icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

mery1602
14. okt 2012

@ninimini no chcem ešte pokračovať aspo do 30 novembra. Uvidím keby som aspoň aj 2 cm z niečoho zhodila by mato potešilo 🙂 a dakujem.

penelope111
15. okt 2012

Čaute babušky 🙂 Tak od dnes pekne naplno, ano? 😀 Som zvedavá do kedy vydržím 🙂 Dnešná váha 76,2 kg 🙂

ninimini
15. okt 2012

@penelope111 no ty máš akú krásnu váhu,takú som mala ked som to skončila 🙂) ja až 83 a mám MS a ráno som si musela niečo dat zabudla som že tie lieky musím iba s jedlom bolo mi strašne zle a potom ma to napadlo 😒 ale teraz len vodičku pijem no večer si budem musiet opat niečo dat ale len malého aby som zapila druhú tabletku🙂) a dúfam že ked ich doberiem tak aj váha pojde rýchlejšie dole lebo sa stále cítim ako tehu🙂) a aj mliečko sa mi opat trolinka spustilo 🙂) to je neskutočné🙂))

ninimini
15. okt 2012

a čo je kde ste

mimusss
15. okt 2012

Ahojte, tak ako dnešný deň? ja mám z toho celkom dobrý pocit, celý deň som pila len vodu, ovsené otruby, jedno malé acidko a jeden biely jogurt, a teraz som to už nezvládla dala som si 5 koliečok šunky, tak to nie je až také hrozné...teraz už len vodu, najhoršie je že nemám k dispozícii váhu, tak neviem aký bude výsledok, až v piatok, keď prídem domov...ale už som si objednala z oriflamu takú krásnu fialkovú tak sa budem znovu každý deň vážiť aj na bytíku :D

penelope111
15. okt 2012

@ninimini Ahoj moja. My sme boli na byte robiť takže som nebola na pc. Dnes asi 1 liter mlieka a ináč len vodu a čaj no a jasné že kafíčko 🙂 A to akože sa ti spustilo mliečko? Neboj nič tebe keď skončí ms tak hneď ti klesne váha 🙂

penelope111
15. okt 2012

@mimusss Dobre si to zvládla to nevadí že si si niečo dala ja tiež nie vždy vydržím 🙂 Ja dnes asi 1 l mlieka a ináč iba vodu, čaj a kávu 🙂 Som zvedavá či sa tá váha aspoň trochu pohne 🙂

tamichloe
15. okt 2012

@tosijo na zahustenie možem použivať kuk.škrob pri dukanovi??

vancouver
16. okt 2012

@ninimini
Nuz ja som chcela tiez ist aspon na mliecnu dietku dnes,ale co som na antibiotikach a tak musim jest.No aspon kuknem,ako sa vam vsetkym dari.Chudnem len na cm a nie na vahu.Najhorsie,ze teraz ani cvicit nemozem,tak neviem,ako dopadnem.Prajem vam zdar. 🙂

hrubos
16. okt 2012

Dobre ranko prajem Vam vsetkym.Mam 2.5 rocneho Kubka a stale vyzeram na 6.mesiac tehotenstva🙂strasny pocit,da sa s tou dietou zhodit brusko?Monika

andrejjka
16. okt 2012

@tamichloe Podla jeho knihy ano, ale len malo

tamichloe
16. okt 2012

@andrejjka ktora to je?ty maš knihu?

penelope111
16. okt 2012

Čaute babušky. Ako po včerajšku? Ja - 1,1 kg 😀

ninimini
16. okt 2012

@hrubos dá sa ja som prvýkrát schudla 16cm z bruška🙂)
@penelope111 ja som sa ani nevážila normálne som zabudla 🙂)) a teraz som si dala cotty v vajkom a šunkou 🙂)) a na obed bude pečienka 🙂)) hej normálne sa mi spustilo mliečko🙂)) ešte dva dni a potom sa to hádam celkovo unormálny🙂)

ninimini
16. okt 2012

@penelope111 a teda paráda 🙂) tie kg idú od teba ako blesk

penelope111
16. okt 2012

@ninimini No len horšie je že sa mi to potom zastaví pr 73 kg a dole to nechce ísť 🙂 Ja som dnes zatiaľ len mlieko a teraz si varím čili kuraciu polievku na dva dni 🙂 Veru už by sa ti to mohlo unormálniť 🙂

renata32
16. okt 2012

@penelope111 ahoj moja,aj ja dnes kuraciu polievku,len bude asi MS,tak sa citim dost zle.... ☹

penelope111
16. okt 2012

@renata32 No veru ms je veľký nepriateľ pri DD 🙂 A ináč ako sa držíš?

ejuskaaa
16. okt 2012

ahojte dievcence,ja po mliekovom dni nic dole lebo na onci uz nebol mliekovy ale sladkostny 😀 zajtra sa vazim,necakam nic dobre,ale teraz si idem kupit rifle som zvedava do akych sa natiahnem.🙂Predtym 3O,po tych 1O kil dole mam 28 cislo a dufam ze dnes to bude 27 😀 @mary1602 rodicia su taki:.)aj mne vravia ze uz staci ale tiez chcem este nejake 3 aspon..nech sa citim dobre🙂a tiez ma desi ked mam na inej vahe viac,vaz sa vzdy len na jednej to je zasada:.)

andrejjka
16. okt 2012

Hej. Vola sa Dukanova dieta

mimusss
16. okt 2012

@penelope111 ďakujem, musím sa už držať, ešte zajtra posledný bielkovinový deň a potom striedam...gratulujem k super úbytku, pekne ti to ide 🙂

@tamichloe ahoj, môžeš kukuričný škrob napr. gustin alebo aj vo forme pudingu a denne je povolená 1 PL

@ejuskaaa máš super veľkosť oblečka, čo by som ja dala za tú 28 na rifle :D dúfam, že k vianociam si už budem môcť také kúpiť :D

rebeka7501
16. okt 2012

Ja sa chcm iba pochváliť, nečítala som všetky príspevky, je ich strašne veľa. Mne sa podarilo dať dolu od marca 2012 do augusta 2012 18 kg. Mám váhu ako za študentských čias ! Baby ide to ! Všetkým držím palce a ručičku na váhe 😉

something
16. okt 2012

Baby a to mozem drzat tu dietu aj ked kojim? Lebo som citala ze treba vitaminy a tak a ja by som nechcela nieco ubrat malemu z mliecka...hm?

tamichloe
16. okt 2012

@mimusss ked ja neviem čo mam jesť...to možem normalne puding??a aky?,

penelope111
16. okt 2012

@mimusss Ďakujem 🙂 Len vždy to po prvom dni poserem 🙂

penelope111
16. okt 2012

@something Ešte nie až keď bude malý papať aj normálnu stravu lebo by mu chýbali vitamíny a iné živiny 🙂

penelope111
16. okt 2012

@tamichloe Hocijaký normálny puding akurát s umelým cukrom si ho spravíš nie s normálnym 🙂

kolinia
16. okt 2012

dá sa schudnut z 58 aspon pat kil? ako dlho to trva, mate skusenost?

andrejjka
17. okt 2012

Dva tyzdne, tri kg mene

ninimini
17. okt 2012

@penelope111 ako moja🙂))