Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Recept od Zuzky 🙂
1/2kg kuracej pečienky
1 cibuľa
3Pl bieleho jogurtu
2čl horčice
1/4čl tymiánu
1čl kukuričného škrobu
Pečienku umyjeme,pokrájame na kocky.Cibuľu očistíme,nakrájame na jemno a opražíme na teflóne.Pridáme pečienku,opečieme,zalejeme 1/3 pohára vody,pridáme tymián.Dusíme do mäkka.
Jogurt zmiešame s horčicou a škrobom,pridáme k pečienke a za stáleho miešania varíme 5-10min.
(ja som si to ešte dochutila soľou a čierným mletým korením a nedala som tymián,lebo som nemala)
Recept od Zuzky 🙂
Otrubovo-kakaové sušienky
20 lyžíc otrúb (môžeme kombinovať ovsené so pšeničnými)
6 lyžíc bieleho jogurtu
2 vajcia
4-5 lyžíc kakaa
2 lyžičky kypriaceho prášku
8-10 lyžíc sladidla (4-5 tekutého)
4 lyžice kukuričného škrobu (1 zlatý klas)
1 lyžička arómy
Všetko spolu vymiešame a pečieme na 170° .
Recept od Renky 🙂
falošné zemiakové placky. Do 125ml vody si dáme variť 3PL otrúb /môže byť kombinácia/ a štipku soli. Za stáleho miešania privedieme do varu a povaríme asi 3min. nie viac, lebo by to bolo moc tuhé. Necháme cesto prechladnúť, pridáme tam 1 vajce, 1 veľkú cibuľu, 3 strúčiky cesnaku, korenie, rascu a majoránku. Pečieme na teflónovej panvici.Vyjde 6 menších placiek. Prajem dobrú chuť.
Recept od Renky 🙂
tofu placky od 1.fazy
pol udeneho tofu, 1 vajce, trochu nizkotuc. kefiroveho mlieka/cmaru,cibula, cesnak, majoran, sol...vymixovat ponornym mixerom a piect na olejom vytretej teflonke.
Tak baby dúfam, že som trochu pomohla 🙂
aj ja som s nou zacala v utorok a za tri dni som dala dole 4.5 kg neviem ako je to mozne ale je to uzasne
@penelope111 kolko je polovicka balenia zijem v zahranci a su tu 400g a 250 gramove balenia tak neviem ze kolko tam dat
@dorekapa
Dieta je skutocne dobra,niektore kocky schudli vela kg.Ak ju nebudes porusovat ako napr ja,tak naozaj pekne schudnes.Ja som jedla neustale ovocie a tak sa mi vratili 2 kg.Ale teraz som zacala od pondelka odznova a dole zatial 2,10 kg za 4 dni.Tak sa neboj.No a papaj vitaminky k tomu.Vela zdaru. 🙂 🙂
@cawes S 250 gramového 🙂
@penelope111 musím sa ti pochváliť 🙂..dnes mi váha ukázala rovných 77 kg 🙂..po vodovom dni mám -1,4 kg 🙂...a to najlepšie...dnes mám od začiatku roku dole 20 kg 🙂...dúfam,že si tú 77-udržím cez víkend a pôjde to len dole 🙂
@zuzu188 No to je super. Šikovnica. Nám tu chýbaš 🙂 Mne nie a nie to ísť dole 😒 Prezraď ako to robíš 😀
no konečne sa aj ja môžem pochváliť, 3kg pribraté pred dovolenkou , som zhodila moja váha po ktorej túžim je 72kg, takže ešte 5kg do ciela, dúfam, že bez prehreškov za 3 týždne do dosiahnem a to bude super, bola by som velmi velmi velmi šťastná, len zajtra ideme na svadbu, tak uvidíme, hádam zostanem len pri mäse a zelenine
@penelope111 aj vy mi chýbate..už aby bol koniec mája,budem mať zasa na všetko čas..od pondelka som sa začala stravovať pravidelne každé 3 hodiny..čuduj sa svete,už po prvom dni som mala -1 kg..normálne som si na to zvykla a dnes som ani budík nepotrebovala,aby mi pripomínal,kedy mám jesť 😀
@zuzu188 Ja som tak jedla minulý rok teda skúšala som pravidelne jesť v malých množstvách a za 3 týždne som schudla 6 kg, ale potom som ich nabrala späť a ešte aj na vyše 😀 Mňa to nebaví pravidelne jesť 🙂 Však ja tu ešte v máji asi ešte budem a ty už budeš mať 50 kg do vtedy 😀
@penelope111 to by som bola riadna vychrtlina 😀
kocky ja mam knihu dukanova dieta aj kucharku k tomu ak budete chciet tak vam tie recepty mozem opisat staci povedat co by ste chceli
dievčata a ake vitaminy,mineralne latky..... jete,ked mate BD ?
@tamichloe Hocijaké vitamíny si kúp kde je najviac vitamínov ja som si tak tiež kupovala 🙂
baby a čo hovorite na toto?http://www.chudnutie-ako.sk/diety-nepomozu/duka...
@tamichloe
No pytas sa vseobecne,teda nie mna,ale odpovedam Ti aj preto,aby si ma nepodozrievala,ze som neslusna.Je pravda,ze diety nepomozu,lebo skoro vzdy je jojo efekt.Dukanova dieta je vlastne na cely zivot.Ale oproti inym dietam,je velmi ucinna.Najhorsie su prve dni,no a potom si na to zvyknes a automaticky das pozor,hej toto nemozem,alebo nemusim.Ja nie som priklad,lebo najprv som mala 2 mesiace dovolenku a potom prisla sezona ovocia a tak som pribrala 2 kg spat.Podla Dukana som mala byt uz do 17 jula v tretej faze,no a v pondelok som zacala odznova.Su tu taki borci, ako je napr Zuzu,Alen, Penelopa a ine,co schudli az do 20 kg. 😵 😵 Takze zacni a vytrvaj.No a pozri sa tu na MK aj na inu diskuziu.Su tam velmi dobre recepty.
Baby chcem sa opytat ako a kde sa sa da vypocitat podla dukana kolko a do kedy by som mala schudnut,dakujem

Žemličky od Zuzky 🙂
12 lyžíc otrúb (môžete kombinovať ovsné so pšeničnými)
2 vajcia
1/2 balenia tvarohu
1 lyžička prášku do pečiva
trochu soli
rasca
rozpučené 2 strúčiky cesnaku
veľká cibuľa pokrájaná na malé kocky
všetko spolu vymiešate,vyformujete žemličky,vyšlo mi z toho 6 žemličiek (1 na 1 deň) a pečiete 30 min. na 200°