icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

penelope111
17. okt 2012

@ninimini Ale však ani mi nehovor po včerajšku + 0,6 kg. Nechápem. Ja by som mala byť asi len na mlieku celý život 🙂 A ty ako?

ninimini
17. okt 2012

@penelope111 ja som sa ani nevážila až ked mi skončí ms myslím že teraz by to nemalo zmysel no skúsim sa zajtra postavit na náhu že čo sa deje 🙂) ja som pravidelne takto išla hore po vodnom dni a na další den to spadlo nižšie🙂)

penelope111
17. okt 2012

@ninimini No som zvedavá čo mi zajtra spraví váha, ale úprimne sa priznávam, že až tak poctivo nedodržiavam 🙂 Budeme sa sťahovať takže nemám si kedy pripravovať jedlá a ani žemličky si upiecť 😒

janetta20
18. okt 2012

dievčatá aj s prehreškami to ide 🙂 počas troch týzdnov dovolenky (prezierania doslova) som pribrala len 2 kg...a teraz po troch dnoch dodrziavania diety, s pohybom, ale aj s prehreškami (karamelový tyčinka, jogurty karamel a vaj. liker, prazenica) som schudla tie dve kila 🙂 takže som spat na váhe 65 🙂

ninimini
18. okt 2012

@penelope111 no super tak sa stahujete to sa máš 🙂)) najlepší čas na diétu🙂)) ani ja nie som až taká presná ja papám ráno vždy jedno ovocie ale to len do 12 potom už nie koli vitamínom aby som zase nedostala nejaký šok🙂))a ms končí a dnes váha 81,5 tak je to dobré🙂)

penelope111
18. okt 2012

@ninimini No som ti hovorila že po ms ti niečo pôjde dole 🙂 Ja váha taká istá ako včera 😒

renata32
18. okt 2012

Ahojte kocky,ja vcera cely den kuraci vyvar a dve vajicka,nejako som nestihala papat,tak som bola v soku,ze dnes rano +0.5kg.Moze to tak byt?Stale cakam aj MS,ale zatial nic,asi to pride az po 6 tyzdnoch...
@penelope111 Moja,mam sa stale na figu,prezivam,ale snazim sa kvoli detom.. 🙂 🙂

penelope111
18. okt 2012

@renata32 No to ti verím len sa pekne drž. No to možno preto ti stúplo, že budeš mať tú ms, ale aj s toho či si nemala viac soli 🙂 Neboj nič tebe to pôjde dole len mne to ide nejako opačným smerom 🙂

ninimini
18. okt 2012

@penelope111 no dúfam že ešte niečo pojde🙂)) potrebovala by som aby šlo🙂))
@renata32 držím ti palčeky🙂)nech sa darí aj tebe

penelope111
18. okt 2012

@ninimini Mne to ide len hore namiesto dole 🙂

ninimini
19. okt 2012

@penelope111 no moja ja mám pocit že ked sa prestahujte tak hned budeš tehu tak sa netráp 🙂)

ejuskaaa
19. okt 2012

ahojteeeeee no my mame jarmok taze nula bodov,jem klobasu hurky,neda sa tav ona,no neda sa musim 😀 od zajtra polucham dnes si este dam burcak a veci podobne..)))))))) a je tu niekto pozitivny komu to ide pekne dole?ja hresim ..dnes sa odvazim ale u nasich,ich vaha ukazuje menej nez moja..)) @kolonia da sa aj z takej vahy aj ked ty uz mas malo tak to bude urcitedlhsie trvat viem podla seba dostala som sa na podobnu vahu a dole nejde nic uz skoor dva mesiace a predtym slo,teraz pol kila niekedy kilo a potom zas naspet..kolko merias?

penelope111
19. okt 2012

@ninimini A to čo ťa napadlo, že tehu? Veru to asi tak skoro nebude nejako nechce k nám bocian prísť 🙂

mery1602
19. okt 2012

Ahojte baby. Tak ja sa vám hlásim sú už dva týždne ako som prišla z Ríma, dva-tri dni som tam musela jesť normálne inak sa nedalo :( ale keď sme prišli v neďeľu 8. oktobra tak mi naša váha ukazovala o 4 kg viac ako teraz...Dnes som sa odvážila a zostala som v nemom úžase. Ukázalo mi číslo 55-56 kg...takú váhu som mala naposledy pred 7 rokmi. Pripomínam že mám 19 rokov. Všetci mi hovoria aby som nechudla že už som chudá ale ja si myslím že som stále tučná aj nohy mám hrubé...teraz na večer som zjedla opražené na olivovom oleji hríby ale nie veľa a dva bonbóny tatiana :( inak neporušujem... len posledný týždeň ma bolieva stále hlava, pichne mi hocikedy v hlave som stále unavená :( nevládzem :( už mi lezú všetci na nervy hovoria mi že to už preháňam s tou diétou ale ja chcem ešte 4-5 kg shcudnúť určite na moju výšku 162 cm vážim veľa. moje miery
Prsia- 85 cm
Pás.- 69 cm
Pupok- 85 cm
Zadok- 93 cm
Stehno 57 cm...
Poradte čo robiť...a to ešte nie som ani v tretej fáze....neviem čo potom budú všetci o mne hovoriť.

ninimini
19. okt 2012

@penelope111 ja vraví ked sa ti nedarí na nejakom mieste tak ked sa ludia odstahujú alebo idú bývat inde hned žena otehotnie🙂) kamarátka takto čakala na bábo 5 rokov potom sa odstahovali do svojho domčeku a prísala som jej to isté že počkaj a hned budeš tehu a aj bolo otehotnela v novom🙂)) tak držím palce

ninimini
19. okt 2012

@mery1602 ked si dosiahla to čo chceš tak chod do tretej ja som sa ti už na to raz vyjadrila

mery1602
19. okt 2012

@ninimini ešte som nedosiahla takú váhu akú chcem ešte 5 kg dole

rebeka7501
19. okt 2012

@mery1602 hlavne aby si sa ty cítila dobre, aby si sa sebe páčila. na ostatných sa môžeš vieš čo......... 🙂

penelope111
19. okt 2012

@ninimini Jej 🙂 Ďakujem 🙂 Len u nás to asi nebude také jednoduché keďže sme sa takto pred rokom odsťahovali do podnájmu a nič 🙂 Teraz sme dostali byt tak tam dúfam pobudneme dlhšie ako rok 😀

vancouver
20. okt 2012

mery1602
Nuz ,aj ked Ti to napiseme viacere,tak neposluchnes.Lebo stavbu kostry a svalov nezmenis,akurat budes vychudnuta. 🤐

penelope111
20. okt 2012

Tak babušky ako sa držíte? Ja som včera okolo dukana ani nešla a dnes ráno - 0,6 kg 😀

ejuskaaa
20. okt 2012

@mery16o2 mas taku vahu ako ja..)))aj ja chcem este5 kil ale neda sa mi nijako,a tiez mam este nohy hrube sa mi zda aj brucho mi troska vytrca spod gati,tak dame estetych 5 neboj ja chcem mat 5O,lebo ak aj niekto vravi ze je to malo na mohu vysku mam 169 ono sa to nezda,kazda postava je ina a ja hoc mam teraz55 vyzeram na viac mam boky a tak..ale tento vikend klamem fakt ten jarmok to je hroza 😀 ,jem aj take sladkosti co by som inokedy nie tie typicke jarmocne teraz mi aj tie idu na chut:.)))) potrebujem daky pevny jedlanicke na cely tyzden a ten nesmiem porusit:.)buduci tyzden je krst a cchem zhodit nech tam mozem kludne jest torty 😀 dukanky pekny vikend,budem na vas mysliet ako posluchate ked uz ja nie 😀

ninimini
20. okt 2012

@penelope111 no vidíš tebe to ide lepšie bez dukana tuším🙂)) ja neviem ráno som utekala ku kaderníčke a v pondelok ideme do Tatier tak som zvedavá ako dopadnem

penelope111
20. okt 2012

@ninimini A čože v tatrách? Dovolenka?

alen24
21. okt 2012

Ahojte babule,no ja som tu uz tusim viac ako tyzden nebola... ☹ ,citam ze vam ti pekne ide ...ja stale stojim s vahou nie a nie sa pohnut ale prehresky su prehresky... 😒

penelope111
21. okt 2012

@alen24 Ahoj 🙂 Ty si tu ozaj dlho nebola 🙂 Každej to až tak dobre nejde napr. mne 😀

morca3
21. okt 2012

tak dnes je 2 mesiace čo držím dukana mam dole 18 kg išla som z vahy 87 mam 69 😎

penelope111
21. okt 2012

@morca3 18 kg za dva mesiace? Ved to je úplne super 🙂 GRATULUJEM 🙂 Nejaké fotečky na inšpiráciu nemáš?

ninimini
21. okt 2012

@penelope111 hej dovolenka resetácia hlavy🙂))
@morca3 wooow aj ja chcem za dva mesiace a šup fotku pred a po 🙂))
@alen24 ty sa už netráp ved si strašne pekne schudla tak to máš super

ninimini
21. okt 2012

@morca3 aj si mala nejaký prehrešok alebo budem tíško závidiet tvoju pevnú volu