Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@andrejjka ja som vlani zacinala na 63 ale to uz som mala 2 dolu len tak co som sa snazila krotit lebo pred dvomarokmi po vianociach zrazu 65 a svadba za rohom nechcela som vyzerat ako mroz na vsetkych fotkach :D.... tak som to dala dolu na 57 z dukanom a strasne dlho sa mi to drzalo a nechcelo uz zist ani kilo... a potom zrazu asi mesiac pred svadbou som mala 56 a v den svadby rano 54 :D... ale to co opisujes je presne moje stravovanie stale cosi vyjedam...:D... mne chutil velmi cottage cheese tak som si kupovala linesu v lidli.... a ked som mala chut vyjedat dala som si z paradajkov... len ze sa mi akosi po roku cottage sprotivil mozno som sa ho prejedla...
@penelope111 neadí ved ma tu nájdeš dnes to ide najhoršie tuším všetko by som sprášila
http://www.dukandiet.co.uk/en/350-subscribe.html aj ste si to počítali niektorá
@penelope111 tak od zajtra na ostro dnes som to nezvládla
@ninimini Prvý krát to išlo jednoduchšie, čo? Teraz je to veru ťažké 🙂
Ahojte @oskvarka presne ako pises,aj mne sa to jednoducho zastavilo a dalej uz mesiac nic,nic,sem tam par deka hore dole a vecny kolotoc,aj ked prehresky su uz nemam tu volu co na zaciatku ale musim to dat este 5 kil..zajtra vas docitam nic nestiham maly je chory papa donru nocku cicky,nechodte uz do chladnicky 😀
@penelope111 veru je a dost tažké 😝
@ninimini No moja od pondelka začínam odznovu 🙂 Tak dúfam, že už vydržím 🙂
@penelope111 ani ja som zatial nedržala lebo nám robia záhradný domček teda manžel a moj tatko a musím im varit celý den s detmi nákupy vecí takže vobec nemám čas na seba a varenie si svojho takže od soboty alebo nedele začínam aj ja
@ninimini No už sa musím zaťať a začať od toho pondelka lebo keď to budem takto odkladať tak nikdy nezačnem 😀
Dnes totalne fiasko, strasna noc za mnou. Bolo mi zle, na vracanie, navaly tepla a horucavy, vsetko mal boli. Hmm, nie je dobry napad vylucit zeleninu a obocie pri dvoch chorych detoch. Vcera som bola u lekara a ta svina chripka ma tam uz cakala. Nevadi, nevzdam to. Pekne dalej bez ulhohydratov, len k masu pridam zeleninu a ovocie NEBUDEM ZABUDAT BRAT VITAMINY.
ahojte 🙂 takže dnes konečne prvý bielkovinový deň, keďže od pondelka mi to nikdy nevydržalo skúsim na víkend :D z tých krásnych 70kg čo som mala pred mesiacom je už 73kg tak idem zase z vyššej váhy....dukan mi vypočítal že 10.1. by som mala mať svoju vysnívanú váhu 60kg....uvidím ako to pôjde...a ozaj v pondelok je nov neplánujete nikto vodný alebo aspoň mliečny deň? 🙂
@mimusss dobre ze vravis,ja si dam ale mliecny vodovy nevydrzim..na zajtra si robim paradajkovu polievku,dnes som mala cesnakovu,a hanbim sa za seba,vcera som jedla pizzu riadnu 😝 polku...ach jaj,citim sa taka plna aj mi bolo zle v noci som neni zvyknuta jest uz o desiatej jak volakedy 😀
@penelope111 Tak ja od zajtra idem asi na to tak držte mi palce a
@mimusss ja by som si možno aj dala taký lahší den
@penelope111
@mimusss asi aj ja začnem až v pondelok nejak som aj dnes začala ale nechce sa mi varit mám tu plnú chladničku ešte zo včera tak asi až naozaj v pondelok zajtra spravím raziu v obchode aby som nepozerala po ostatnom🙂))a v pondelok Light day 🙂)
Super tak sa dajme na novy neprehreskovy zaciatok,lebo vzdy si vravim od pondelka a Dukana drzim max tak na polovicu..chcem na 99 percent jak volakedy 😀 sakra1O kil som zvladla za2 mesiace a tych 5 neviem za2 mesiace ani kilo vlastne 😀 neslo dole,skor nieco vzdy hore,sranda ako clovek strati volu aj ked sa tomu brani 😀 ale nedam sa nemozem dopustit nech to vyjde zas hore vsak som si pokupila male veci uz 😀
@penelope111 bože ešte aj sebe napíšem to už čo je myslela som teba 🙂)) tak sa držíme🙂)
@ninimini
@ejuskaaa
@penelope111
super teším sa že mám spolubojovníčky 🙂 v pondelok ideme na to 🙂
inak v piatok som mala prvý BD a na druhé ráno hned -1kg tak som sa potešila 🙂 dúfam, že to konečne pôjde 😝
Ahojte ano zajtra ideme na mliecny den a celkom sa tesim po dnesku ked padli za obet aj kolace a riadny obed u nasich som sa odvazila a minus 1 kilo 😀 tu sa uz clovek nevyzna,moje telo si so mnou robi co chceeeeee 😀 ale tak od zajtra tvrdy tyzden,sice mame jarmok ale podlahnem len jednemu burcaku nic viac 😀
Ahojte tak už 47dní držím DD z toho som bola na 4 dni v Ríme jedla som tam 2 dni normálne a prvé dva dnisomtam všetko dodržiavala podľa DD. Po dovolenke samozrejme som pokračovala. No rodičia mi už hovoria že mám už prestať že som už dosť schudla a že si len chorobynazberám. Mám 19 rokov alel chcem ešte 6 kg schudnúť. Stále si myslím e som ešte tučná. Na mojej váhe mi ukazuje 57-58 kg a na tetinej 60-61 kg...čo je dosť.
moje miery merala som sa naposeldy v utorok a budem sa až v piatok tak v stredu boli
prsia- 87cm
pás- 69-70 cm
brucho- 87 cm
zadok- 94cm
stehno- 58 cm
Mám dosť veľké miery na moju výšku meriam len 162 cm a chcem ešte určite schudnúť :( len naši do mňa stále vŕtajú :( čo si o tom myslíte?
takže začinam opat...na liečení som pribrala 2 kg,...od zajtra začinam, ale cez vikendy budem aj s prehreskami..uvidime, či to pojde aj tak ddole..
@mery1602 osobne si myslím že už ti to stačí nejde o to kolko kg si schudla ale kolko tuku si stratila tu vidíš každý stratený centimeter 🙂)ja som prvýkrát držala túto dietu schudla som 11 kg no pri 8 kg si už viacerí hovorili že som dala dole určite aj 12 🙂) čo bolo potešujúce 🙂) takže netreba sa trápit váhou a máš krásne miery myslím že by sme všetky také chceli ale samozrejme ak chceš pokračovat nebudem ti bránit no byt tebou tak mi to stačí 🙂))

@oskvarka To je presne moje. Rano, na obed detske porcie a vecer nic. A medzitym hlava furt v chladnicke 🙂 Tu kus sunky, tu zob z kolacika, tu toto, tu hento. Sranda, ze teraz vobec nemam hlad. Boze, nech mi to vydrzi, nech sa to podari a ja si znovu obleciem svoje oblecenie... . Zacala som na 59,8 v pondelok, dnes mam 57,3. Ciel je pod 55, dlhodobo, zdravo, bez jojo efektu. Potom to budem zase ja. (no, este neviem, co urobim s kozami, co mi deti zdemolovali, no hadam nieco vymyslim 🙂)))