Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@zuzu188 😀 Dobre súhlasím stačí ked nás tu podporíš a pochváliš sa koľko si schudla 😀
@penelope111 ok 😀..to beriem 😀
@penelope111 no troska si ma ukludnila,inak ja dnes prikladne,bez prehreskou,sestre sa vcera narodil syncek,teraz sme ho boli pozret a ked sme prisli domov nepochopila som samu seba,sla som do chladnicky,vybrala nutellu a zjedla takmer bola plna 😀 ,pochopite?a zrazu ziadne vycitky nic,len radost z maleho a nutela v papuli 😀 za to zajtra len BD prisny 😀 DNes som si urobila pomazanku,nizkotucny tvaroh cely,cely cottage syr,vegeta,ml.cer.paprika,a postruhany cesnak asi 6 hlaviciek,vyborne s cerstvou zemlou a za tym odpuracam pikslu nutelly 😀
@ejuskaaa 😀 Nič si s toho nerob občasné z hrešenie ťa nezabije 😀 Mne sa nejako nedarí sa naštartovať na tie bielkoviny 🙂 Pomazánka vyzerá dobre musím si skúsiť spraviť 🙂
Baby ked ste presli na druhu fazu, stagnovala Vám váha? nejako nie a nie vaáha dole...
baby dnes mám 20. deň diéty, a moje miery
Prsia... -4cm
Pás...- 4 cm
Pupok... - 3cm
Boky... - 4 cm
Stehná... - 2cm
Veľa? málo? škoda že v stehnách som neschudla viac :(
vy ste ako na tom boli?
@penelope111
Penelopka,tak ja sa tiez pridavam.Lebo nakolko som si pretiahla ruku/ asi pri cviceni/,tak som uzivala antibiotika a antinflamatory a mam nazad 2 kg.No nieze by som schudla,ale som pribrala.Je to na zlost.No a nejako sa nemozem dokopat sama k tym b dnom.Tak to skusim s Vami odznova,hoci neratam,ze by to islo idealne ako po prvy raz.Ale hura spolu do chudnutia. 😉 🙂
ahojte. no u mna tiež žiadna sláva, včera som mala asi žravý deň, lebo som zjedla čo mi pod ruku prišlo. takže výsledok po víkende +0,6kg. ale aspon jedno pozitívum je, že som konečne dostala ms. vyvolávačka zabrala, len dúfam, že sa to nebude opakovať každý mesiac. takže som šťastná prešťastná. 😀 😀 takže oddnes idem zasa dúfam bez prehreškov. 😝
Ahojte kocky,tak ako?Tie co zaciname od dnes,ake boli ranajky? 🙂 🙂 🙂
Baby, chcem sa spýtať, čo mám ten vzorový jedálniček, má sa jesť len jedna vec napr. na raňajky alebo aj kombinovane.?Lebo to mi nie je celkom jasné, hoci ja jem vždy len jedno. Musím povedať, že to zatiaľ dodržujem bez prehreškov, už 8.deň, -2,5kg, 2 dni som stála na váhe, ale ja zmenu isto cítim...nie je to trochu málo? Ďiky za odpoveď
ahojte baby,ako sa vam dnes dari?mne celkom dobre...co ste mali na obedik?
Zeny co to dodrziavate poctivo ozaj krasne ubytky. Drzim vam palce, ja som to nezvladla, mne z tych cisto bielkovinovych dni bolo uplne fyzicky nanic a po dvoch dnoch som prestala, Za tie dva dni bol ubytoki -600 g, co by bolo fajn keby to tak slo, ale som si povedala, ze to skusim inou cestou. Takze idem toto tu papat, ale viacmenej budem skoro stale BZ, ja nemam inak enrgiu.
Takze dnes rano ovsaky s mliekom a kava, obed treska+cvikla a vanilkovy puding som si urobila, namiesto cukru stevia. No a som spokojna, aj syta aj chutne.
@matuvil Môžeš jesť povolené potraviny koľko chceš 🙂 Neviem aký je ten jedálniček ale ked máš chuť na všetko čo tam je tak to môžeš zjesť 🙂
@alen24 Ahoj mne sa dnes zatiaľ dobre darí obed zatiaľ len káva 🙂
@efci Mne na to pomáhalo brať vitamíny. Pokiaľ som ich nebrala som bola unavená všetko ma bolelo. Ale kľudne si to prispôsob podľa seba síce váha možno pôjde dole pomalšie, ale určite dole pôjde 🙂
@penelope111 tak ty si dobra 🙂....ja levance mnam 🙂
@alen24 Dala by som si 😀
Ahojte,ja dnes zas dole 1kilo,ale to co aom uz dole mala len nabrala spet 😀 ,takze som stale na tom tak isto,prvych 1O kil islo dobre celkom dole ale tychto poslednych 5 ani za svet,ci s prehreskami ci bez prehreskou vaha stoji uz dobre2 tyzdne..ja dnes na ranajky zemla so sunkou a teraz na obed zas zemla 😝 ,cottage syr,cibila paradajky parky..))nechcelo sa mi nic varit maly je chory tak nemam moc cas..drzte sa🙂
@alen24 ahoj celkom dobre len teraz došla ms a to nie je dobré nakolko som bolo len teraz operovaná tak ma bolí celé telo ale inak dobre pridám sa ku vám ked bude lepšie
@renata32 ahoj som skoro odpadla že čo tu robíš a všimla som si prečo si tu je mi to strašne lúto držím palčeky aby sa rana po takej strate a bolesti čo najrýchlejšie zahojia posielam vela dobrých myšlienok🙂)
@elka74 no neviem či to bude niečo nové pre teba, robila som dukanovu pizzu so šampinonmi, šunka, syr- úplne mi to chutilo, chlieb, jogurtový koláč, zajtra idem robiť zapečenú plnenú papriku s mletým mäsom, vyzerá to mňamka, pomazánka cottage syr s vajíčkom ku chlebu...to všetko mám z netu alebo z FB. Chystám sa aj na niečo sladké, videla som bábovku, tiramisu. Zajtra si chcem vytlačiť všetky recepty, nech to mám všetko pokope. Ináč ja strašne málo jem, ani mi nechutí a neviem, či je to dobré. Tak napr. dnes na raňajky biely jogurt, obed pečené kuracie mäso so zeleninkou a olovrant ovocný nizk. jogurt. Toť vsio. 🙂
@matuvil plnenú papriku som nerobila, ostatné áno.. no a ešte tiramisu ma tiež zaujalo. ja si robím aj langoš, ale do cesta primiešam niekedy pizza korenie a obložím si ho šunkou, dám kečup a mám pizzu. tú dukan pizzu som neskúšala. no a na večeru si robievam ovsenú kašu. a to, že ti nechutí jesť, je u mna podobné. niekedy aj ja si ani nespomeniem, že som vlastne neobedovala a to nie je dobre. vraj potom váha stagnuje.. no nevie, a ani pitný režim nie je u mna až tak bez problémov.. 😒 proste mi tá voda nejako nejde dolu..
@penelope111 aj ja papam vitaminy. A drzim sa presne toho, ze pomaly ale pojde dole. Este k tomu od oktobra pridam kardio cvicenie a nech ten tuk steka dole 😀

@penelope111 super 🙂..no ale nebudem písať čo som jedla,lebo by ste všetky hrešili😀