icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

vancouver
20. sep 2012

@mery1602
Pardon,omylom som to odoslala.Tak ja cestujem vela a casto,ale vonku sa nestresujem dietami. 🙂

matuvil
20. sep 2012

@ejuskaaa hej, sú super, sú to prírodné tabletky a tiež som predtým s nimi schudla, ja už chodím 2 roky pravidelne cvičiť -Power Plate(vibračná plošina), niečo som čítala, že by sa nemalo cvičiť na začiatku diéty, ale ja sa toho nemienim vzdať, chodím tam rada a zatiaľ nepriberám, dokonca som sa večer vážila a kilo dolu, -4,5kg., hoci viem že isto váha bude aj stagnovať.

mery1602
21. sep 2012

@vancouver ale vieš keď sa bojím že mi to potom zastaví chudnutie. :/ ja som zatiaľ nespravila žiadny prehrešok.

efci
21. sep 2012

Tak idem ja zhrnut moje chudnute. 27.8. vaha 73,5 kg dnes 21.9. vaha 71 kg. A to ja som len dva dni v tom auguste drzala BD, to dalo dole 600 g, potom som to nezvladla a musela si dat pecivo a opat s Dukanovkou, aj ked v style, ze jem stale BZ, som zacala tento pondelok. No takze ja som spokojna velmi, 2,5 kg v cudu, som motivovana velmi, lebo to konecne zacalo klesat dole a uz nechcem vidiet tu 7 na zaciatku, ked sa budem vazit 😀

alen24
21. sep 2012

@efci poznam to ja som zacinala na 78 kg a tiez som tam chcela vidiet na zaciatku 6 😀 ...a teraz ju uz konecne po 6 rokoch vidim 🙂

efci
21. sep 2012

@alen24 no ja som ju tam vlani v septembri este mala (zaciatok tehu) he he, takze by sa mohla vratit 😀

ejuskaaa
22. sep 2012

CO to tu vymrelo?.))MOja dnes na vaha taka ista ako cely mesiac uz to co..odzajtra idem na plno bez prehreskou:.)dnes si este dam:.)! nemate niekto nejake dobre recepty z mozarellou?uz som taka prejedena vsetkeho nieco nove by sa zislo..

tosijo
22. sep 2012

Mramorovy kolacik 1.-3.fáza
4 vajcia
2PL kukuričného škrobu
1PL mletých ovsených otrúb
1 PL kakaa
1,5 ČJ prášku do pečiva
Vanilk.aroma
Štipka soli
Sladidlo
Bielka vymiešať, potom zmiešať. Cesto rozdeliť na dve časti, najprv naliať na plech vystlaný papierom (ja som to robila v srnčom chrbáte) žlté cesto, potom na to kakaové a špajglou urobiť také vlnky.

tosijo
22. sep 2012

@ejuskaaa ja si hovorím každý den, že ten další bude bez prehreškov. a nie je den, kedy by som do niečoho nezobla. dnes padli za obeť gumove medvedíky - asi 15kusov 😖 . a to nehovorím o tom, že každý den zjem tabličku 86% čokolády 😠 . a potom sa čudujem, že stagnujem 😖 . od 8.8. mam dole 6,6kg. som v polovici.

alen24
22. sep 2012

@efci no ja som mala pred rokmi v predu 5 a po jednom dietati 6 a uz pred druhym dietatom a po druhom 7...ale som rada ze som dala dole tych 15 kg..a dufam ze este aspon 5 dam... 🙂

alen24
22. sep 2012

@tosijo ti si aj ja rozpravam kazdy den a vzdy zozeriem nieco male naviac co nemozem :(

tosijo
22. sep 2012

babule, mäso papáte každý deň? akú porciu?

efci
22. sep 2012

Juj ja som dnes zle, lebo sme boli na jednej akcii a tam svedske stoly no... ale tak nepojedla som toho vela, ale aj chlieb bol, aj cestoviny... A normalne mi je teraz z toho tazko na zaludok, plna som jak toto, tak dnes uz hadam ani vecera nebude, ked tak si dam tvaroh. A zajtra zase barbecue, no ale tam bude aspon maso, budem sa snazit nesiahnut na prilohu.

ejuskaaa
22. sep 2012

@tosijo mnam ten kolacik spravim hned zajtra..) a ta cokolada co jes sa moze jest?lebo ak heeeeeeeeeeej tak mnam ale asi nie ze? ani nevrav aj aj stagnujem ved ked som nehresila za 2 mesiace odislo 1O kila teraz uz mesiac to stoji,uz aj bolo jedno zas dole ale potom naspet,nie anie tych 5zhodit..a podla mna meso sa moze kazdy den ale ved kazdy den ani enchuti ci?ja si uz ani endavam ze porcie jem ako traktor.. 😝

tosijo
22. sep 2012

@ejuskaaa čo som sa pýtala na tu čokoládu, tak mi bolo povedané, že sa môže 1tablička z čo najviac % čokolády. tak ja si kupujem figaro 86%. je aj 95% ale to je bleeee. u mna je tato čokolada ako zachrana, ale aj tak zlyhavam a siaham na čo vidím... mna by mali zatvorit do nejakej miestnosti a dat mi tam dukan stravu a bolo by to najlepšie. a nie takto doma - varim, pečiem a mám odolávat všetkým dobrotám.

cencula
23. sep 2012

ja si robám toi dukanovské pečivo a výjde tak 9-10ks a kedže tam idú 4 pl ovsených otrúb, tak to mám na dva dni, tak celkom sa to dá vydržať, dnes na váhe 77,8kg v hrubom pyžame, tak ešte 4 kg dole a pôjdem do 3 fázy a v sobotu svadba - dúfam, že budú švédske stoly, a aby tam bolo mäso mäso

mery1602
23. sep 2012

@cencula dáš mi prosím ťa recept na ten chlebík? 🙂 Ďakujem

cencula
23. sep 2012

mery1602 2 vajcia vymiešať do penista, osoliť, ocukrit, dať cesnak - kto chce, potom dat vaničku tvarohu, 4PL ovsených otrúb, 2PL pšeničných otrúb, 1malú lyžčku prášku do pečiva, vymiešať a dávať na plech kôpky - či ako to nazvať, radšej tenšie, ako hrubšie, lebo ked sú hrubé tak sa v strede nedopečú, vyjde ti asi 9 ks, ak si spravíš menšie, tak ich máš aj viac, záleží na tebe, ja ich mám velmi rada a zasýtia. Dávať troška dalej od seba, lebo zväčšia svoj objem

penelope111
23. sep 2012

Tak babušky moje už som späť od babky ako som predpokladala tam diéta nehrozila 🙂 Od pondelka idem na tvrdo 😀 Ináč boli sme aj so svokrom a niečo prišla téma a hovorím že som schudla 13 kg a on na to a kde? No nieje milý? Nech sa strčí do ...... 🙂

ninka05
23. sep 2012

Ahojte....aj ja by som sa chcela pridať, len neviem o tejto diéte. Môžete mi niekto popísať čo sa tam môže jesť a aj recepty??? Ďakujem

ejuskaaa
23. sep 2012

@ninka05vitaj medzi nami:.)tu najdes vsetko na tejto stranke..) http://www.dukanovadieta.com/ a z kolko kil ides a na kolko chces? 🙂 @penelope111 to naco povedal,vsak tie kila uz musi byt riadne videt,kasli na to 😀 ja dnes bez omentara,prehresky a prehresky ale od zajtra idem na to:.) inak uz asi treti pondelok si to vravim:.))este 5 kil 😝

ninka05
23. sep 2012

zo 73 kg chcem ísť aspoň na 63 kg....

penelope111
23. sep 2012

@ejuskaaa Ja som si povedala, že do vianoc chcem dať dole ešte 10 kg takže mám čo robiť 🙂

penelope111
23. sep 2012

@ninimini Mimuška tak to sú super správy. Som ti hovorila, že všetko dobre dopadne 🙂

ejuskaaa
23. sep 2012

@penelope tak to mame co robit,lebo tychto 5 co ma caka je zakernejsich nez tych 1O co odislo 😝 ale dajme ze ty 12a ja 7 do vianoc vies nech tie 2 kila mozme dojest cez sviatky 😀 @ninka05 tak si ako ja,aj ja som sla 1O:.)schudla som ich za 2,5 mesiaca..

penelope111
23. sep 2012

Tak to si dobre vymyslela 🙂 Som zvedavá ako mi to pôjde 🙂 Tak držím aj tebe palce aby tých 7 kg išlo dobre dole 🙂
@ejuskaaa

vancouver
24. sep 2012

@penelope111
Tak vitaj nazad.Kedze zacinas druhy krat,tak idem do toho aj ja.Co vsetko som ja v poslednej dobe pojedla,to nie je mozne.No a teraz je hrozno 😠 😠 😠 😠 .No samosebou ,ze som neodolala.A ciernu cokoladku /70 %/.
A tak ked sa postavim na vahu,tak mam o 2 kg viac,cize ubytok len 4 kg.Ale ta vaha ma enormne rozculuje.V kazdom kute domu vazi inac.No a este som bola chora a uzivala antibiotika a antiinflamatory.Je to sice lepsie,ale nie dobre.Cize nijake cvicenie sa nekona a tak tvrda dieta. ☹ 😠 Tak od pondelka natvrdo. Mimka ides do toho aj Ty? Alebo este nie?Ale dobehnes nas ,lebo mi teraz pojdeme slimacim tempom.Aspon ja.
Kolko dni BD si ides dat Penelopka? Ja ak vydrzim,aspon 3.Snaha bude.Ahoj. 🙂

ninimini
24. sep 2012

@penelope111 ahoj no už sa chystám aj ja začat nejak 🙂) ešte si musím spravit bryndzové pirohy a haluška a potom už možem pokračovat🙂) ty máš tiež takého dobrého svokra 🙂) takých ludí si naozaj netreba všímat a hlavne ked ti povie tvoja najmilovanejšia čast z rodiny teda manžel že si schudla a si krásna na neprajníckov a závislivcov z okolia sa možeš vieš čo🙂)

ninimini
24. sep 2012

@vancouver skoré uzdravenie cez chorobu to je najhoršie
@penelope111 tak vám držím palce avy vám to išli ešte lepšie ako čakáte 🙂) inak ja asi začnem po splne🙂)

penelope111
24. sep 2012

@vancouver Ahoj idem od dnes na tvrdo a dám si 5 BD dúfam, že to vydržím 🙂 Dnes robím na obed rezne lebo príde návšteva 🙂 Ale som sa rozhodla že idem na tvrdo tak musím 🙂 Tak aj tebe držím palce aby ti to išlo dobre dole 🙂