Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
ráno mi váha ukázala 78,1kg super do 72 ešte kus cesty
baby prosim nakopnite ma.uz som dietu drzala.za 6 tyzdnou slo dole 6kg ale na cm to slo riadne.
surne potrebujem zacat ale neviem sa nakopnut...... vsetko som pribrala spat a aj naviac.
ked si predstavim ze len bielkoviny...ufff no musim...len ako sa k tomu dokopat 😠 😠 😠 😠
@mango no ako si pokrocila?co si este jedla?🙂ja som rano zacala dobre ze prazenica a zemla,na obed cesnacka a potom som to pohnojila milkou 😝 PMS sa ruti 😀 zajtra si dam len zemlu a mozareluu a acidko a slubujem ziadny prehresok:.))) @lenka1108 nakopnut potrebujem aj ja..)))ty si uz drzala tuto dietu?a pootm si vsetko pribrala naspet?nestras 🤐 ja teraz dost klamem takze tiez potreujem nakopnutie kolko chces schudnut? ja este5.Neoj ielkoviny nie su az take strasne mne to uz ani nepride a vecsinu dni mam bielkovinovych ked uz neni tak paprika paradajy,sem tam dam uhorku a ciulu..u mna je posledny tyzden prolem sladke a to to strasneeeeeeeeee 😝
@ejuskaaa ahoj 🙂 ako sa ti darí? si už bližšie k vysnívaným posledným -5kg??? ako robíš tú cesnačku? to je nejaká špeciálna dukanovská?? ....ja sa tiež snažím a najväčší problém je sladké, ked sa už chvílu držím potom si dám pol čokolády 😠 a cez víkend ideme k babke na hody, takže zase zákusky, koláče, a o ostatnom radšej ani nehovorím :D ...tak teraz sa snažím mať viac bielkovinových dní, nech mi to ide rýchlejšie dole potrebujem motiváciu......
ozaj a môžem si dávať do čaju trochu citrónu? lebo keď si ho nesladím tak aspoň ten citrón tam potrebujem :/
Zatiaľ som za 7 tyzdn. schudla 8 kg, ale ešte 15kg chcem.Na sladké chuť nemám, akurát pred menzes a vtedy si dám tmavu čokoládu .Baby nemáte dobrý recept na chlieb alebo zemlicky ? Diky.
ale hladna som ako vlk 😒
@lenka1108 musis sa nakopnut sama, my ta mozme len trosku postrcit 😉 Clovek je vela krat raz hore, raz dole... vycap si niekde foto z cias, ked si bola spokojna so svojou postavou prip. nej. idol... pri tom pohlade ti mozno bielkoviny budu pripadat ako najlepsie jedlo 🙂 A vyhodu mas tu, ze si uz tuto dietu vyskusala, zabrala a tak vies, co na tvoje telo funguje... tak preco nezacat znova???
ja si tiez doprajem do caju citron, neviem ako ostatni... 😉
@mango
@ninimini
@ejuskaaa no ja som ju drzala as 6 tyzdnou.parada cm dole.cez prsia 9 cm cez brucho 10cm a boky 9cm.ale potom dosile manzel zo zahranicia a vecera tam vecera sem, vinecko, kolacik a uz to slo.a teraz mam este 3 kg naviac ako ked som zacala.
ja som si robievala pizzu z otrub, zemlicky vsetko mozne.... ono sa to da len treba riadny kopanec zase zacat.
momentalne ma drzi pri zivote red bull co je dost zle.kedze kavu mam len vynimocne a tlak nizky musim ho mat.blba zavislost!!!
ale seknem s tym..no boh vie kedy.... mam 83kg a chcela by som mat spat svojich 60.no je to asi nerealne ☹ ☹
ahojte, @mimusss ta cesnacka len jednoducha,davam si polku normalneho bujona,pol sacku granulovaneho cesnaku,sol,tekute chilli a syr ziadny,pokrajam si tam vzdy zemlu:.)))a jedla by som ju aj kazdy den.🙂)ani ja pohyb nic moc,len okolo maleho,steper zapadnuty prachom v kute 😀 @mango tak ty si dobre vydrzala:.-)ja dnes rano zemla a parky,obed dam zas cesnacku a vecer zuvacky..)))))zvyknem si davat ked chcem vydrzat aspon neico zujem 😀 takto ked mam PMS jedine riesenie 😀 @matuvil ja si robim tieto zemlicky a velmi mi chutia este lepsie su ked ti zhoria troska 😀 a ja si ich zvyknem posypat ester ascou alebo sezamom 😝 @lenka1108 a ty si vtedy kolko schudla?aj ja som si robiavala tu pizzu celkom dobra..) a nie je nemozne aby si dosiahla tych 6O,je to mozne pri tejto diete urcite keby sme sa vsetky do toho poriadne zahryzli:.))) Dievcata ked mate chut na sladke co zo zakazych sladkosti je najmensie zlo?lebo tie nahradne ze urobit si dukanovsku sladkost to mi nestaci ked zhresim tak poriadne:.))najlepsie je dat si tu tmavu cokoladu?fit tycinky sa asi nemozu ze?minule som cely den pekne drzala dietu a vecer asi o osmej som si dala polku piksle nutelly do mikrovlky a taku roztopenuckuuuuuuuuuu som jedla a ziadne nasledky enboli,asi zopakujem 😀
babule ako sa mate?ja v 3 f.celkom dobre vzdy nejaky prehresok ale vaha stoji,skoda ze nejde dole asi si dam od novembra zase 2 f.aby som dala dole este par kg. 🙂
@penelope111 ako moja prestahovaná a diéta je na tom ako ?
@ninimini Ahoj. No presťahovaná akurát že bývame v skladisku 🙂 Kým to všetko tam uložíme to bude zábava 🙂 Dieta? čo to je? Moja váha 77 kg skoro ma piclo keď som sa postavila na váhu 😠 Teraz budem ešte asi týždeň bez netu 😠
@penelope111 ale prosím ta kašli na váhu po Vianociach nám to pojde 🙂) pekne dole hlavne sa teraz pekne zabývajte aby sa vám tam všetko po čom túžite podarilo🙂)) a treba si urobit pohodlíčko 🙂))nestresovat
@ninimini Veru asi sa tu stretneme v novom roku 🙂 Nejako mi to nevychádza stou dietou ani nieje na to čas 🙂 Ale však trochu ma to štve ale nieje to až tak hrozné 🙂
@lenka1108 ja sa už mesiac mocem na tom istom mieste 😠 kilo, dve ide dole, potom zasa hore, tiež nedokážem dodržiavať všetko tak ako na začiatku, za prvý mesiac diety som schudla 9kg a po dalšom mesiaci som stále na 9 kg....a nie a nie sa pohnúť dalej, každý deň si dám tmavé pečivo, niečo sladké, nedokážem si to zakázať..tak si dajme, že začneme od zajtra spolu a budeme sa motivovať a hlásiť výsledky 😉
@penelope111 no ja nechcem začat už len z dovodu že cez vianoce by som to všetko ...... takže radšej po 🙂))tak sa teším že sa tam stebou stretnem aspon nebudem sama 🙂 ešte si to užijeme do konca roka 😀
@ninimini Veru ja si užívam ako sa patrí 🙂 A aj na vyše 😀
@penelope111 nový rok bude u nás prelomoví🙂))
no babule ako vam to ide?kukam 😕 že same prehrešky ...ja mam dole 20 kg všetko oblečenie čo som mala vo vreci je mi dobre 😎 to oblečenie som už chcela davnejšie vyhodiť ale bolo mi to luto a stale som v kutiku duše dufala že hadam raz dam dole tie mišelinky 🙄 😀 ja stale pokračujem...mam 69 kg

@1lussy1 super, ja som si dala bielkovinovy den uz dnes 😉 napis potom, ako sa ti darilo 😉