icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

alen24
6. okt 2012

@ninimini ďakujem si zlata 😉 ...ja som mala 78 kg a vel.42..teraz mam 63kg a vel.36-38...ako s velkostou som spokojna lebo konecne vojdem do obchodu a mozem si kupit co sa mi paci lebo niektore znacky mali taku 42 co mi bola obtiahnuta ako hurka 😀 ale este ked dam tak na 57-58 budem maximalne spokojna...drzim ti prsty lebo aj ja som mala jednu zienku ako pohanadlo ona schudla za dva roky 22 kg a to vysadila z jedalnicka sladkosti ,prilohy a bielu muku...

majuszka87
6. okt 2012

@alen24 tak to sa potom citiš určite aj lepšie,....🙂 dnes chcem začať aj ja dufam že sa mmi to podarí

mimusss
6. okt 2012

Ahojte, viem, že som si sľúbila už pred týždňom, že od pondelku začínam ale nedalo sa :( stále len zhon, žiadny čas na varenie ani prípravu, buď škola alebo práca....dúfam, že už sa to ustáli a konečne znovu začnem...tentokrát znovu od pondelku, keď mi konečne skončí MS ....neviem momentálne ani koľko vážim, lebo nemám váhu v prenájme, musím kúpiť :D ale predpokladám, že cca 73 mám (a to som mala už krásnych 70 :( ) a do vianoc si dávam záväzok mať na trvalo pod 65kg, najideálnejšie by bolo 60 ale to bude asi na dlhšie :D

všetkým vám gratulujem k úspešnému úbytku 🙂 ste šikulky :P
a všetky nové dukanky vítam 🙂

alen24
6. okt 2012

baby idem asi spravit puding ..mnam 🙂

dorekapa
6. okt 2012

ahojte baby..ja som si objednala knihu dukanova dieta.Mam ju uz doma.Zacala som ju citat a pustim sa do nej.Dnes som dobrala antibiotika,v pondelok idem este na kontrolny odber krvi a potom zacnem.Momentalne som sa tak prejedla sladkeho,ze mi je strasne zle...A musim nieco so sebou robit,lebo ide zima a po zime budem horko tazko plakat.Sama na seba sa hnevam,aku mam slabu pevnu volu..a to len pred dvoma rokmi ked som sa zatala,tak so mnou nepohlo ani stado volov..a teraz...ach jaaaj..

ninimini
6. okt 2012

@alen24 toto sa tak dobre číta ked sa to niekomu podarí a je štastný že sa mu zmenil život úžasné už chcem aj ja 🙂))
@penelope111 a ty moja ako sa ti darí už určite aj 5kg dole že🙂

majuszka87
6. okt 2012

Ahojte tak od dnes som začala aj ja, 🙂 ....musím povedať že mi dosť chýbaju moje gumené žele ale musím vydržať, 😒 ked chcem dať dole tie hnusné kilá,......chcem sa opytať ako si robíte pečivo,..dnes som si urobila ten chcebik za 4 minuty ale vyzeralo to skôr ako placka a chrumalo to ako cipsy....a ešte niečo možem jesť v prvej fáze sezamove zrniečka? dakujem

penelope111
6. okt 2012

@ninimini Ty si vtipná 😀 Vôbec sa nedržím mám hrozný PMS a dukan ani neviem čo je 😀 Už sa radšej ani nevážim lebo by ma šľahlo 😀 A ty čo už si v poriadku?

elka74
7. okt 2012

ahojte. u mňa úbytok -6,6kg 😀 takže som rada, že sa to pohlo aj ked čakám ms. a prehreškov bolo neúrekom 🙂

enjakub
7. okt 2012

tak aj ja zacinam od zajtra 🙂 od pondelka..🙂 potraviny nakupene....🙂) uz lne zacata a vydrzat....mam 76kg :( a chceeeem aspon 64-65...aj menej by som chcela ale ktovie..no uvidime..drzme si palce 🙂

rybka8
7. okt 2012

ahojte, ja som zacala s dukanom vo stvrtok. co sa tyka vahy, tak je to dole zatial -1,5. inspirovala ma kolegyna, ktora schudla 13 kg a drzala to 5 mesiacov (presla troma fazami). vyzera vyborne, ale vravela, ze to o drzku. uplne vylucila alkohol a postupovala skutocne podla pravidiel. v com mala vyhodu bolo, ze ju drzal aj jej manzel a dcera. manzel -25 kg a dcera -10kg. verim, ze nam to spolocne vyjde. inak mam 1,10 rocnu dceru a stale kojim (pri vecernom uspavani a v noci). neviem, ci je to najspravnejsie, ale uz by som ju chcela aj odstavit. zatial sa citim fajn. Lucia

majuszka87
7. okt 2012

@enjakub ahoj tak ja mam tiež v plane toľko schudnuť, začala som včera tak dufam že o chvílku uvidím aspon malý náznak ubytku váhy 😒 držím palce 🙂

enjakub
7. okt 2012

@rybka8 pekne...1,5kg dole...som zvedava ako to pojde u mna..mozme v tom ist spolu?? lepsie sa mi chudne ked mam pri tom nejaku partacku 🙂

enjakub
7. okt 2012

@majuszka87 super...aj ja som veeelmi zvedava ako to pojde 🙂

ninimini
7. okt 2012

@penelope111 ahoj asi to už bude ok prestávam krvácat ale užívam na to lieky zajtra idem k lekárovi a uvidí sa čo bude či mi to ešte raz spáli aby to vobec nekrvácalo🙂) no nevadí pomaličky dalej zájdeme🙂)

penelope111
7. okt 2012

@ninimini Ahoj 🙂 Tak mi daj potom vedieť čo ti povedal, ale držím palce aby boli len dobré správy 🙂 Potom sa ku mne pridáš k DD lebo je tu nejaká nuda a potom ma to nebaví 🙂

alen24
7. okt 2012

@rybka8 aj ja kojim a mam 15 mes.dieta ...ked uz papa vsetko myslim ze dietatu by nemalo nic chybat ..horsie by to bolo keby to bolo malinke len kojene babatko ...🙂

alen24
7. okt 2012

caute baby tak ako ?ja po vikende celkom dobre len 2 prehresky a to ovocie ...

rybka8
7. okt 2012

@enjakub ved aj mne. tesim sa

cleo02
7. okt 2012

Ahojte dievcata, nove aj stare 🙂 dlllho som tu nebola, tak len sem tam precitam ako sa dari. ja som s dietkou uz dost davno skoncila. chcela by som vam len z vlastnej skusenosti povedat, ze sice prva druha faza su fajn, kila idu dolu a aj ja som bola stastna ako blcha ze to slo dole, no u mna nastal problem ked som s dietou skoncila. treba hlavne pevnu volu, ktora mne nevzdrzala a zo schudnutych 6 kg som pribrala opat 3 kila. mam na seba strasne nervy, lebo sa neviem absolutne kontrolovat ani vratit naspat k dietnym navykom. takze baby aj napriek krasnym ubytkom a uspechom si davajte pozor na to aby ste to po skonceni diety nespadli do stareho kolobehu ako ja. potoom to bude 100krat tazsie zase nieco so sebou robit.

matuvil
7. okt 2012

Ja som schudla zatiaľ 6kg za 1mes., a môžem povedať, že doteraz skoro žiadne prehrešky.Držím palce aj novým a starším dukankam.

ninimini
7. okt 2012

@penelope111 samozrejme že sa pridám už sa neviem dočkat lebo som ako hroch🙂
@matuvil no nádhera takto to vyzerá ked človek zabudne na nepovolené potraviny úžasné z akej váhy ideš

vancouver
8. okt 2012

Mozno vsetecna otazka,ale myslim si,ze na mieste.Dievcata,kolko Vas ta DD vyjde financne na mesiac?No ako ratam,tak ratam,tak je to dvojnasobok normalnej stravy /a kvalitnej/.Poradte,asi robim nieco zle. ☹ 🤐 🤐

zuzanapd
8. okt 2012

... môžem sa pridať do vašeho klubu??? tiež potrebujem ísť s váhou dole, minimálne tých 20 kg a podpora je vždy namieste...

penelope111
8. okt 2012

@zuzanapd Jasné, že môžeš akurát, že je tu v poslednej dobe nejako mŕtvo 🙂

elka74
8. okt 2012

@vancouver nevnímam to nejako, že by sa mi zvýšili náklady na stravu. nepočítala som to.

elka74
8. okt 2012

@zuzanapd ahoj a vitaj. veľa šťastia v chudnutí, nech ti to krásne ubúda 🙂

janetta20
8. okt 2012

povodne dole 5 kg, ale teraz tri tyzdne liečenie v Tatrách s detmi...myslim, ze prezierania je az moc...čakám, ze mam vsetky kila naspat...som zvedavá....ale potom začnem zas!

tamichloe
8. okt 2012

@renata32 suuuper

ninimini
8. okt 2012

@penelope111 ahoj tak všetko je ok hádam už nebude žiadna problém a nespustí sa mi to opat tak už aj rozmýšlam že začnem 🙂))