icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

alen24
19. sep 2012

dnes som skusala ten jogurtovy kolac....celkom dobry je 🙂

alen24
19. sep 2012

ale napocudovanie dnes mi jedlo velmi nejde...

elka74
19. sep 2012

@janetta20 ahoj. od 21.8. mám -4,7kg 😀

janetta20
19. sep 2012

@elka74 to je super, ja som začala niekedy začiatkom septembra, teraz je to 2 tyzdne a dva dni ...a minus 4 kg,...myslela som si, ze je to málo, ale ako vidim, tak v pohode 🙂

elka74
19. sep 2012

@janetta20 je to v pohode. mne to išlo tiež super, ale potom som mala problémy s ms a váha stagnovala, dokonca išla o niečo aj hore. ale už sa to konečne znova pohlo tým správnym smerom 😀

janetta20
19. sep 2012

@elka74 elka sem tam ta oslovim , ze ako ti to ide...chcem vediet ako sa dari, tak dufam, ze ta tym nebudem obtazovat 🙂 a bielu čokoladku od teba papam skoro kazdy vecer 🙂

elka74
19. sep 2012

@janetta20 ale vôbec ma to neobťažuje 🙂 , práve naopak. budem rada. aspon sa navzájom podržíme a v kríze podporíme 😀 😀 .

janetta20
19. sep 2012

@elka74 tak, tak tesim sa 🙂 ráno niekedy mám aj - 5 kg, ale dačo zjem a je to o kilo hore 🙂

elka74
19. sep 2012

@janetta20 ja sa vážim len ráno 😀 😀

janetta20
19. sep 2012

@elka74 ja kazdy den , za den aj dva tri krát, sibe mi z toho :DD

ninimini
19. sep 2012

@tosijo závist je najhoršia ludská vlastnost ak máš foto pred a teraz daj a myslím že ty to na sebe vidíš najlepšie a ten kto to nevedí to len vidiet nechce hlupost ludí je už taká ludia tažko niekoho pochvália za niečo čo dokázal:(

ninimini
19. sep 2012

babulke držte sa ja som týžden po operácii a mysí, si že by som už aj mohla začat tak ked skončí ms a asi po nove začnem aj ja🙂)

mimusss
19. sep 2012

@tosijo gratulujem, krásny úbytok..držím palce aby sa aj ďalej tak pekne darilo 🙂

tosijo
19. sep 2012

@ninimini mam foto pred. ale zatial som schudla len 7kg, dala som si ciel na začiatok 10, ale ak by sa dalo a budem vládať, chcela by som aj 15kg 😉 . tak ked tak potom dam foto pred aj po.

matuvil
19. sep 2012

baby ja som dnes 11.deň, -3kg. Sama nechápem, doteraz žiadne prehrešky, celkom dobre zvládam, až na sem-tam závrate, ktoré mám. Beriem aj tbl. na chudnutie,upravujú hladinu cukru, tak to pripisujem tomu. Držím palce aj ostatným babách k dosiahnutiu vytúženej váhy 🙂

ejuskaaa
20. sep 2012

@matuvil podla mna tabletky by si nemala brat vobec..za 11 dni 3 kila dole to je krasa ja som to mala za mesiac...ja sa dnes vazim cakam kilo hore neskutocne sa nekontrolujem,vcera mi vypadla plomba takze dneska neplanovane mliekovo acidkovy den:.))))))vseto zle je na nieco dobre..)

elka74
20. sep 2012

@matuvil tiež si myslím, že tie tabletky nie sú ok. ved to ide aj bez nich. 🙂

mery1602
20. sep 2012

Ahojte za tri týždne tejto diéty som schudla 4 kg...je to veľa ? malo? viem že ste tu skupinka žien ktoré si píšete a ja som sa vtrela ale chcela som sa len opýtať 🙂

elka74
20. sep 2012

@mery1602 určite to nie je málo.. je to super úbytok. a kľudne sa sem votri a píš svoje úbytky nech máme s kým porovnávať.. 😀 😀 😀

mery1602
20. sep 2012

jasnééé dobre ďakujem 🙂 teraz som zatiaľ ešte doma dobre sa mi chudne ale neviem sito predstaviť keď od pondelka pôjdem do školy :( a 4. októbra idem do Rýma a to si už vôbec neviem predstaviť... chcem dať dole ešte nejakých 7-8 kg,

elka74
20. sep 2012

@mery1602 tých 7-8 dáš dolu hravo, ved už sa ti pekne podarilo zhodiť. a v Ríme si to pekne uži a nestresuj sa chudnutím. a aj tam sa dá určite stravovať zdravo. tak držím palce

mery1602
20. sep 2012

dá sa zdravo stravovať to je jasné máme hotel bez raňajoka večere, napečiem si chlieb, a aj chlieb z krabích tyčiniek a budem jesť to viem že chlieb z krabích tyčiniek sa nemá každý deň, jasné že budem max. 8 krabích tyčiniek denne, ale tak budem sa snažiť aby som aspoň nepribrala...ak by som si dala normálne jedlo napr. ryžu s kuracinkou, tak baby hovorili že potom mi chudnutie nepôjde ďalej, že sa zastaví :( ja už fakt neviem.

elka74
20. sep 2012

@mery1602 a čo kuracinku a namiesto ryže zeleninku.. aj tak sa dá. a na kolko ideš? tíško závidím 😉

mery1602
20. sep 2012

elka74 no zeleninka môže byť, len či budem mať práve vtedy BZ, idem na 4 dni to sa ešte celkom dá 🙂 lenbohvie ako v reštaurácii pripravia tú kuracinku určite trochu oleja tam bude :( pane bože ja neviem čo budem robiť :/

elka74
20. sep 2012

@mery1602 také hrozné to nebude, a trošku oleja ti neublíži. kludne papaj zeleninku tie štyri dni a potom si dáš 4 dni BD, ked už budeš doma. nič sa nestane.. len žiadny stres 🙂

mery1602
20. sep 2012

no dobre skúsim to nejak zvládnuť 🙂

matuvil
20. sep 2012

@ejuskaaa vieš, ja som tie tablety brala predtým, už tam mám len pár z nich, už neberiem a žiadne závraty. Teším sa, dnes 12.deň a -3,5kg 🙂

ejuskaaa
20. sep 2012

@mery16o2 obec sa nestresuj kvoli dovolenke,ja som doma a ajta si davam olej ed si robim leco,prazenicu to od toho zas nepriberes tak,nemususi s aprejedat a ked ti daju,tak ejdnoducho ryzu nespapaj len meso a zeleninu,da sa neboj a ked zhresis nevadi ,ved aj my hresime..)) @matuvil vsak ty vies🙂ja len ze ja by som to nekombinovala,ale ked vravis ze uz mas len par a kym si brala tie tabletky a nemala dietu pomohli?ja som nikdy nebrala leiy ale vzdy som chcela len som sa bala.)ale tato dieta vidis zabrala konecne aj na mna..))))aj ked dnes som sa vzaila pol kila hore 😀

ninimini
20. sep 2012

tak babule dnes som sa dozvedela že odberu po operácii sú čisté 🙂))) juchú len ms mi to narušila bude sa to musiet skontrolovat ešte raz 🙂 nevadí hádam bude dobre 🙂) no šokujúce bolo zistenie že mi gynekolog zachránil život ☹ z tela mi odrstránili nie začiatočnú rakovinu ale rozšírenú a keby sa dostala do materanice tak ..... na to príde už každá týmto prosím všetky vás aby ste chodili na preventívky a venovali 10 min. sebe a teda aj svoju životu dakujem a želám vám krásny večer🙂

vancouver
20. sep 2012

@mery1602
No snad ked ides do Rima ides sa tam na nieco pozriet,vidiet pamiatky,ochutnat jedlo,vyskusat aku varia v Taliansku kavu,vypit pohar vina.Takze ak si chces pokazit zazitok z Rima,tak sa nestresuj dietou.Dietovat mozes doma. 😀 Ale mozno mas na to iny nazor. 🙂 To je len moj nazor a cestujem vela a