuuha tak z teba to ide ...asi to bude najprv voda 🙂tie prve dni to ide lepsie mne sa to potom riadne spomalilo... 😒