Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Čaute babušky 🙂 Tak od dnes pekne naplno, ano? 😀 Som zvedavá do kedy vydržím 🙂 Dnešná váha 76,2 kg 🙂
@penelope111 no ty máš akú krásnu váhu,takú som mala ked som to skončila 🙂) ja až 83 a mám MS a ráno som si musela niečo dat zabudla som že tie lieky musím iba s jedlom bolo mi strašne zle a potom ma to napadlo 😒 ale teraz len vodičku pijem no večer si budem musiet opat niečo dat ale len malého aby som zapila druhú tabletku🙂) a dúfam že ked ich doberiem tak aj váha pojde rýchlejšie dole lebo sa stále cítim ako tehu🙂) a aj mliečko sa mi opat trolinka spustilo 🙂) to je neskutočné🙂))
a čo je kde ste
Ahojte, tak ako dnešný deň? ja mám z toho celkom dobrý pocit, celý deň som pila len vodu, ovsené otruby, jedno malé acidko a jeden biely jogurt, a teraz som to už nezvládla dala som si 5 koliečok šunky, tak to nie je až také hrozné...teraz už len vodu, najhoršie je že nemám k dispozícii váhu, tak neviem aký bude výsledok, až v piatok, keď prídem domov...ale už som si objednala z oriflamu takú krásnu fialkovú tak sa budem znovu každý deň vážiť aj na bytíku :D
@ninimini Ahoj moja. My sme boli na byte robiť takže som nebola na pc. Dnes asi 1 liter mlieka a ináč len vodu a čaj no a jasné že kafíčko 🙂 A to akože sa ti spustilo mliečko? Neboj nič tebe keď skončí ms tak hneď ti klesne váha 🙂
@mimusss Dobre si to zvládla to nevadí že si si niečo dala ja tiež nie vždy vydržím 🙂 Ja dnes asi 1 l mlieka a ináč iba vodu, čaj a kávu 🙂 Som zvedavá či sa tá váha aspoň trochu pohne 🙂
Dobre ranko prajem Vam vsetkym.Mam 2.5 rocneho Kubka a stale vyzeram na 6.mesiac tehotenstva🙂strasny pocit,da sa s tou dietou zhodit brusko?Monika
Čaute babušky. Ako po včerajšku? Ja - 1,1 kg 😀
@hrubos dá sa ja som prvýkrát schudla 16cm z bruška🙂)
@penelope111 ja som sa ani nevážila normálne som zabudla 🙂)) a teraz som si dala cotty v vajkom a šunkou 🙂)) a na obed bude pečienka 🙂)) hej normálne sa mi spustilo mliečko🙂)) ešte dva dni a potom sa to hádam celkovo unormálny🙂)
@penelope111 a teda paráda 🙂) tie kg idú od teba ako blesk
@ninimini No len horšie je že sa mi to potom zastaví pr 73 kg a dole to nechce ísť 🙂 Ja som dnes zatiaľ len mlieko a teraz si varím čili kuraciu polievku na dva dni 🙂 Veru už by sa ti to mohlo unormálniť 🙂
@penelope111 ahoj moja,aj ja dnes kuraciu polievku,len bude asi MS,tak sa citim dost zle.... ☹
@renata32 No veru ms je veľký nepriateľ pri DD 🙂 A ináč ako sa držíš?
ahojte dievcence,ja po mliekovom dni nic dole lebo na onci uz nebol mliekovy ale sladkostny 😀 zajtra sa vazim,necakam nic dobre,ale teraz si idem kupit rifle som zvedava do akych sa natiahnem.🙂Predtym 3O,po tych 1O kil dole mam 28 cislo a dufam ze dnes to bude 27 😀 @mary1602 rodicia su taki:.)aj mne vravia ze uz staci ale tiez chcem este nejake 3 aspon..nech sa citim dobre🙂a tiez ma desi ked mam na inej vahe viac,vaz sa vzdy len na jednej to je zasada:.)
Hej. Vola sa Dukanova dieta
@penelope111 ďakujem, musím sa už držať, ešte zajtra posledný bielkovinový deň a potom striedam...gratulujem k super úbytku, pekne ti to ide 🙂
@tamichloe ahoj, môžeš kukuričný škrob napr. gustin alebo aj vo forme pudingu a denne je povolená 1 PL
@ejuskaaa máš super veľkosť oblečka, čo by som ja dala za tú 28 na rifle :D dúfam, že k vianociam si už budem môcť také kúpiť :D
Ja sa chcm iba pochváliť, nečítala som všetky príspevky, je ich strašne veľa. Mne sa podarilo dať dolu od marca 2012 do augusta 2012 18 kg. Mám váhu ako za študentských čias ! Baby ide to ! Všetkým držím palce a ručičku na váhe 😉
Baby a to mozem drzat tu dietu aj ked kojim? Lebo som citala ze treba vitaminy a tak a ja by som nechcela nieco ubrat malemu z mliecka...hm?
@mimusss Ďakujem 🙂 Len vždy to po prvom dni poserem 🙂
@something Ešte nie až keď bude malý papať aj normálnu stravu lebo by mu chýbali vitamíny a iné živiny 🙂
@tamichloe Hocijaký normálny puding akurát s umelým cukrom si ho spravíš nie s normálnym 🙂
dá sa schudnut z 58 aspon pat kil? ako dlho to trva, mate skusenost?
Dva tyzdne, tri kg mene
@penelope111 ako moja🙂))

@ninimini no chcem ešte pokračovať aspo do 30 novembra. Uvidím keby som aspoň aj 2 cm z niečoho zhodila by mato potešilo 🙂 a dakujem.